Türkiyede Underground Rap Dinleyicileri
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------abi ben ölsem dinlemem böyle müzik(!) :)
favorim bu, açıp anca gülüyorum
http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&list=HL1341921523&feature=mh_lolz
-----------------------------bune la 15 16 yasinda bebe evlilik diyor gelinlik yakıyor..
Harfi Döl israfi bunlar ..
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------O koyduğun videolar tamamen taşak için bunun farkındasın değil mi :) hocam undergroundda ciddiyet bekleyemezsin. zaten ciddiyet olunca böyle yükselmek (bkz. kuğu gibicesine) isteyenlerin olduğu bir ortam oluyor hoş da olmuyor. dinleyici kitlesinin yaşı seviyesi önemli değil. yapılan sanat önemli. şehinşah, mestefe, dumanyak, saian, sansar, pit10, patron, dapoet daha tonlarca gerçekten rap yapan insanlar var.
-----------------------------dumanyak yaşıyomu haci :|
-----------------------------Öldüğünü duymadım :)
-
Dinleyin rahatlarsınız
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------abicim bu hiç bir şeyi değiştirmez,
kalitesi belli müziğin. 20 tlye kayıt alıp koyanlar var. rap benim için hep böyle kalıcak :D
-----------------------------arkadaş şimdi konuyu kaydırmayayım ama öyle rock grupları var ki sıfır bütçeyle öküz gibi album yapabiliyorlar. bütçeden çok yeteneğe ve çalışmaya bakıyor müzik. müziğin kalitesini belirleyen şey de harcanan para değil verilen emek oluyor haliyle. sadece rap için de değil genel dinleyici kitlesi o kadar mal ki türkiyede, amatörlükle boğuşan gruplar/kişiler destek göremiyorlar, müziğe yoğunlaşamıyorlar.
batıda efsanevi türler ortaya çıkar, tüm dünya dinler; bizde arabesk rap çıkıyor amk :D çok sakat var.
he batı batı diyorum da batıdan şu da çıkıyor: :D
-
zamaninda suikast.de forumlarinda takilirdik. 2006 felandi. 6 sene once.
simdi bir de hiphoplife.com.tr forumlarina bak.
coluk cocuk hep.
-
eskiden baya rap dinlerdim, dramelodi, no1, sansar, bi aralar dogu bosphorus vardı. ilkokuldan liseye hep dinledim.
son 3 senedir falan ise rapden iğreniyorum. 15 tlyi babadan alan kayıt yapıyor.
herkes yaptığı için müziğin bir kaltesi yok. ha kaliteli adamlar var mıydı, vardı.
ama arıtk itici geliyor. çünkü gerçek bir uğraş yok. müzik aleti yok, gerçek ses yok.
bilgisayardan müziği, sesi ayarlıyor adam kayıt alıyor al sana şarkı.
çoğu şarkının da sözü vasatın altında...
ayrıca yabancı dil öğrenip, bi klasikleşmiş metal parçası dinlersen dinlediğin o rap şarkılarına, şarkı mıymış lan bu diyip güleceksin.
-
-
-
Ya ampır ampır yorumlar yapmayın. Her olayda çocuk gibi taraf olmayın hemen. Kaç yıllık metal dinleyicisiyim artık o kadar çok grup biliyorum ve dinledimki çetelesini tutmam mümkün değil ama bu 3. sayfada notolerance'ın paylaştığı parçaları dinleyince vay amk dememe de engel değil. Sidik yarıştırma ayağına polarize olup bok atacağınıza delikanlı olup klas olana klas demesini bilin.
-
Yaş ayrımı yapmayın bence
Çoluk-çocuk dediklerinizde çok var tecrübe...
- Tabi ArabeskRap Saçmalığını Yapmayan Kitle İçin Geçerli Bu Lafım