folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Halkının Arabeks Dinleme Yavşaklığından Utanıyorum

Türk Halkının Arabeks Dinleme Yavşaklığından Utanıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

bu tip haberleri kaynak göstermeden yayınlamayın bence..

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Türk halkının batılaşmayı götlerinden anlayıp bilim, teknoloji ve ilerleme anlamında örnek alacaklarına, kendi kültürlerini, tarihlerini insanlarını beğenmeme yavşaklığından utanıyorum.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Arabesk müziğin acı dolu,insanı bunalımlı ruh halinde tutan ezgilerini dinlemek yerine birazda Fazıl Say'ı dinlerseniz aradaki farkı anlarsınız.

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

İyi diyosun hos dıyosunda hocam o dediğini kac kısı yapıyor 1milyon peki geri kalan arabesk dinleyen insanlar. Ben ''Türk Halkının'' ibaresinden geneli algılıyorum.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Arabesk müzik gerçekten iğrençliğin daniskası bir müzik zaten bu müzik türü hakkında eskiden Türk Müziğini bozduğu gerekçesiyle davada açılmıştı.Türk müziğine yakışmayan bir tür bana göre.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

arabesk sevilmeli ama suyunu da çıkarmamalı dese daha ii olurdu.Şimdi orhan dan dilenciyi de dinlememek çok büyük bi hatadır bence...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

sipidik bunu yazdı:
    -----------------------------

bu tip haberleri kaynak göstermeden yayınlamayın bence..

hacı ne kaynağı adam kendi face'sinden paylaştı üstüne zaten bunu destekler yorumlar filan attı

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:

Arabesk müziğin acı dolu,insanı bunalımlı ruh halinde tutan ezgilerini dinlemek yerine birazda Fazıl Say'ı dinlerseniz aradaki farkı anlarsınız.

İsterse paşa olsun hocam kimse yavşak tabirini kullanamaz anlamak istemiyorum aq fazıl sayın muzıgını lan allah allah pisikolojim bozuldu 10 dakkada.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

doğru , ben arabesk dinlemem dinlenmesine de karşıyım

bence sanat insan için insanın iyiliği için olan birşeydir , dünyadaki tek müzik türü insanı kahır ediyor arabesk...

güzel müzikler yok demiyorum iyi kötü kalite kalitesiz bunun ile alakası yok. derdi olan adam açıyor arabesk elinde içkisi daha da kötü hissediyor kendisini..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

bence kendisi haklıdır.

sözünün tamamı:

“Arabesk müzik, arabesk yaşam tarzının betimlemesidir. Aydınlığın, çağdaşlığın ve öncülüğün, sanatçılığın sırtına külfettir. Emek karşıtıdır, duyarsızlıktır ve yaratamamaktır! Etik dışı “yalan dolanla” doludur. Ortadoğu işi, 3. sınıf, acındırmaca, tembellik, yeteneksizlik, rant, çamur, muallaklıklar üzerinden yaşar. Arabesk müziği yapan yapsın! Bu sayfaya tek gık diyeni yukarıdaki sebeplerden hemen atacağım! Türk halkının arabesk yavşaklığından utanıyorum, utanıyorum, utanıyorum.”

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
Toplam Hit: 11115 Toplam Mesaj: 83