folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turkcell İstemediğim Halde Bana Para İadesi Yaptı

Turkcell İstemediğim Halde Bana Para İadesi Yaptı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başlıkta da okuduğunuz üzere turkcell bana para iadesi yaptı. Benim bu konuyla ilgili herhangi bir talebim yada talep girişimim kesinlikle olmadı.

Bugün turkcell online işlemlerden faturamı kontrol ettim. Normalde 95 TL kontratlı Gold Plus kullanıyorum. Yani hiç bir şekilde 95 TL den aşağı bir fatura gelmesi söz konusu bile değil. Ama bana 48 TL gelmiş fatura. Hemen turkcell i aradım. Platinum müşteri hizmtlerinden detayını aldım. Bu ay bana 49 TL iade yapılmış. Sebebi;

2 sene önce 2-3 ay kadar faturamı ödememiştim. Hattım kullanıma kapandı. Biriken faturaların tamamını bir seferde ödedim. O faturaların içinde cayma bedeli diye bişe almışlar. Bu 49 TL oymuş. BTK nın açtığı dava sonuçlanmış. Artık cayma bedeli kuralları baştan aşağı değişmiş. Ve alınan caynma bedelleri de hat sahiplerine iade ediliyormuş.

Böyle bişey yaşayan varsa turkcell i arayıp parasını istesin.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

keşke bizide dolandırdığı ve dolandırdığını kabul ettikleri parayı iade etse

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Hocam bendede aynısı oldu 500 tl şak diye ödedim bendede aynısı olur mu?

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CAgAtAy bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bendede aynısı oldu 500 tl şak diye ödedim bendede aynısı olur mu?

Walla hocam durum aynıysa bu ayki faturanı kontrol et. İade yapıyorlar. Ben de tesadüfen öğrendim... 

Her zaman fatura yüksek gelince hesap sormak için arardım. Bu sefer de faturam neden düşük diye hesap sordum =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işin dogrusu şu.

yaklasık 1 yıl önce herhangi bir kampanya kullanıyorsanız,kampanyadan caymışssanız kalan taksit tutarı,paket tutarı,temlik bedeli vss vs hepsinin tamamı müşteriye fatura ediliyordu.

ornekle acıklayım.80 tl lik paket almıssınızdır, 1 yıllık kullaanım taahütü vermişsinizdir 65 Tl ye kullanıyorsunuzdur.3 ay kullanıp paketi iptal ederseniz yada faturayı ödemeyipte iptal edilirse kalan 9ay*65=585 tl cayma bedeli ödüyordunuz.

artık btk nın aldıgı karar dogrultusunda,sadece aldıgınız faydanın yani indirimin kullandıgınız kısmı size cayma bedeli olarak yansıtılıyor.

buna göre 3 ay kullanıp iptal etmişseniz 45 tl cayma bedeli ödersiniz.

geçmişe dönük iadeler yapılıyor.eger böyle bir durum yaşamışsanız arayıp öğrenin.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

platinum ayrıcalıkları. :) 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

geçend ebeni aramış ttnet mi smile adsl mi ne bi para iadesi yapıcaklarmış ne zkimse bilmiyom aramadım amk

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

platinum ayrıcalıkları. :) 

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kulupler/Sayfalar/turkcell-platinum.aspx

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

Tnrsk bunu yazdı:

geçend ebeni aramış ttnet mi smile adsl mi ne bi para iadesi yapıcaklarmış ne zkimse bilmiyom aramadım amk

hocam bi an ebeni aramışlar sandım

Ha Ha!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

HorbaDor bunu yazdı:

Tnrsk bunu yazdı:

hocam bi an ebeni aramışlar sandım

ahahhahahha :D güldürdün gece gece :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Turkcell çok feci tongaya düştü dahada düşsün istiyorum zamanında tek elcilik oklarını atıyordu, insanları sömürdü, bırak avea 1 kat altta çekmesin yeterki kek olmayalım :D

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
Toplam Hit: 1853 Toplam Mesaj: 13