Türkiye Haritası
-
Galiba ilk bir müridin avatarı olarak görmüştüm. Irak'ın kuzeyini ve Avrupa'nın bir kısmını da sınırlarımız içinde gösteren kırmızı beyaz bir harita vardı. Kimdi o mürid o haritayı bileniniz var mı? O haritayı arıyorum. Teşekkürler.
-
msn e gel göndereyim diyeceğim ama o harita ve site benim hdd ile meftah oldu :D msn ekle buluruz ama siteyi silmiştim yeniden atacaktım o arada hdd uçtu.
-
aradığın buna benzer bişey mi
-
Rak_BenAdam bunu yazdı:
-----------------------------aradığın buna benzer bişey mi
-----------------------------Evet buna benziyor. :) Demek ki daha ciddi haritalar da varmış. Merak ettim şimdi. Varsa elinizde paylaşsanıza :)
-
pm attım ama baktın mı bılmem
-
media_center gönderdi.
-
harita böyle çizilir işte :)
-
ulan bi zamanlar kat kat büyüğü bizimmiş heytt be şanlı osmanlı...
-
Küçükken hep atlası açıp Müslümanların, Türklerin bulunduğu ülkelere bakardım. Afrika'dan Asya'ya kadar bir ülke haritası görürdüm. Hayaller kurardım. Osmanlı Devleti'ni gölgede bırakacak bir ülke çizerdim. Büyüyünce Birleşik İslam Devleti'ni kuracağım derdim. amk hep birilerini suçlayacam diye bi bok olamadım. Ama daha ölmedim. Belki bunu asla başaramayacağım. Ama uğruna çalışıyorum şükürler olsun.
-
osmanlının yükselişindeki haritaya bakınca insanı bambaşka bi duygu alıyo ama bide bugüne bakınca sanki bi kabusta buluyom kendimi! Daha kötüsü şu TÜRK dünyasının ve islam aleminin seldeki kütük gibi duran hali mahvediyor insanı!
-
philist bunu yazdı:
-----------------------------media_center gönderdi.
-----------------------------
Bu cok guzel tam istedigim gibi Ama asla istemem sivil halklara bir sey olsun
Toplam Hit: 1779 Toplam Mesaj: 14