Türk Telekom Her Perşembe Bedava
-
oksijen bunu yazdı
Kalici turk telekomlu 2 arkadas referans olabilirse tivibu almak istiyorum. Kullanmayacak olan varsa ve 2 yil hat degistirmeyi dusunmuyorsa yardimci olmalari durumunda minnetar olurum.
Baska yerlerde arama hattini telekoma tasi. Yeni gelene tivibu super paket 1 tl
-
ari41 bunu yazdıoksijen bunu yazdı
Kalici turk telekomlu 2 arkadas referans olabilirse tivibu almak istiyorum. Kullanmayacak olan varsa ve 2 yil hat degistirmeyi dusunmuyorsa yardimci olmalari durumunda minnetar olurum.
Baska yerlerde arama hattini telekoma tasi. Yeni gelene tivibu super paket 1 tl
Hocam baktim ben ona da, hangi tarifelerde gecerli bir turlu cozemedim. 3 sinif tarife yazmislar birde yine referans istiyor. 2 telefon numarasi. Onun icin lazim referans en azindan 1 kisi bulabilsem cok super olacak.
-
Bayramda iyi oldu 10 GB.
-
mkyb bunu yazdı
Telekom bey ne yapıyorsunuz ?
Telekom bey bana da verdi bi 30 çikolayt. Harcıyacak yer bulam bari
-
Ağam benimle eğlenir :D
1-) sınırsız dk
2-) günlük 5 gb
3-) günlük 2 gb
Şansa inanmasamda Şansımı seveyim :)
-
yaaa yan yana arkadaşa 5 gb çıktı bana 1 gb adam 500 mb bile net kullanmıyor şimdi kazıdım 250 dak verdi ulan 1000 dakikanın her ay 950 dakikası kalıyor prime paketlere geçicem 20 gb filan .
-
30 cigolayt geldi :D kurtardık bu haftayı
-
-
5 çikobaytta bana verdi günlük diyor ama son kullanma tarihi ayın 16 sı saat 00:00 diyor bayram diye ekstradan 1 gün mü verdiler acaba
not : ilk defa kazıdım
-
Millet 10cigaytlari 30cigolaytlari silsin supursun bizde sosyopixten 150tl uzeri alisverislere 20tl indirim kazanalim amk. Anani zikeyim vödafön.
turk telekom comert ama cekmiyo. Gecen aylarda aldim, hattim net dolu ama acmiyo ne cukum yaricak. Merkezi yelrrde oturanlar icin birebir.