Türk Telekom Mobil 25 TL = 500 DK+5K SMS+6GB
-
Sadece faturasızdan faturalıya geçenler içindir.
-
donanım haberde görmüştüm ancak herkese olmuyormuş. MH arayıp sormak gerekiyor. Olursa geçilebilir bence.
-
https://www.youtube.com/watch?v=zjb7JCC3UXg
Zamanında 1800 frekansından kapalı mekanda çekmezdi Avea. Çok ağızları yanmıştı. Ancak derslerini almışlar. Geçen gördüm alışveriş merkezinin otoparklarına mini baz istasyonu koymuşlar. Üstünde logo yoktu ancak telefondan şebeke taraması yaptım Turkcell ve Vodafone hiç çekmiyorken Türk Telekom full çekiyordu.
-
Bimcell Kullanıyorum memnunum :))
-
mustafa şimdi de isteğe bağlı yerlere hemen beleşe mini istasyonlar kuruyorlar.
bildiğin outdoor ap gibi cihazı döşeyip geçiyorlar. istediğin kurumsal bölgeler için arıyorsun hemen gelip kuruyorlar.
2megabit lik bir adsl hat üzerinden 100 den fazla kişi görüşebiliyor anasını satayım. ses kalitesi frekansı oldukça düşük olduğundan adsl hat hepsini kaldırıyor
-
bimcell faturasiz =
20 tl yukleyince 1gb hediye veriyo (sms te veriyo ne kadar hatirlamiyorum)
15 liraya paket var : 1gb internet + heryone 500 dk + bimcellilerle sinirsiz
-
zalimadam bunu yazdı
bildiğin outdoor ap gibi cihazı döşeyip geçiyorlar. istediğin kurumsal bölgeler için arıyorsun hemen gelip kuruyorlar.
2megabit lik bir adsl hat üzerinden 100 den fazla kişi görüşebiliyor anasını satayım. ses kalitesi frekansı oldukça düşük olduğundan adsl hat hepsini kaldırıyor
Onu bi listesi vardıda hatırlayamadım şimdi. 2G'de 64 Kbps, 3G'de 128 kbps olması gerek ses sıkıştırmasının. Peki bu mekan içi baz istasyonu için nereye başvurabilirm hocam ? Şart vs var mı ?
Merak edenlere şuna benziyordu baz istasyonu :
-
Beni de aradılar faturalıya geçersem 1000dk, bi kaç bin sms ve 8gb, 29 lira olacakmış.
-
madrew bunu yazdı
Beni de aradılar faturalıya geçersem 1000dk, bi kaç bin sms ve 8gb, 29 lira olacakmış.
ben şuan o tarifedeyim , bende korkuyordum avea çekmez diye ama heryerde çekiyor memnunum şimdilik
-
mkyb bunu yazdızalimadam bunu yazdı
Onu bi listesi vardıda hatırlayamadım şimdi. 2G'de 64 Kbps, 3G'de 128 kbps olması gerek ses sıkıştırmasının. Peki bu mekan içi baz istasyonu için nereye başvurabilirm hocam ? Şart vs var mı ?
Merak edenlere şuna benziyordu baz istasyonu :
femtocell cihaz mı bu?
eğer oysa bu amınakoduum aveası bizi takıcaz diye 3-4 ay oyaladı yok btk dan onay bekliyoruz yok genel merkez cihaz gönderecek vs
bunların amınakoyayım ben ya
-
Turkcell'in çekim gücü der kaçarım.