Türkiye‘De Ki En Aktif Ve En Güçlü Hack Grubu
-
Çocukken bende uğraşıyordum bu islerle o zamanlarda jawnaxdaydım : )
Suan soracak olursanız içerik olarak sağlam ve ciddi bişeyler öğretilen bi cw yi biliyorum baska site bilmiyrm bir cok site kapandı gitti zaten.Açık olanlarda %100 msn hack %1500 web site hack falan konularına hükmediyor :)
-
en büyük saldırı nereye ve kim tarafından yapıldı??
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
en büyük saldırı nereye ve kim tarafından yapıldı??
-----------------------------ICANN & RedTube by NetDevilz.
-
ben eskiden dengesiz team de takılırken tanıştığım erne,d3ng3s1z,zeberus sağlam kişilerdi bu arada eskiden benim nick de HaDeS' di :)
-
CodeCryer Vardı bi ara tbt de tanışmışlığımız 5 sene evvele kadar dayanırdı. o zamanlar 14-15 yasında bebelerdik. dehsetialem.com vardı. herkes tarafından bilinmezdi ama sağlam siteydi. CodeCryer sağlam adamdı. Aktifhaber ve pikniktube saldırıları Tüm Türkiyede yankı buldu...onun haricindede Tüm zaman gazetesi samanyolu tv kanal 7 serhat dersaneleri cart curt gibi cemaatci siteleri elden gecirmişti. AktifHabere nasıl çöktüyse adamlar 2 yıl boyunca aerastırdılar bulmaya calıstılar. En sonunda polis buldu CC yi. ufak bi cezayla geçiştirdi heralde ondan sonra yazılım firmasında çalıştığını duydum... Ona bi kaç sene evvel Türkiyedeki en iyi hack grubu hangisi diye sormustum. oda Türkiyede hack grubu yok biz hobi amaçlı yapıyoruz demişti. Doğru söylemiş ...
-
Türkiye'de adam gibi hack grubu yok
Tahribat.com hack sitesi değil ama tahribat.com'dan daha iyi bir takım yok
-
beyler abartmak istemiyorum ama sadece http://www.revengehack.com/intro.php buraya girmeniz yetiyor zaten.
-
hacker okan :)
-
hack ne arar la türkiyede
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiyede aktif hack dediğin, 18 yaş altı hukuki sorumluluğu olmayan cocukların, halen benim 2002 de yazdığım "resimli r3x dökümanı" nı sitelerine koymalarından ibarettir...
Bu konuda konuşayım, bundan dolayıda acsınlar bi mahkeme tam olsun...
Tck 243 var bu memlekette, yaşımız olmuş 25, elimizi klavyeye götürsek 4 seneden önce güneş göremeyiz...
Erzurumda oçnun teki gitti dinamit yaptı, kimden öğrendin dediler tahribat.com dedi, erzurumda mahkemelerle uğraştık...
internete 280 bin kere telekoma kafasını sokmuş millet, geldi telekom bize actı davayı,
kaanabak intihar etti, utanmasalar boğazına ipi aytek geçirdi diyeceklerdi...
TTnetin routerından cıkıyoruz, utanmasalar klavyede bastığımız tuşu sayacaklar, sabit ip kullanıyoruz, ne grubu ne hackinden bahsediyorsunuz?
Türkiyede hack kanunen bitmiştir, bitirilmiştir...
-----------------------------ben böyle açıklamaya ölürüm..