Türkiye‘De Webmaster Olmak ?
-
Türkiye’de webciler 2 gruba ayrılmış vaziyette şuan, ilki parayı vurup piyasayı alt üst edip yıllarca kıçını yırtarak kazandığı paraları yutma peşinde. İkinci grup ise, parayı vurup piyasayı alt üst etmek ve parayı yutmak için yıllarca kıçını yırtmakta.
( Cümle dediğin öyle kurulur. )
- Eskort işinde iyi para var..
İlan başına 200 300 TL veren o.pular varken, eskort işinde hep iyi para olucak. Ama birçok webmaster pezevenk damgası yemek istemediği için birçoğu da yapamadığı için bu işten uzak duruyor.
- Eskort tutmaz jigolo sitesi açalım, manita bedavaya gelsin..
Jigolo sitesi açmayı her webmaster aklından 1 kere geçirir, kendini california’da yaşıyo sanan zenci webmasterlar, bunu düşünür uygulamaya koyar fakat tekil 1500 lere de vursa, bi hatun düşüremediği için bu işi de bırakır. Bir çok webmaster bunu 1 kez denemiştir..
- E-Ticaret Yapalım.
Eskiden çok düşük olsa da, bu işi tutturabilenlerin sayısı bayağı çoğaldı, Türkiye’de ticaretin küçümsenemez bi kısmı internet üzerinden dönüyor. Bu ara para E-Ticaret’de.. Bok sat ama bişey sat yani internetten. Tutar.. Sadece sağlam strateji, ihtiyaca göre üretim.. SEO ve Reklam. Tamamsın.
- Script Satalım ?
Bunu yapma, hayır bunu Türkiye’de yapma.
Bazı hastalıklar bizi çok sevindirir mesela ?
müslüm gürses öldü mü x müslüm gürses öldümü x subliminal mesaj örnekleri x x sansür :D x muslum gurses oldumu x oda kaydı gerektirmeyen bankalar x müslüm baba öldü mü x muslum gurses oldu mu x muslum gursesı kaybettık x Kaynak : http://www.mali-st.com/turkiyede-web-tasarimcilar-ne-yapiyor.html
-
Konuşalım tartışalım, ölçelim tartalım.
bkz: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=t%C3%BCrkiye'de+web+tasar%C4%B1m
-
Abi bırakın ya bu tip işleri bak para ticarette emin olun.
-
-
FOXXLY bunu yazdı
Jigolo sitesi açmayı her..
canlı kanlı seo dersleri :D
hocam blogdan direk kopyaladım ya o yüzden
-
scriptte niye iş yok hocam?
-
Lightsaber bunu yazdı
scriptte niye iş yok hocam?
Warezciyis xP xD falan filan hocam.
1 tane satarsın :D
-
hocam bu ülkede birebir müşteriyle ilgilenmeyeceksin hazır şablonların olacak onları satacaksın 1.5 aydır , gavatın biriyle uğraşıyordum artık lanet ettim haftasonu masrafları alıp defettim. Millet olara sektöre hakim değiliz, bir ürün , iksitadi kurallar çerçevesinde ürüne talep var, bir arz tarafında olduğumuz için ürünü meydana çıkartıyoruz, fakat talep eden ürünü tanımıyor. 550 liralık bir site yapıyorsun adam 550 tl yi verecek ya senin kaba tabirle amına koyuyor, sanki 550 tl ye satın alıyor. derdini de anlatamıyorsun yeri geliyor parayada ihtiyaç var kısacası, memleketimde en iyi webmaster en azında küçük ve orta ölçekte , freelancer olandır.
-
Bu bahsettiğin 2 ye ayrılanlar webmaster felan değil sadece para kırma yolunda olan kalıpçı kişiler.
Gerçek web masterler proje tartışıp geliştirme üzerinde araştırma yapmakta.. Anlayana..
-
şimdi wm ın tanımını yapmak lazım bi yerdede.
bi ara deca nın mı under ın mı ne yorumu vardı wm hakkında =)
aklımdan geçiyo o yorum ama tam cümleye dökemiyorum =) rene ile ilgili bitiyordu sonu :D
-
bunlar başlangıç seviyesi wmler değil mi abicim.. bi projesi tutup yükselenler zaten tur atlıyo anlıyo mevzuyu..
hiç kod bilmeyipte piyasayı güzel projeleri ile ağlatan adamlar var bence olay güzel projede bitiyor tabi parada olmalı ki yazdırıp faal edesin.