Türk Halkının Arabeks Dinleme Yavşaklığından Utanıyorum
-
bu tip haberleri kaynak göstermeden yayınlamayın bence..
-
Türk halkının batılaşmayı götlerinden anlayıp bilim, teknoloji ve ilerleme anlamında örnek alacaklarına, kendi kültürlerini, tarihlerini insanlarını beğenmeme yavşaklığından utanıyorum.
-
Arabesk müziğin acı dolu,insanı bunalımlı ruh halinde tutan ezgilerini dinlemek yerine birazda Fazıl Say'ı dinlerseniz aradaki farkı anlarsınız.
-
İyi diyosun hos dıyosunda hocam o dediğini kac kısı yapıyor 1milyon peki geri kalan arabesk dinleyen insanlar. Ben ''Türk Halkının'' ibaresinden geneli algılıyorum.
-
Arabesk müzik gerçekten iğrençliğin daniskası bir müzik zaten bu müzik türü hakkında eskiden Türk Müziğini bozduğu gerekçesiyle davada açılmıştı.Türk müziğine yakışmayan bir tür bana göre.
-
arabesk sevilmeli ama suyunu da çıkarmamalı dese daha ii olurdu.Şimdi orhan dan dilenciyi de dinlememek çok büyük bi hatadır bence...
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
bu tip haberleri kaynak göstermeden yayınlamayın bence..
hacı ne kaynağı adam kendi face'sinden paylaştı üstüne zaten bunu destekler yorumlar filan attı -
HolySeclorum bunu yazdı:
Arabesk müziğin acı dolu,insanı bunalımlı ruh halinde tutan ezgilerini dinlemek yerine birazda Fazıl Say'ı dinlerseniz aradaki farkı anlarsınız.
-----------------------------İsterse paşa olsun hocam kimse yavşak tabirini kullanamaz anlamak istemiyorum aq fazıl sayın muzıgını lan allah allah pisikolojim bozuldu 10 dakkada.
-
doğru , ben arabesk dinlemem dinlenmesine de karşıyım
bence sanat insan için insanın iyiliği için olan birşeydir , dünyadaki tek müzik türü insanı kahır ediyor arabesk...
güzel müzikler yok demiyorum iyi kötü kalite kalitesiz bunun ile alakası yok. derdi olan adam açıyor arabesk elinde içkisi daha da kötü hissediyor kendisini..
-
bence kendisi haklıdır.
sözünün tamamı:
“Arabesk müzik, arabesk yaşam tarzının betimlemesidir. Aydınlığın, çağdaşlığın ve öncülüğün, sanatçılığın sırtına külfettir. Emek karşıtıdır, duyarsızlıktır ve yaratamamaktır! Etik dışı “yalan dolanla” doludur. Ortadoğu işi, 3. sınıf, acındırmaca, tembellik, yeteneksizlik, rant, çamur, muallaklıklar üzerinden yaşar. Arabesk müziği yapan yapsın! Bu sayfaya tek gık diyeni yukarıdaki sebeplerden hemen atacağım! Türk halkının arabesk yavşaklığından utanıyorum, utanıyorum, utanıyorum.”