Turkcell"Den Beleş İnternet
-
Turkcell bu göte kaçabilitesi yüksek dikkat etmek lazım. Bir ara 1 kontörüm kaldığı zaman gprs'den wap'a bağlanıyordum istediğim kadar geziyordum.Galiba o zamanlar bağlantı kesilince kontör düşüyordu ben de bunu farkedip epey kullanmıştım :) Avea'da da kontör biraz geç düşüyordu hattan. 2-3 kontörüm kalınca sağı solu arayıp 15-20 dk konuşuyordum :) Bayramlarda falan 1 saate kadar uzuyordu süre :)
-
bugüb herhalde 15. felan denememde 50 mb lık tutturdum gece sıkılıyorm pc başında yatağa giriorm msn felan normal geziyorum tbt y bile giriorm derslerde felan :D
ama 50 mb az çıktı ya bitsin bir an önce sallıcam benm ark 150 tutturdu :)
-
bizim sınıftakiler 100 mb 100 er mb tutturdu
-
20 mesajdan 19u hatalı şifre :|
ilk attıgım ise daha önce kullanılmı$mı$ :|
bo$ vakit bulunca yaparım :/
-
evet bo$ zamanlarınızda deneyin :F 1gb tutturdum :D
-
ya abi benm ark 1 gb tutturdu deli olcam yaa
-
yalnız bende 100mb lik bedava internet kartı var ve arkasında "aynı yıl içerisinde 2 kez bedava paketlerden yararlanabilirsiniz"... yazıyo :( benim 2. nin bitmesine 10 gün kaldı bakam 3. yü yiyecek mi turkcell :S
-
bu neyin numarası oluyo çalışma mantıgı nedir?
-
şimdi normalde telefona internet istrediğimiz zaman talip icin mesajı yolluyoruz türcel bize bi şifre veriyo ve biz sonra internet şifre yazıp 5010 a yoluyoruz buradaki olay salllama bi şifre tutturarak bedavadan o internet paketlerinden faydalanmak yani türkcelli kazıklama :D:D başka insanlara bi zararı yok
-
kaça gnderiyoruz
Toplam Hit: 6550 Toplam Mesaj: 25