Türkiye' Deki Zenci Nüfus Artışı
-
ETRoot bunu yazdıHolyReform bunu yazdı
Beyler hepimiz afrikadan geldik bırakın bu işleri
Valla bize orta asyadan geldiniz dediler yalan mı demişler
yok size kurttan türedik dedieler hocam
-
Bizim okuldada bir sürü var İYTE.Kimseye zararları yok iyiler hepside.
-
HolyReform bunu yazdıETRoot bunu yazdıHolyReform bunu yazdı
Kulağa daha hoş geliyor. Maymundan evrilmedik en azından
-
ETRoot bunu yazdıHolyReform bunu yazdıETRoot bunu yazdıHolyReform bunu yazdı
etroot ortayı yaptı bakalım top kime gidicek
-
ETRoot bunu yazdıHolyReform bunu yazdıETRoot bunu yazdıHolyReform bunu yazdı
öfff neyse
-
c0nverse bunu yazdı
bende nedenini bilmiyorum ama 2020li yıllarda nijeryanın nüfüsunun çini geçiceği tahmin ediliyor.
hocam sanırım hindistandan bahsediyorsun.
-
serhat8102 bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
bende nedenini bilmiyorum ama 2020li yıllarda nijeryanın nüfüsunun çini geçiceği tahmin ediliyor.
hocam sanırım hindistandan bahsediyorsun.
Hindistan Pakistandan ayrılmadan cinden fazla zaten
-
wasd bunu yazdı
Bu sorun çıkaran göçmen olayına tek çözüm kan dökmektir. Adamın vatandaşlığı yok ise tut bi tenhada kes gırtlağını at kenara, ya da kır ağzını burnunu.
Zamanında Amerikadaki neonaziler bu olayı Meksikalı kaçak göçmenlere yapmışlar.
Tabi bi boka yaramamış Amerikada hala göçmenler mevcut :D ama başka yapabileceğin birşey yok. Ya lider değişecek diyecekki "s.gidin lan ülkenize geri dönün yeter bu kadar" ya da vatandaşlar böyle böyle kendileri temizleyecek, başka bi yol ben görmüyorum.
Osmanlının dağılması kendi bünyesindeki milletleri tutamamasından olmuştur. Bugün yine birileri bi taraftan ayaklanıyo, diğerleri fişteklenmeye çalışılıyo falan. Yarın öbürgün bu suriyeliler zenciler falan da ayaklanırsa ortalığın hali fena olacak. Aha da diyorum.
avatar mesaj uyumu dedikleri bu olsa gerek. Zaten senin zihniyetindir kendinden olmayanı kes öldür.
-
antivir-US bunu yazdı
zencilerin şimdilik pek bi zararı yok da, suriyeli kasapları sınıra kuracan bi mancınık atacan kendi memleketlerine. Ülkemizden capcanlı dipdiri çıkmış olacaklar, ölen de kendi ülkesinde ölmüş olacak sorun yok yani
Hocam gece gece güldürdün ne adamsın ya.
Şu yok ırkçılık felan yapıyorsunuz diyenlere iki çift lazım var. Ne alakası var ırkçılıkla. Suriye' den gelen insanların aralarına serpiştirirler 2-3 tane orospu çocuğu yarın öbür gün bir yerde kendini patlatır. Yine üzülen bizim analarımız olur. Bunların çoğu kansız. Hiç gerek yok efendim biz bize yeteriz. Nazilere bazen katılıyorum ;)
-
q0x bunu yazdıwasd bunu yazdı
Bu sorun çıkaran göçmen olayına tek çözüm kan dökmektir. Adamın vatandaşlığı yok ise tut bi tenhada kes gırtlağını at kenara, ya da kır ağzını burnunu.
Zamanında Amerikadaki neonaziler bu olayı Meksikalı kaçak göçmenlere yapmışlar.
Tabi bi boka yaramamış Amerikada hala göçmenler mevcut :D ama başka yapabileceğin birşey yok. Ya lider değişecek diyecekki "s.gidin lan ülkenize geri dönün yeter bu kadar" ya da vatandaşlar böyle böyle kendileri temizleyecek, başka bi yol ben görmüyorum.
Osmanlının dağılması kendi bünyesindeki milletleri tutamamasından olmuştur. Bugün yine birileri bi taraftan ayaklanıyo, diğerleri fişteklenmeye çalışılıyo falan. Yarın öbürgün bu suriyeliler zenciler falan da ayaklanırsa ortalığın hali fena olacak. Aha da diyorum.
avatar mesaj uyumu dedikleri bu olsa gerek. Zaten senin zihniyetindir kendinden olmayanı kes öldür.
Kendimden olmayanı kesip öldürme aşamasına henüz gelmedim, o bir sonraki evre, onu atlatınca kendimden olup da kötü olanları temizleme evresi gelecek... Fikir tartışması olsa sıkıntı yok, ümmetçisiylede ülkücüsüylede sosyalistiylede oturur konuşurum saygılı-mantıklı konuşmalar olacak olduktan sonra. Ancak konumuz "hangi görüş" konusu değil, konu ileriki senelerde gerek seçme ve seçilme konusunda, gerek toplumdaki suç oranı konusunda, gerekse ekonomi konusunda sıkıntı yaratacak olan suriyeli köpekler. Zencilere gelince onlarla ilgili bir fikrim yok, adamlar saat satıyo uyuşturucu satıyo(ha uyuşturucu satışıda iyi birşey değil ama ben mi uğraşıcam torbacılarla, o devletin işi) falan yoluna bakıyo, ne dileniyorlar ne başka birşey yapıyorlar şimdilik, ki sayıları suriyeliler kadar yoktur onların, esas problem suriyeliler.
Neyse tartışmaya gerek yok, ben fikir beyan ettim sadece, cevap gelsinde tartışalım demedim zaten bu konuları günlük hayatta yeterince tartışıyorum.