Turkcell Kendini Ödeyen Peşin Fiyatına Parasını Geri Ödeyen Telefonlar
-
12.10.2016 itibari ile turkcell in yeni ve kontorlü hat müşterilerine özel kampanyasıdır.
Turkcell T70 699 Samsung Galaxy On 7 999 TL yerine 899 TL iPhone 5S 16 GB 1459 TL fiyat ile alınır.
Cihazı alırken kendini ödeyen cihaz kampanyasından faydalanmak istediğinizi TIM yada flagship personeline bildirmeniz gereklidir , imzası olmayan bir kampanya tanımlaması yapıldıktan sonra
Cihazı kullanırken her ay yüklediğiniz her 30 tl ve üzeri paket için hattınıza her ay 3 GB internet paketi turkcell tarafından hediye edilir.
yani toplamda 24 defa 3 gb paket (maksimum 72gb yani) turkcell tarafından kontorlü hat sahibine her ay yüklenir.
kampanya kapsamında olan paketler 30 TL ve üzeri paketler: Avantaj 39, BOL 3 GB, Aylık her yöne nar, Her yöne 750 dk, Süper üçlü 3 GB, Süper üçlü 4 GB, Süper üçlü 4 GB Plus, Uçuran 2, Uçuran 3, Uçuran 4, Uçuran 6, Uçuran 2 plus, Uçuran 3 plus, Uçuran 4 plus, Uçuran 6 plus, Yıldız 4 GB, Yıldız 5 GB, Yıldız 6 GB, Kaçmaz 2 GB, Kaçmaz ikili
ayrıntılar için
kârım nedir derseniz düzenli her ay paket yükleyen biri için 3gb yani 30 tl x 24 = 720TL lik bir kâr elde etmiş olurlar.
NOT : 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli.
PanxeR tarafından 15/Eki/16 10:08 tarihinde düzenlenmiştir -
faturalı konforlar olmuyomu :D
-
Geri ödeme falan yok. Sadece Turkcell fazladan aldığı komisyonun bi kısmını silmiş.
-
Hocam yanlış anlamadıysam eğer. Diyelim aldığınız paket 30 liralık 500dk 1000sms 2gb paket ayrıca 30 tl değerinde de 3gb internet veriyor. Yani kar dediğin şey 3 gb internet yani 30tl. Ama bu kar olmuyor ki aksine Turkcelle daha fazla para kazandırmak oluyor.
Ben tam çözemedim normalde zaten peşin fiyatına 24 ay taksit + hayvan gibi faturayla olmuyor mu?
-
CaniSokucu bunu yazdı
Hocam yanlış anlamadıysam eğer. Diyelim aldığınız paket 30 liralık 500dk 1000sms 2gb paket ayrıca 30 tl değerinde de 3gb internet veriyor. Yani kar dediğin şey 3 gb internet yani 30tl. Ama bu kar olmuyor ki aksine Turkcelle daha fazla para kazandırmak oluyor.
Ben tam çözemedim normalde zaten peşin fiyatına 24 ay taksit + hayvan gibi faturayla olmuyor mu?
telefonu peşin ödüyorsun 30tl veya üstü bir paket seçiyorsun 24 ay, 3gb hediye geliyor onunla 24 ayda parasını çıkardığı idda ediyorlar. ben öyle anladım
-
PanxeR bunu yazdı
12.10.2016 itibari ile turkcell in yeni ve kontorlü hat müşterilerine özel kampanyasıdır.
Turkcell T70 699 Samsung Galaxy On 7 999 TL yerine 899 TL iPhone 5S 16 GB 1459 TL fiyat ile alınır.
Cihazı alırken kendini ödeyen cihaz kampanyasından faydalanmak istediğinizi TIM yada flagship personeline bildirmeniz gereklidir , imzası olmayan bir kampanya tanımlaması yapıldıktan sonra
Cihazı kullanırken her ay yüklediğiniz her 30 tl ve üzeri paket için hattınıza her ay 3 GB internet paketi turkcell tarafından hediye edilir.
yani toplamda 24 defa 3 gb paket (maksimum 72gb yani) turkcell tarafından kontorlü hat sahibine her ay yüklenir.
kampanya kapsamında olan paketler 30 TL ve üzeri paketler: Avantaj 39, BOL 3 GB, Aylık her yöne nar, Her yöne 750 dk, Süper üçlü 3 GB, Süper üçlü 4 GB, Süper üçlü 4 GB Plus, Uçuran 2, Uçuran 3, Uçuran 4, Uçuran 6, Uçuran 2 plus, Uçuran 3 plus, Uçuran 4 plus, Uçuran 6 plus, Yıldız 4 GB, Yıldız 5 GB, Yıldız 6 GB, Kaçmaz 2 GB, Kaçmaz ikili
ayrıntılar için
kârım nedir derseniz düzenli her ay paket yükleyen biri için 3gb yani 30 tl x 24 = 720TL lik bir kâr elde etmiş olurlar.
NOT : 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli.
Bu ibne operatörler binemeyeceği eşeğin önüne ot koymazlar...
-
Panxer sen gerçekten buna kendin inandın mı ? Sen de bir turkcell çalışanısın biliyoruz da allasen gerçekten senin buna için sindi mi ? 3gb=30 tl böylece telefon bedavaya geliyor demek resmen şark kurnazlığıyla cahil sikmek kusura bakma
-
5s e 1500 lira verecem sonra gireni çıkarmak için 24 ay daha Türkcell'de kalıcam 😀
-
Şimdi,
Yanlış mı anlıyorum bilmiyorum, yanlışsa düzeltin.
Nakit parasıyla cihazı alıyoruz. Sonra faturasız hattımıza yapacağımız bir ayarlama ile her ay 3 gb internet hediyesi alıyoruz. Ama bu pakedi sadece 30 lira üzeri bir paket için yükleme yaparsak alabiliyoruz. Bu böyle 24 ay sürüyor. 24 ay sonunda bu özellik yitiriliyor.
Sonuç olarak nakit telefon + her ay en az 30 lira giriyor? Ve sonunda hesap kitap yaparak bakıyoruz ki 3 er gb kâr ediyoruz. Bunu paraya vurduğunda da aşağı yukarı giriş seviyesi bir telefon parası ediyor?
Böyle mi?
-
teşekkürler turkcell
-
Yıllardır turkcell kullanıyorum sırf kalitesi yüzünden.
- Dışarıdan numara taşıyanlar için inanılmaz tarifeleri var.
- Eğer turkcelli iseniz bi b.k yok boşa umutlanmayın. yıllardır böyle.
hizmet olarak süper. ama kimse ucuz diye savunmasın. en pahalı operatör Turkcell.