folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Türk Youtuber'in 5 Yılda 500 Bin TL Kazandığını Söylemesi

Türk Youtuber'in 5 Yılda 500 Bin TL Kazandığını Söylemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

ENes batur daha fazla kazanıyordur adamın kitlesi 7-14 yaş ve o yaşlarda reklam engelleyici kullanan yok 

No way out
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı

ENes batur daha fazla kazanıyordur adamın kitlesi 7-14 yaş ve o yaşlarda reklam engelleyici kullanan yok 

Peki 7/14 yaş rubunda para var mı?

Reklamı yapılan şeyi satın alabiliyorlar mı? 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı

7-14 ve 1-6 yaş aralığında deli para var 1-6 yaş için çocuk videoları deli gibi kazanıyor 

No way out
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

udemy den bu seti alacak olan varsa videoları paylaşırsa sevinirim bakalım neler varmış içerikte

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı

7-14 ve 1-6 yaş aralığında deli para var 1-6 yaş için çocuk videoları deli gibi kazanıyor 

Soruyu yanlis anladin sen :D

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Vallahi bazen pes diyorum. :) 

Bazıbildigim kişiler var , adamlar yazılımcı olarak ( hemde şirket köklü , saygın elemanı) 4-5k maaş alıyor. 

15 senedir çalışan ise , 15k alıyor. Şimdi yılda 100k dan fazla kazanabilmek için 15 sene ve her sabah 4.30 da trafiğe çık , akşam 6 da trafiğe çık 9 da eve gel. 15 seneni harca , belki bu elemanı cebinden çıkaracak bilgin olsun ama 35-40yas arasında bu parayı kazan , buda milyonda bir. 

Yani nasıl yapıyorsunuz? Yazılımcı birisi nasıl 2-3 sene içerisinde yılda 100k dan fazla kazanılır Türkiye de ? Zeybekustasi bildigim kadarı ile yazılımcı ve bazı alanlarda uzman olduğunu , ya da evet yazılımciyim ve baya iyiyim diyebiliyordur.. ama eminim ki yazılım sektörü , maaşı , çalışma şartları gibi durumlardan dolayı şikayetçidir. Yılda 500lira zam gelse 3500lira ile ise başlasa , 12-13 sene sürer. Zeybekustasi müridin de bu durumdan yakinacagini biliyorum çünkü son zamanlarda işten sıkılip etrafına bakıyor olmalı ki , para kazanmak ile ilgili konuları ya da mesajlarıni hatırlıyorum. :) 

Ama bu elemanın sabah kalk derdi yok. Okul dersi yok , iş derdi yok , patron ne derse eyvallah de. Gibi gibi 

Ozetle , ya siz darphane gibi para basiyorsunuz ya da biz çok fakiriz :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

leaa bırah amına koim. Benim bi videom var 240K izlenmiş. 8$ gelmiş. Sen bi milyona o kadar para geliyor diyor. Yohh aamına

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Roark bunu yazdı

Vallahi bazen pes diyorum. :) 

Bazıbildigim kişiler var , adamlar yazılımcı olarak ( hemde şirket köklü , saygın elemanı) 4-5k maaş alıyor. 

15 senedir çalışan ise , 15k alıyor. Şimdi yılda 100k dan fazla kazanabilmek için 15 sene ve her sabah 4.30 da trafiğe çık , akşam 6 da trafiğe çık 9 da eve gel. 15 seneni harca , belki bu elemanı cebinden çıkaracak bilgin olsun ama 35-40yas arasında bu parayı kazan , buda milyonda bir. 

Yani nasıl yapıyorsunuz? Yazılımcı birisi nasıl 2-3 sene içerisinde yılda 100k dan fazla kazanılır Türkiye de ? Zeybekustasi bildigim kadarı ile yazılımcı ve bazı alanlarda uzman olduğunu , ya da evet yazılımciyim ve baya iyiyim diyebiliyordur.. ama eminim ki yazılım sektörü , maaşı , çalışma şartları gibi durumlardan dolayı şikayetçidir. Yılda 500lira zam gelse 3500lira ile ise başlasa , 12-13 sene sürer. Zeybekustasi müridin de bu durumdan yakinacagini biliyorum çünkü son zamanlarda işten sıkılip etrafına bakıyor olmalı ki , para kazanmak ile ilgili konuları ya da mesajlarıni hatırlıyorum. :) 

Ama bu elemanın sabah kalk derdi yok. Okul dersi yok , iş derdi yok , patron ne derse eyvallah de. Gibi gibi 

Ozetle , ya siz darphane gibi para basiyorsunuz ya da biz çok fakiriz :D 

Açıkcası işimden ve mesleğimden şikayetçi değilim. Sistemle ilili sorunlarım var. Aylık 5K dan fazla net kazanıyorum. Ama verdiğim/verdiğimiz emek epey fazla. Gerginlik stres altında büyük sorumluluk ve risk içeren işler yapıyoruz. Çok uzatmak istemiyorum ama çivi çakmaya gelmediğim bir dünyada bütün ömrümü İstanbul trafiğinde günün öğleye yaklaştığı / öğlenin akşama döndüğü saatlerde mecburi olarak çalışıyor olmaya bir türlü alışamadım. Esnek saatlere ihtiyacım var. Masamda oturuyorum bir bakmışım akşam olmuş.  

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Reklam anlaşmaları tamam  o işte para var + bağlantı varsa yürürken giydiği ayakkabıdan bile kazanırsın . 

Ama youtube nin o kadar çok ödeme yaptığına inanmıyorum . Videolar ne kadar özgün olursa olsun . Sanki rakamlar  reklam amaçlı şişirilmiş .

Minimalist Değilim Tembelim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Kazandıkları paradan cok Türk Youtuberların FETO ile olan bağlantısı daha ilgi cekici geliyor bana... 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 3557 Toplam Mesaj: 31
para kazanmak