folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Türk Yazılımı (MSP Messenger) Rekora Koşuyor: 24 Saatte 250 Bin Kişi İndirdi

Türk Yazılımı (MSP Messenger) Rekora Koşuyor: 24 Saatte 250 Bin Kişi İndirdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Türk yazılımı olan “MSP Messenger” isimli Türk Messenger'i son 24 saat içinde 124 ülkede 250 bin kullanıcıya ulaştı.

Dünyanın dört bir yanından kullanıcıların üye olduğu MSP Messenger programının on-line çeviri özelliği büyük ilgi gördü. Farklı dilleri kullanan insanların hiçbir aracıya ihtiyaç duymaksızın anlaşabildiği on-line çeviri özelliği dünyada ilk kez MSP Messenger programında gerçekleştirildi.

MSP Messenger'ın Yazılım Mühendisi Necmettin Özalp, yaptığı açıklamada, “Türkiye'nin ilk on-line iletişim yazılımı”na gösterilen ilginin her geçen gün arttığını belirterek, “24 saat içindeki bu muhteşem ilgi, yerli yazılıma olan ihtiyacı gösteriyor. Türkiye'den de artık dünya çapında bilişim markaları çıkmasının zamanı geldi, MSP Messenger çok kısa sürede tüm dünyada bilinen bir marka olacak, programımızın şu an öncelikli olarak on-line çeviri özelliği öne çıktı, ama henüz paylaşmadığımız pek çok sürprizimiz var, yakında herkes MSP Messenger'in sadece bir chat ve çeviri programı olmadığını görecek, herkesi şaşırtmaya devam edeceğiz” dedi.

Özalp, yazılımın 5 gün önce internet kullanıcılarına açıldığını, ilk üç gün içinde 30 bin kişinin programı kullanırken, ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarında haber olan yazılımın 24 saat gibi bir sürede 124 ülkeden 250 bin kişi tarafından indirildiğini ifade etti.

MSP Messenger'in internet üzerinden ücretsiz olarak kullanılabildiğine işaret eden Özalp, “Aslında programı duyurudan üç gün önce açtık. İlk 3 gün içinde 11 ülkeden kullanıcılarımız vardı. Biz bu kadar yoğun bir ilginin bir kaç saat içinde gerçekleşmesine şaşırdık. Pazartesi günü sabaha kadar 124 ülkeden 250 bin kişi programı indirdi. Rakam her geçen saat artıyor. Halen 150 bin kullanıcı programı indirmek için sırada bekliyor” diye konuştu.

“SUNUCULAR KİTLENDİ, İLAVE SUNUCULAR DEVREDE”

Yazılıma gösterilen ilginin kendilerini şaşırttığını, bir hafta içinde MSP Messenger kullanıcı sayısının 1 milyon kişi çıtasını aşacağını ümit ettiklerini dile getiren Necmettin Özalp, ilgi nedeniyle kullanıcılara teşekkür etti.

Aşırı yoğunluktan dolayı yazılımın indirildiği sunucunun kitlendiğini, ek sunucuları devreye soktuklarını anlatan Özalp, şöyle konuştu: “Yazılımın kullanımı çığ gibi büyüyor. Alexa verileri ya da Google aramaları kısa sürede nasıl bir patlama yaşadığımızı somut olarak ortaya koyuyor. Önümüze koyduğumuz ilk hedefi şu an aştık. İkinci hedefimiz 5 milyon kullanıcı. Herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Programı indirmek için sırada bekleyen kullanıcılardan özür diliyoruz. Bir kaç gün içinde ilave sunucuların devreye girmesiyle yoğunluğun azalacağını düşünüyoruz.”

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/18150807.asp?gid=381

Program Download : http://www.mspmessenger.com/Tr/Default.aspx

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Halen 150 bin kullanıcı programı indirmek için sırada bekliyor” diye konuştu.

Anlaşılıyor ki komple yalan :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bu çakma msn i ne mantıkla indirmiş yabancılar ilginç

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

isimlerini ve logolarını değiştirmedikleri sürece g.tleriyle kuş tutsalar indirmem hacı bilgisayarıma. bir insan kolpalığın sınırlarını aşabilirmi sorusunun cevabıdır.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abi yazılım çok kötü, destekçisi çok büyük :) Böyle bi adalet var mı? Türkiye'de bu paketi 10 kat daha güzel hem gfx hem yazılım olarak yapabilecek adamlar destek bulamazken, böyle adamlar destek buluyor. Hiç adil değil :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hakkımızda 
    buraya koyamayacağımız kadar çok fazla (5 biden fazla) haber yayımlandığı için 
    hakkımızdaki haberler için 
    her hangi bir arama motoruna 
    lütfen "MSP MESSENGER" 
    Olarak arama yaptırınız.

Bu ne be! :D Bunlar kesin taş**k geçiyo. Her geçen messenger kelimesini bunlar haber olarak yazmış herhalde.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek

Ooo süpermiş kurabilsem daha güzel olacaktı lakin neysee !

Güzel reklam ama tutacak bişeye benzemiyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Caliber bunu yazdı:
    -----------------------------

Hakkımızda 
    buraya koyamayacağımız kadar çok fazla (5 biden fazla) haber yayımlandığı için 
    hakkımızdaki haberler için 
    her hangi bir arama motoruna 
    lütfen "MSP MESSENGER" 
    Olarak arama yaptırınız.

Bu ne be! :D Bunlar kesin taş**k geçiyo.

para verdirip haber ekletiyim bende no problem :D 100 tane siteyle anlaşıp günde bi haber girseler yeter. bi arada bi futbolcu vardı real madride 4. türk diye haber yaptılar adamla röpörtaj yaptılar. adam yok ortalıkta :D yakında dolanırlar bunlar. "araba nerde? müşteride. para nerde? yarın vericek."  :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

MSP Messenger üzerinde reklam vermek için aşağıdaki epostalardan bize ulaşın. (Reklam haricindeki epostalara cevap verilmeyecektir)

gel bide burdan yak :D iletişim bölümünde bi adres bi bişey görebilen var mı ? bide altta mspgrupteam yazıyo bune mk ya :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Programı indirdim Kurdum üyelik aldım zaten isim şifre yazioyrsun üye oluyor ama girmek istedim girmiyor  şifre istegi de yok başka aynı üyeligi yenden alayım dedim almıyor var diyor

sonra başka bir üyelik aldım Girdi ama Bu Sefer Msn Ekledim Eklenmedi Başka msn adresini eklemedikten sonra ne işe yarayacak sadece msp mi eklenecek

programın tek güzel yani türkçe yazdigini karşı tarafa çevirerek yollaması istedigin dile gerisi tırışka zaten

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

ottomanmurat bunu yazdı:

Programı indirdim Kurdum üyelik aldım zaten isim şifre yazioyrsun üye oluyor ama girmek istedim girmiyor  şifre istegi de yok başka aynı üyeligi yenden alayım dedim almıyor var diyor

sonra başka bir üyelik aldım Girdi ama Bu Sefer Msn Ekledim Eklenmedi Başka msn adresini eklemedikten sonra ne işe yarayacak sadece msp mi eklenecek

programın tek güzel yani türkçe yazdigini karşı tarafa çevirerek yollaması istedigin dile gerisi tırışka zaten

o istediğini msn plus eklentileriyle yapabiliyosun hocam araştırmanı tavsiye ederim.

Toplam Hit: 3949 Toplam Mesaj: 29