Türk Mp3 Larla Sorun Var (Yardim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

Türkiye'de Cd'lere mp3 doldurdum, ordaki bilgisiyarlarda güzel açiliyor, ama fransaya gelince, burdaki media player açmiyor, arabanin cd çalarida açmiyo. ne yapmam lazim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    nero'da mp3 müzik olarak yazdırdın mı ? yada senin araba mp3 çalar özelliği varmı. mp4 çalar özellikte dersen çalmaz. yada tracks çalıyorsa mp3 çalmaz. neroda veri olarak yazdırdıysan çalmaz. 
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

kasetcilerde yazdirdim, neyle yazdilar bilmiyorum, arbanin cd çalari da mp3 okuyor .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    kasetçiler yanlış yazmıştır. yani mp3 çalar özellikte yazdırmamışlardır büyük ihtimalle. fransaya gitmeden önce kontrol etseydin keşke.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Eğer bilgisayarda gösterio o sarkıları makinene yükle sonra onları mp3 olarak cek belki olur bi dene

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

essan bunu yazdı:
    -----------------------------
    kasetçiler yanlış yazmıştır. yani mp3 çalar özellikte yazdırmamışlardır büyük ihtimalle. fransaya gitmeden önce kontrol etseydin keşke.

Türkiye de baktim gayet güzel çalisiyordu. burda parçalarin isimlerinde "ı"lerin "ş"lerin yumsak "g"lerin yerine bu yazi "_" geçiyor ve o sarkiyi çalmiyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

under_king bunu yazdı:
    Eğer bilgisayarda gösterio o sarkıları makinene yükle sonra onları mp3 olarak cek belki olur bi dene

ı, ş, ğ, ile yazilan sarkilari medya player okumuyo ne bilgisayara yükleyebiliyorum ne isimlerini degistirebiliyorum ama bu türk harflerle yazilmayan sarkilari güzel okuyor. medya player'in özel türk harflari okuyacak codec'midir nedir gerektiren programmi lazim ?  çogunlukla Neset Ertas, Musa Eroglu vardi hiç birini okumuyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarettamazZ
    BarettamazZ's avatar
    Erkek

open your drive , select all file :)

press right click , select copy

open your localdrive, press right click :P select  paste and rename file names....

...::: BarettamazZ :::...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    bazı araba teyipleri belli yazdırma hızlarından başkasını kabul etmiyor.. mesela teyipte 24x yazıyordur bilgsayarcı senin 12x le yazdırmıştır bu yüzden çalışmaz.. en güzeli kendin cdye neroyla yazdır .. tabi arabanın teyibine iyice bak belki hız limitli olabilir teyip.. aynısı benim arkadaştada olmuştu bu yüzden ..

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

sorun benim millenium'da, Xp kurulmus bir baska bilgisayarda cd ler güzel çalisiyor. benim pc için ne yapabilirim ? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    format at xp yükle.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 1957 Toplam Mesaj: 13