Turkey Değil Türkiye Destek İçin El Ele
-
etiyopya gibi devlet büyüklerinin tepki koyması lazım bu olayla ilgili. öncelikli hedef devlet büyükleri olması lazım ki onları da bu konuda tepki koymaya itebilelim.
etiyopya bile kendi ülkesinin adını belletebiliyosa bizim turkey degil de türkiye diye anılamamamız biraz gariptir.
-
Törkiyyee Türkaiyee nerden tutarsan tut ha hundüü ha hindüü yine dalga geçilir bunun ile
kaldı ki amerika gidip bana united siteyts of americeey diceniz derse dicek misiniz
-
Çinlilerde Pekin denmemesi için uğraşıyorlardı.
Sonuçta gereksiz bir şey, her dilde ülke adları farklıdır, bunda tepki gösterilecek bir durum yok.
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------bizdede hindistan var nolacak şimdi :D
-----------------------------
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------bizdede hindistan var nolacak şimdi :D
-----------------------------Bide mısır var o adamlar napsın :)
-
tek kelimeyle bosa kurek cekmek. ingilizce konusan 618 miliyon insan var. eger boyle komik bir projeyle 618 milyon kisinin aliskanligini degistirip farkindalik yaratacaginiza inaniyorsaniz pes dogrusu. koskoca tdk 5-10 sene evvel cd ye yogun teker demeliyiz diye calisma yapmisti skleyen olmamisti o kadar kolay mi lan bu i$ler?
-
united kingdom nere sen biliyon mu hacı? ama biri sana türkçe birlişik krallık desene öyle porsuk gibi bakacan demi? oysa dilin alışmış bir kere ingiltere demeye
yada hollandalıların lan bize neden nederland (çukur ülkesi öyle birşeymiş galiba anlamı) diyorsunuz diyor mu?
sonuç itibarı ile agrasifiz kompleksliyiz
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------iyide bunu bi takan bizi. uluslar arası üniversitede okuyorum kimsenin daha neden hindi deniyo yada hindi memleketi yada hindiye benzer bi kelime söylediğini duymadım herkes zaten turkey i ülke anlamında kullanıyor. takıntılıyız arkadaş.
-----------------------------katılıyorum.
-
ben gereksiz bulmuyorum konuşurkende biriyle im from Türkiye demekten de vazgeçmiyorum isteyen istediğini söylesin saçma desin dalga gecilmiyor desin emin olun dalga gırla geçiliyor.
-
Türkiye ' nin İngilizce karşılığı hindi diye dalga geçen ingilizler;
40 yıllık kraliçeniz Elizabeth' in türkçe anlamını öğretmek lazım size ;)