Tüketici Hakları Konusunda Bilgisi Olan ?
-
Arkadaslar nokia 5800 telefonum var . bu telefon 1. seferde cihaz sarf olmuyor diye sonraki 3 sebebtede ekran titremesi sorunu ile gitti servise suan halen serviste . yasal olarak 3 defa aynı sorunda gittiğinde değişim talep edebiliyorsun diye nokia mesaj attım değişim talep ettim bana söledikleri kısa sürede ikidebir gönderdiğiniz için değişim talebiniz reddedilmiştir. yha ürün arızalı geliyordu sadece için temizlemişler bende aynı gün tekrar gönderiyordum . böle birşey varmı . bide 1 yıl içinde 5 defa gönderirsen zaten değşim yapmaları gerekiyor. her neyse bilgili müridlerimiz bizi aydınlatacağına inanıyorum
-
Sikayetvar.com a yaz, onlar senin pesinden kossun
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Sikayetvar.com a yaz, onlar senin pesinden kossun
-----------------------------Nokia koşmuyor hocam siteye girmiyor bile
-
-
hocam büyük ihtimalle ürün kvk ya gitti kvk nın yapacağı en büyük şey anakartını değiştirmek olacaktır.Nokıa mahkeme kararı olamayan hiç bir cihazı iade almıyor yapacağın tek şey bağlı bulunduğun kaymakamlığa gidip hakem heyetine durumu anlatmak ve dilekçe vermek ortalama 2 ay içerisinde sonuçlanacaktır.para iadesini %99 alırsın ve bundan sonra nokıa dan uzak durmanı tavsiye ederim :)
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 18:56'da bladex38 tarafından düzenlendi. -
bladex38 bunu yazdı:
-----------------------------hocam büyük ihtimalle ürün kvk ya gitti kvk nın yapacağı en büyük şey anakartını değiştirmek olacaktır.Nokıa mahkeme kararı olamayan hiç bir cihazı iade almıyor yapacağın tek şey bağlı bulunduğun kaymakamlığa gidip hakem heyetine durumu anlatmak ve dilekçe vermek ortalama 2 ay içerisinde sonuçlanacaktır.para iadesini %99 alırsın ve bundan sonra nokıa dan uzak durmanı tavsiye ederim :)
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 18:56'da bladex38 tarafından düzenlendi.
-----------------------------aynen hocam bende öle yapmayı düşünüyomda bu fatura benim üştüme değil o sorun olurmu
-
yapabilirsin hocam faturayla beraber gittiğin zaman dilekçeni yazıp gönder ver elinde patlar telefon
-
bladex38 bunu yazdı:
-----------------------------yapabilirsin hocam faturayla beraber gittiğin zaman dilekçeni yazıp gönder ver elinde patlar telefon
-----------------------------anladım hocam 4.sefer oldu bu arızayı bulamamıslar. 5.seferde gönderdiğimde ne olursa olsun değiştirmeleri gerek
-
atakan21 bunu yazdı:
-----------------------------bladex38 bunu yazdı:
-----------------------------yapabilirsin hocam faturayla beraber gittiğin zaman dilekçeni yazıp gönder ver elinde patlar telefon
-----------------------------anladım hocam 4.sefer oldu bu arızayı bulamamıslar. 5.seferde gönderdiğimde ne olursa olsun değiştirmeleri gerek
-----------------------------valla hocam 10 defada göndersen dediğim gibi en fazla anakartı değişir ver dilekçeyi al fatura bedelini ;)
-
bladex38 bunu yazdı:
-----------------------------atakan21 bunu yazdı:
-----------------------------valla hocam 10 defada göndersen dediğim gibi en fazla anakartı değişir ver dilekçeyi al fatura bedelini ;)
-----------------------------zaten 4 aydır uğraşıyorum . dilekçe ile iş bitiyor demi hocam . ayrıca faturanın üştünde yazan işimin bi önemi varmı ?
-
atakan21 bunu yazdı:
-----------------------------atakan21 bunu yazdı:
-----------------------------zaten 4 aydır uğraşıyorum . dilekçe ile iş bitiyor demi hocam . ayrıca faturanın üştünde yazan işimin bi önemi varmı ?
-----------------------------aynen geri kalan işlemleri hakem heyeti yürütüyor faturanın üstündeki ismin bir önemi yok sende başvurabilirsin.