Tüm Atari Oyunları
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------
bomberman vardi bide o varmi icinde?
-----------------------------Onu burdan oynuyorum hergün :)
http://www.oyunsofrasi.com/atari/211/bomberman-atari.html
-
bende bu tarz oyunları arıyordum peki bunu pc de nasıl acacaz bilgi veirmiisn?
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
bende bu tarz oyunları arıyordum peki bunu pc de nasıl acacaz bilgi veirmiisn?
-----------------------------atarinin içindeki bilgisayar emulatorune gir virtual nes programını calıstır
sonra yukarıda files tan open de atari oyunlarının oldugu klasoru bulup ıstedıgın oyunu ac
daha kolay olsun dıyosan dırek bombermana tıkla mesela acmak ıcın program sec dıo orda gozat de
ardından atari klasorundekı vırtualnes.exe yi sec oyunlar dırek acılıyo o zman
-
bu oyunları pc den ateri koluyla nasıl oynarız yukluyorum pcden oynanıyo ama kollarla oynanmıyo cd sı felanda yok yuklemek ıcın basıt kol sadece bıldıgımız atarı kolu usb li
-
Direkt tank oyunu varmı diye soracaktım varmış.Yııların eskitemediği oyun ne oynardım be :D
-
Link uçmuşmu ne?
-
gözlerim doldu la :)) az mı adaptör yandıydı bu oyunları oynarken :))
-
dur ben upload edıyım hotfile a 2 dk
http://hotfile.com/dl/106352482/1991de3/atari_tahribat.com.rar.html
-
HoLYSeRo bunu yazdı:
bu oyunları pc den ateri koluyla nasıl oynarız yukluyorum pcden oynanıyo ama kollarla oynanmıyo cd sı felanda yok yuklemek ıcın basıt kol sadece bıldıgımız atarı kolu usb li
-----------------------------normal kollarla oynanıyo varya konsol kolları PC ıcın ayarlama var keyboard configuration vardı ayarlarda oradan secion kolu
-
musdawdaf bunu yazdı:
HoLYSeRo bunu yazdı:
-----------------------------normal kollarla oynanıyo varya konsol kolları PC ıcın ayarlama var keyboard configuration vardı ayarlarda oradan secion kolu
kollar var işdede evdekı pc de hallettım arkdaşda oynuycakdık olmadı ya uraşdım ama