folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye Rehberi - Nerede Ne Yenir ? Nerede Ne İçilir ?

Türkiye Rehberi - Nerede Ne Yenir ? Nerede Ne İçilir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekher
    Pekher's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Her zaman olduğu gibi kutsal içeceğimiz nargileden başlayalım..

Nargile

İstanbulda Gidip gezip denemediğim mekan kalmadı.Herkezin  bildiğinin aksine tophane v.s yerler bitti.

Beyazıd da Çorlulu ali Paşa medresesi içinde Erenler'de içilir..

Girişte Sol tarafta bulunan Özcan Abi..Hemen ilerisindeki Şaban Abinin yerleri iyidir ( Karşısında da açık bir kafe var ama ben sahsen ordaki nargile ve hizmeti pek beğenmiyorum )

Hangi nargileyi içeyim..

Sert sevenler : Çift Elma, Üzüm, Açık Elma

Yumuşak Aromalı sevenler : ( Karışık ) Üzüm sakız nane, Elma

Kışın Salep Yazın Limonata her zaman türk kahvesi.Ama malta kahvesi diye gecen türk kahvesinden içeceksiniz boyle bir kahve yok arkadaş...

Fiyatlar : Nargile 15 TL, Çay : 1.5 TL

Nargilesi kesinlikle denemeye değer, 15 tl yi dibine kadar hak ediyor.Ayrıca çalışanları çok iyi insanlardır, Hepsi efendi saygılı güleryüzlü arkadaş canlısıdır..

Detalar ve resimler gelecek...

Hoca dediğin yerlerde içtim çok güzel nargile ama gel bide Konyada iç sen nargileyi=)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

takip

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

kurufasulye -  lale lokantası - çayeli/rize

kavurmalı pide  - lider pide  ümraniye/ist

şimdilik aklıma gelenler bunlar

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

nargile için cağaloğlu lisesi köşesinde türk ocağı var türbe içerisinde nargilesi çok iyi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ardahan : 
    Buz - Kar - Kaşar - Bal  bide kaz

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Tekirdağ köftesi yazan olmuş. Geçen ağustos da tekirdağda birkaçgün kaldım. Lüx dedikleride dahil birkaç yerde yedim. Emin olun Tekirdağ köftesi eti ziyan etmenin en meşhur yolu. O neydi öyle.
    -Trabzon ili akcaabat ilçesi nihat usta yada cemil ustada köftenin üzerine tanımam.
    -Ankara atatürk çiftliğinde cemil usta var. Rivayet odurki başbakanın özel talebiyle Akcaabattaki cemil usta buraya yer açmış. Süper biryer. Yemekler 10 numara. Gitmeden yer ayırtmanız gerekir. özellikle öğlen yemeklerinde üstdüzey hemen herkes oradadır.
    -Giresun sabah avm nin 2. Katında evim ev yemekleri Ayşe abla da ev yemekleri yemelisiniz. işini iyi yapan biridir. öyleki sahte, adını kullanan şubeleri bile var.
    -Rize merkezde kahvaltıda kavurma yemek harikadır. şu anda adını hatırlamıyorum sabah kavurmamı olur lan diyerek gitmiştim sonrada bal gibi olur gördüm. Saah 11 e kadar bitiyor erken gidin. -Siirt merkezde büryan kebabı. Biraz benzerini ve o kadar güzeli olmasada güzelini haftanın 2 günü sinop-boyabatta da yiyebilirsiniz. -çanakkale kordununda yalova bence harika balık yapıyor. Yine çanakkalede üniversiteye gitmeden sahilde birçok balıkcı var. 286 güzeldir. önceden ararsanız belki iskelede yer bulursunuz. Yanısıra devam eden yaşar var. Uzak durun.
    Birazda tatil...
    -Avşa adası güzeldir. Denizi güzel, ada güzel. Fiyatlar uygun.
    -bozcaada güzel yerdir. ünlü kim varsa görme şansınız var. Denizi herdaim soğuktur. Maalisef pahalı biryer. Bugün gazetede okudum bozcaada kaymakamı ada doldu gelmeyin açıklaması yapmış. O kadar doludur.
    -gökçeada özellikle rum köyleriyle farklı tatil arayanlara hitap eder. Denizi güzeldir. 8 köyü var ve kaleköy dahil gezilecek yerleri var. Sakin,kültür turumsu birşeyler arayan ama denizi plajıda olsun türünden tatil arayanlar için iyidir. Fiyatlar bozcaada kadar olmasada pahalıdır.
    -Giresun kümbet yaylası özelliğini kaybetti. Sırf bunun için giresuna gidilmez. Giresun adası ise özellikle kuşların yavrulama dönemi sonlarına doğru gidilirse (bu dönemde adaya gitmek çok zordur. Yasak vardır.) azınız açık etrafa bakarsınız. Onbinlerce yavru kuş(martı, karabatak,....) hiç insan görmediğinden adadadır ve özellikle martı yavruları etrafınızda gezinir. -Trabzonda uzungöl de tereyağında kızartılmış alabalık yemek güzeldir. Uzungöl'ün kendisi daha da güzeldir. Hep hayal etmişimdir. Balayımı orada bungolo evlerde geçirmeyi. -Giresun dereli ilçesi çıkışında okusallar alabalık öyle ağım şahım olmasada güzel alabalık yapar. Sabırlı olmalısınız. Siz balığı söyledikten sonra havuzda yakalamış olabilirler. çok tazedir. Olgunisik tarafından 07/Ağu/13 04:06 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Pekher bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

Her zaman olduğu gibi kutsal içeceğimiz nargileden başlayalım..

Nargile

İstanbulda Gidip gezip denemediğim mekan kalmadı.Herkezin  bildiğinin aksine tophane v.s yerler bitti.

Beyazıd da Çorlulu ali Paşa medresesi içinde Erenler'de içilir..

Girişte Sol tarafta bulunan Özcan Abi..Hemen ilerisindeki Şaban Abinin yerleri iyidir ( Karşısında da açık bir kafe var ama ben sahsen ordaki nargile ve hizmeti pek beğenmiyorum )

Hangi nargileyi içeyim..

Sert sevenler : Çift Elma, Üzüm, Açık Elma

Yumuşak Aromalı sevenler : ( Karışık ) Üzüm sakız nane, Elma

Kışın Salep Yazın Limonata her zaman türk kahvesi.Ama malta kahvesi diye gecen türk kahvesinden içeceksiniz boyle bir kahve yok arkadaş...

Fiyatlar : Nargile 15 TL, Çay : 1.5 TL

Nargilesi kesinlikle denemeye değer, 15 tl yi dibine kadar hak ediyor.Ayrıca çalışanları çok iyi insanlardır, Hepsi efendi saygılı güleryüzlü arkadaş canlısıdır..

Detalar ve resimler gelecek...

Hoca dediğin yerlerde içtim çok güzel nargile ama gel bide Konyada iç sen nargileyi=)

Konyanın tam olarak neresinde hocam..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Benimde yazacaklarım var

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Erzurum

Hacı baba Döner Salonu 

Muammer usta Kadayıf dolması

Gelgör çağ kebap

Denizli

Enver usta tandır kebap

Afyon

özlem Döner sucuk döner / paranız yoksa maydonoz döner :)

paket ekmek kadayıfı - altınay şekerleme uzun çarşı

kaymak belediye çarşısı önü sabah saatleri camış kaymağı 

Eskişehir

papağan çiğ börek

doğanay tantuni / ayran

ismini unuttuğum bir yer var papağandan aşağı inince garantinin karşısı bir unlu mamüller var ordada ekler yemenizi tavsiye ederim

Mengen

Müdürün yeri / bulgur çorbası

Konya

Cemo Fırın tandır

Türkiyede bir çok il gezdim ama damağımda tadı kalanlar bunlar oldu :) 

DJ_Alper tarafından 07/Ağu/13 10:19 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    HeadBanger bunu yazdı

köfteci yusufta köfte ve kaymaklı kadayıf yenilebilir

sucuğu da yenilesidir :))

köfte ve sucukların porsiyonları 6-7lira falandı galiba.

kilosu 35 TL yanılmıyorsam :)

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
Toplam Hit: 4703 Toplam Mesaj: 40