folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tüm Atari Oyunları

Tüm Atari Oyunları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:
    -----------------------------

bomberman vardi bide o varmi icinde?

Onu burdan oynuyorum hergün :)

http://www.oyunsofrasi.com/atari/211/bomberman-atari.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

bende bu tarz oyunları arıyordum peki bunu pc de nasıl acacaz bilgi veirmiisn?

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:

bende bu tarz oyunları arıyordum peki bunu pc de nasıl acacaz bilgi veirmiisn?

atarinin içindeki bilgisayar emulatorune gir virtual nes programını calıstır

sonra yukarıda files tan open de atari oyunlarının oldugu klasoru bulup ıstedıgın oyunu ac

daha kolay olsun dıyosan dırek bombermana tıkla mesela acmak ıcın program sec dıo orda gozat de

ardından atari klasorundekı vırtualnes.exe yi sec oyunlar dırek acılıyo o zman

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

bu oyunları pc den ateri koluyla nasıl oynarız yukluyorum pcden oynanıyo ama kollarla oynanmıyo cd sı felanda yok yuklemek ıcın basıt kol sadece bıldıgımız atarı kolu usb li

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Direkt tank oyunu varmı diye soracaktım varmış.Yııların eskitemediği oyun ne oynardım be :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

Link uçmuşmu ne?

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

gözlerim doldu la :))  az mı adaptör yandıydı bu oyunları oynarken :))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

HoLYSeRo bunu yazdı:

bu oyunları pc den ateri koluyla nasıl oynarız yukluyorum pcden oynanıyo ama kollarla oynanmıyo cd sı felanda yok yuklemek ıcın basıt kol sadece bıldıgımız atarı kolu usb li

normal kollarla oynanıyo varya konsol kolları PC ıcın ayarlama var keyboard configuration vardı ayarlarda oradan secion kolu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

musdawdaf bunu yazdı:

HoLYSeRo bunu yazdı:

normal kollarla oynanıyo varya konsol kolları PC ıcın ayarlama var keyboard configuration vardı ayarlarda oradan secion kolu

kollar var işdede evdekı pc de hallettım arkdaşda oynuycakdık olmadı ya uraşdım ama 

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
Toplam Hit: 7102 Toplam Mesaj: 41