Türk Youtuber'in 5 Yılda 500 Bin TL Kazandığını Söylemesi
-
ENes batur daha fazla kazanıyordur adamın kitlesi 7-14 yaş ve o yaşlarda reklam engelleyici kullanan yok
-
SaviorAngel bunu yazdı
ENes batur daha fazla kazanıyordur adamın kitlesi 7-14 yaş ve o yaşlarda reklam engelleyici kullanan yok
Peki 7/14 yaş rubunda para var mı?
Reklamı yapılan şeyi satın alabiliyorlar mı?
-
zeybekustasi bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
7-14 ve 1-6 yaş aralığında deli para var 1-6 yaş için çocuk videoları deli gibi kazanıyor
-
udemy den bu seti alacak olan varsa videoları paylaşırsa sevinirim bakalım neler varmış içerikte
-
SaviorAngel bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
7-14 ve 1-6 yaş aralığında deli para var 1-6 yaş için çocuk videoları deli gibi kazanıyor
Soruyu yanlis anladin sen :D
-
Vallahi bazen pes diyorum. :)
Bazıbildigim kişiler var , adamlar yazılımcı olarak ( hemde şirket köklü , saygın elemanı) 4-5k maaş alıyor.
15 senedir çalışan ise , 15k alıyor. Şimdi yılda 100k dan fazla kazanabilmek için 15 sene ve her sabah 4.30 da trafiğe çık , akşam 6 da trafiğe çık 9 da eve gel. 15 seneni harca , belki bu elemanı cebinden çıkaracak bilgin olsun ama 35-40yas arasında bu parayı kazan , buda milyonda bir.
Yani nasıl yapıyorsunuz? Yazılımcı birisi nasıl 2-3 sene içerisinde yılda 100k dan fazla kazanılır Türkiye de ? Zeybekustasi bildigim kadarı ile yazılımcı ve bazı alanlarda uzman olduğunu , ya da evet yazılımciyim ve baya iyiyim diyebiliyordur.. ama eminim ki yazılım sektörü , maaşı , çalışma şartları gibi durumlardan dolayı şikayetçidir. Yılda 500lira zam gelse 3500lira ile ise başlasa , 12-13 sene sürer. Zeybekustasi müridin de bu durumdan yakinacagini biliyorum çünkü son zamanlarda işten sıkılip etrafına bakıyor olmalı ki , para kazanmak ile ilgili konuları ya da mesajlarıni hatırlıyorum. :)
Ama bu elemanın sabah kalk derdi yok. Okul dersi yok , iş derdi yok , patron ne derse eyvallah de. Gibi gibi
Ozetle , ya siz darphane gibi para basiyorsunuz ya da biz çok fakiriz :D
-
leaa bırah amına koim. Benim bi videom var 240K izlenmiş. 8$ gelmiş. Sen bi milyona o kadar para geliyor diyor. Yohh aamına
-
Roark bunu yazdı
Vallahi bazen pes diyorum. :)
Bazıbildigim kişiler var , adamlar yazılımcı olarak ( hemde şirket köklü , saygın elemanı) 4-5k maaş alıyor.
15 senedir çalışan ise , 15k alıyor. Şimdi yılda 100k dan fazla kazanabilmek için 15 sene ve her sabah 4.30 da trafiğe çık , akşam 6 da trafiğe çık 9 da eve gel. 15 seneni harca , belki bu elemanı cebinden çıkaracak bilgin olsun ama 35-40yas arasında bu parayı kazan , buda milyonda bir.
Yani nasıl yapıyorsunuz? Yazılımcı birisi nasıl 2-3 sene içerisinde yılda 100k dan fazla kazanılır Türkiye de ? Zeybekustasi bildigim kadarı ile yazılımcı ve bazı alanlarda uzman olduğunu , ya da evet yazılımciyim ve baya iyiyim diyebiliyordur.. ama eminim ki yazılım sektörü , maaşı , çalışma şartları gibi durumlardan dolayı şikayetçidir. Yılda 500lira zam gelse 3500lira ile ise başlasa , 12-13 sene sürer. Zeybekustasi müridin de bu durumdan yakinacagini biliyorum çünkü son zamanlarda işten sıkılip etrafına bakıyor olmalı ki , para kazanmak ile ilgili konuları ya da mesajlarıni hatırlıyorum. :)
Ama bu elemanın sabah kalk derdi yok. Okul dersi yok , iş derdi yok , patron ne derse eyvallah de. Gibi gibi
Ozetle , ya siz darphane gibi para basiyorsunuz ya da biz çok fakiriz :D
Açıkcası işimden ve mesleğimden şikayetçi değilim. Sistemle ilili sorunlarım var. Aylık 5K dan fazla net kazanıyorum. Ama verdiğim/verdiğimiz emek epey fazla. Gerginlik stres altında büyük sorumluluk ve risk içeren işler yapıyoruz. Çok uzatmak istemiyorum ama çivi çakmaya gelmediğim bir dünyada bütün ömrümü İstanbul trafiğinde günün öğleye yaklaştığı / öğlenin akşama döndüğü saatlerde mecburi olarak çalışıyor olmaya bir türlü alışamadım. Esnek saatlere ihtiyacım var. Masamda oturuyorum bir bakmışım akşam olmuş.
-
Reklam anlaşmaları tamam o işte para var + bağlantı varsa yürürken giydiği ayakkabıdan bile kazanırsın .
Ama youtube nin o kadar çok ödeme yaptığına inanmıyorum . Videolar ne kadar özgün olursa olsun . Sanki rakamlar reklam amaçlı şişirilmiş .
-
Kazandıkları paradan cok Türk Youtuberların FETO ile olan bağlantısı daha ilgi cekici geliyor bana...