folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye İsrail İle İlişkilerini Kopardı...

Türkiye İsrail İle İlişkilerini Kopardı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    tayyip israili kaybetmeyi göze alsın- sonra gelsin bana koysun :) lan hikaye bunlar,Türkiye sike sike hem İsrail'e hem ABD'ye muhtaç,varmı aksini iddaa eden??

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------
    Türkiye eğer bu zamanları iyi değerlendirirse islam ülkeleri arasında liderliğini kabul ettirir, yeter ki ağırlığını koysun.

İslam ülkesinde lider olsan nolucak ? Ne halta yarıcak adamlar çocukları öldürüyo birnin sikinde değil bunlara lider olsan nolur olmasan nolur 

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

fatihack bunu yazdı:
    ekonomimizin a.koyayım !

orada zulüm varken, çoluk çocuk ölürken.iyi olacak ekonominin Allah belasını versin !

söyle madem allaha gelip batan ekonomimizi ,satılıp parçalanan memleketimizide kurtarsın bela verene kadar, bide deki kalleş çöl hayvanı için savaşmamızı da beklemesin, ingilizin fransızın yanında coşkuyla savaşıp Türk kestikleri zamanları unutmadık daha

bu savaşın tek faydalı tarafı heralde israil ile ilişkilerimizi koparması oldu, eğer olduysa tabi yahudi şerrinden insana dost müttefik hiçbirşey olmaz , yahudi hiçkimseye dost değildir. umarım yahudide Türkler ile ilişkilerini koparır. 

İngiliz Fransız yanında coşkuyla savaşıp Türkleri kesenler filistinli miydi acaba?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek
    pek inan drıcı  gibi görünmüyor.. hem olsa nolur israilin bize ihtiyacımı var..

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    ZoktriP bunu yazdı:

xz bunu yazdı:

fatihack bunu yazdı:
    ekonomimizin a.koyayım !

orada zulüm varken, çoluk çocuk ölürken.iyi olacak ekonominin Allah belasını versin !

söyle madem allaha gelip batan ekonomimizi ,satılıp parçalanan memleketimizide kurtarsın bela verene kadar, bide deki kalleş çöl hayvanı için savaşmamızı da beklemesin, ingilizin fransızın yanında coşkuyla savaşıp Türk kestikleri zamanları unutmadık daha

bu savaşın tek faydalı tarafı heralde israil ile ilişkilerimizi koparması oldu, eğer olduysa tabi yahudi şerrinden insana dost müttefik hiçbirşey olmaz , yahudi hiçkimseye dost değildir. umarım yahudide Türkler ile ilişkilerini koparır. 

İngiliz Fransız yanında coşkuyla savaşıp Türkleri kesenler filistinli miydi acaba?

olaki filistinlilerdi bir filistinli işi çakıp -

AGA iyide sizin burda ne işiniz vardı derse ne diyeceğiz :)

madem düşünüyorsunuz ince düşünün ozaman.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

fatihack bunu yazdı:
    ekonomimizin a.koyayım !

bebek cesetlerini görüp de hala böyle ironi üzerinden edebiyat yapmanızı hazmedemiyorum.
    bu forumda bunu yapanların hepsi çok sinirimi bozuyor.

neyse.bunun insanlar için önemli olduğunu sanmıyorum.

ama şunu aklınızdan çıkarmayın.onların dedeleri bizim dedelerimizi satarken, bizde hayatta değildik, bugün orada ölen masum bebeklerde.

ve o masum bebeklerin hatrına.tekrar tekrar kahrolsun israil diyorum.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

İpleri Koparmak şöyle bir şey olsa gerek:

Venezuela Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "İsrail Büyükelçisi ve İsrail Büyükelçilik personelinin bir kısmını sınır dışı edilmesi kararı alındığı" bildirildi.

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez de daha önce yaptığı açıklamada İsrail'i kınamış ve Venezuela'daki Musevi cemaatini, İsrail Hükümetine karşı tavır almaya çağırmıştı.

Chavez, İsrail'in Gazze saldırısını kastederek, "Venezuela Musevi cemaatinin bu barbarlığa karşı çıkacağını ümit ediyorum. Bunu yapın. Bütün zulümlere şiddetle karşı çıkmıyor musunuz?" diye konuşmuştu.

Çekil,Önümden Çekil...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    olmaz o iş...

NEDEN? (soru olarak)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek

Tayyip önçe israillilerle savaş baslamadan dört gün önçe masada neler konustu onları acıklasın ama nerde milletimizde cok cabuk gaza geliyor ilişkiler kopmuş palavra

bu arada kardeşlerimiz diyenler asker günderelim diyenlere sasıyorum bi baksınlar filistin bayrağının anlamına nerden cıkmış din kardeşleri mısır bile dün sınır kapılarını actı .

Bilgi güctür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

İsrail askerleri Konya Askeri Üssü'nde eğitim görmekteyken birileri neden ses çıkarmadı?

Senaryo: İpteki cambaz, cepteki oylar :) 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
Toplam Hit: 8204 Toplam Mesaj: 70