Türkiye'den Yurt Dışına Para Transferi Hakkında
-
Merhaba arkadaşlar,
Türkiyede sattığımız bir hizmet için kullanıcılardan 20 lira para alacağız.
Fakat parayı türkiyeye yatıramayız, yurt dışına cıkması gerekiyor.
Örneğin isvecdeki bir banka hesabına yatırılması lazım paranın.
Fakat türkiyeden ptt dahil tüm banka vs ler, en az 15 lira havale istiyor yurt dışına.
Türkiyeden yurt dışına para transferi için ücretsiz yada cüzzi bir ücretli transfer yapabilme ihtimali bilen var mı acaba?
Saolun.
-
western union falan çokmu alıyor ?
-
Paypal ve türevi sistemler dışında bir yöntem olduğunu sanmıyorum. Çünkü bankalarda yurt dışına havalede komisyon oranı yüzdeli olarak belirtilse de minimum komisyon oranı var. Geçen sene yurt dışına giderken baya araştırmıştım, işe yarar bir şey bulamadım. Western Union da çok para alıyor, evet.
-
Para önce X kişide toplansa sonra paypal ile aktarılsa ?
-
20 lira için 20$ alıyolar :|
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
Para önce X kişide toplansa sonra paypal ile aktarılsa ?
-----------------------------olmaz izimizin belli olmamaıs lazım :)
-
hocam paypaldan gönderdiği zaman kesmiyor.ben amerikaya transfer ederken hiçbir ödeme yapmıyorum
-
MoneyGram, Paypal ve western union en cok kullanilan servislerdir. Paypal sanirim en dusuk komisyon aliyo. MoneyGram hic kullanmadim. Birsey soyleyemem. Paypal hesabindan banka hesabina transfer yapiliyor. bir cok kez yaptim.
www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside
www.moneygram.com
-
Tam anlamadım olayı ama, webmoney, liberty reserve, paysafecards, ukash, moneybookers hesapları işinizi görmüyor mu?
-
Yurtdisina para aktarmazsin yurtdisindaki birisi ornegin almanyadaki birisi isvicreye aktarir sizde odemeyi ucretsiz havale ile turkiye icindeki bir hesaba yaparsiniz boylece odesilmis olur ve kimseni. İzi belli olmaz heralde hocam en az iki hesap var ortada cunku hem tr ile yurtdisinda hicbir baglanti kalmaz.Uygun dersen detayli konusuruz
-
aynen paypal işinizi görmesi lazım 0 komisyonla gönderiyor :|
başka ülkeden birinin onaylı pp hesabı ile bankasına parayı çeker.