Türkiyedeki Kaliteli Torrent Siteleri
-
Oyun için Gazellegames ya da bitgamer
Dizi çok sağlam ratio free bir tracker olan için broadcasthe.net (BTN)
Türkçe içerik için bittürk leechtürk turktorrent
Genel program falan için torrentz arama motoru.
-
Türk torrent sitelerine üyeliği olan ve davetiye atacak varsa çok iyi olur :).aylardır bulamadım sağlam bir türk torrent sitesi
-
edit: gitti davetiye
-
TBT bunu yazdı:
-----------------------------1 adet t.torrent davetiyesi var elimde ama lütfen banlanmıyacak bi adam istesin davetiyeleri tahribattan 2 kişiye davetiye attım sonuç;
heyeti myblackworldweb@hotmail.com 19-12-2010 13:47 19-12-2010 13:48 23.00 GB 0.00 KB Inf. Onaylandı CyberAngelcyberangel86@hotmail.com 18-12-2010 21:52 18-12-2010 22:00 6.10 GB 13.89 GB 0.44 Onaylandı sonuç böle oldu uyarı aldım mk.
-----------------------------ben alabilirim hocam
-
Brown bunu yazdı:
-----------------------------TBT bunu yazdı:
-----------------------------1 adet t.torrent davetiyesi var elimde ama lütfen banlanmıyacak bi adam istesin davetiyeleri tahribattan 2 kişiye davetiye attım sonuç;
heyeti myblackworldweb@hotmail.com 19-12-2010 13:47 19-12-2010 13:48 23.00 GB 0.00 KB Inf. Onaylandı CyberAngelcyberangel86@hotmail.com 18-12-2010 21:52 18-12-2010 22:00 6.10 GB 13.89 GB 0.44 Onaylandı sonuç böle oldu uyarı aldım mk.
-----------------------------ben alabilirim hocam
-----------------------------e hocam mail adresi gönder
-
Geçen birine atmıştım ihtiyacı var diye ama bakıyorum ki tek download bile yapmamış. Login bile yok. Davetiyem var ama ihtiyaç sahiplerini bekliyorum. Stok yapmanın alemi yok. İhtiyacınız varsa cidden veririz yani.
-
türkfilmi olmadığı sürece thepiratebay iş görüyor türkfilmi felansa turktorrent.biz iş görüyor arada sıradada zamundaya bakıyorum ama thepiratebayda olmayan bişey genelde hiçbiyerde olmuyor
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------hacılar turktorrent veya bitturk üyeliği olan davetiye gönderebilirmi ?
-----------------------------up up :/
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------hacılar turktorrent veya bitturk üyeliği olan davetiye gönderebilirmi ?
-----------------------------up up :/
-----------------------------mailini at gönderem sanada
-
vallaha tr deki torrent siteleri tırt ya :S 100 sed eden var hızı bok gibi yabancılarda 30 tanesi var 600 kbs ile çekiyom S: