Türkiyenin İlk Beyaz Şapkalı Hackerı/Eğitmen Bülent Tigin, Doktor Kurbanı
-
Netron'da karşılaştığımda 23-24 yaşlarında bir eğitmendi ben de bikaç kere karşılaştım gerçekten de dev cüssesi vardı ama ondan da önemli olan bu arkadaşımız bilişim dahisi, güvenlik canavarı ve gitar ustasıydı zaten lakabı "sensei" idi, ama gelin görün ki sabıkalı bir doktorun kurbanı oldu, bu doktor çocuklar duymasında müsteşar kemal beyin de karısının ölümüyle suçlanmıştı ve yine mide kelepçesi taktığı bir hastanın ölümüne neden olmuştu. Son kurbanı da henüz 30 yaşında olan bülen tigin oldu, Ailesine sabır diliyorum.
â Bülent Tigin - Netron Technology - Security Consultant
CISSP Certified Information Systems Security Professional
Microsoft Certified System Expert - Security
Microsoft Certified Trainer
Cisco Certified Network Professional
CEH Certified Ethical HackerÜnvanlarına sahip olan Kocaeli Üniversitesi mezunu Tigin Microsoft ve Linux Network sistemleri - dizayn, implementasyon ve yönetimi , Microsoft sistemlerinin Unix, Novell Netware, Redhat Linux ve IBM Mainframe gibi farkli sistemlerle entegre çalismasi, Microsoft ISA Server 2000/2004, Cisco Pix F/W, Checkpoint NG güvenlik teknolojilerinde uzmandir.
CEH, CCSI, MCSE, MCT, MCSE:S, CCNP sertifikalarina sahiptir. Yurtdisinda bir çok konferansa katilmistir.250 kiloluk devin trajik ölümü
http://www.milliyet.com.tr/...1882/default.htm?ver=8
BİLİŞİM DÜNYASI YASTA / WEB TV
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bulent+tigin
Bülent Tigin ile Bilgi Güvenliği Üzerine Sohbetler
Video:
-
bunu ben de gördüm geçen hafta
yazık olmuş valla , ama 250 kilo da çokmuş yav
tanınan birymiş bu alemde, iialki bizimkilerden de tanıyanlar vardır ..
-
Allah ailesine sabır versin..
bi serefsizin yüzünden bilisim dünyasının yıldızlarından biri kaydı..
-
Bilişim sektörünün Ülkemize çok büyük yararı var ama medya bilişime sektörüne ağırlık vermediği için insanımız göremiyor bunları Bület Tiğin Hem bilişim sektöründe hemde eğitmen olarak bu ülkeye çok faydası olmuştur.Hükümetteki şerefsizleri toplasan bir tane Bülent Tigin yapmaz. Ülkemiz için çok ama çok büyük bir kayıp , Allah rahmet eylesin
-
senin gibi doktorun ben taa
o kelepceyi bi tarafina tak simdi adi herif
-
yaf doktorunda aq 1 onu 1. vakasından sonra dışarı bırakanında ....
allah ailesine sabır versin bilişim dünyasının başı sağolsun
-
Üzüldüm ya.. Yakınlarına allah sabır versin.
Böyle doktarların meslegınden ıhrac etmelı bır daha amelıyat yapmamalı devletın bu konuda bıseyler yapmasını beklıyoruz.
-
doktorda prof hani nasıl yapabiliyor hayret
-
doktoru karalamak da ne kadar kolayy
adam rahmetli olmuş artık yani bişe demek de istemiyorum ama rahmetli boş bi adam deil ki
biliyodur doktorun sicilini ona ramen o doktora ameliyet olduysa bişe biliyodur
demmekki adam bu işi ii yapıyor..
bi kalemde silmemek lazım.
-
zaten bilişim alanında değerlerimiz kısıt al bir taneside gitti saçma sapan beceriksiz proflar yüzünden TV de gördüm direk adamı bir yerden tanıyorum diyorum sonradan jeton düştü
Allah Sevdiklerine sabır versin -
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------
doktoru karalamak da ne kadar kolayy
adam rahmetli olmuş artık yani bişe demek de istemiyorum ama rahmetli boş bi adam deil ki
biliyodur doktorun sicilini ona ramen o doktora ameliyet olduysa bişe biliyodur
demmekki adam bu işi ii yapıyor..
bi kalemde silmemek lazım.
-----------------------------evet araştırıp gitmişler, fakat burada doktorun hatası var. Bülent bey doktora en az riskli olan yöntemi istiyorum demiş ve doktor da kelepçe yöntemi demiş istersen hemen yapalım da demiş, bu yöntemin hiçbir riski bulunmadığını belirtmiş, oysa olabilecek tehlikeleri söyleseydi eminim kabul etmezdi.
ayrıca
doktoru sorumlulugu biraz olsun kabul etmek yerine hastasiyla ilgili sorunlari if$a etmeyi tercih etmi$, "hastanin ayaklarindan sular akiyordu, hicbir alete sigmiyordu" diye ölümü me$ru kilinmaya cali$ilmi$tir. aletlere sigmiyorsa operasyonun ardindan tehlike olabilecegini anlatmalisin, durumunu izleyemeyecegin bir hastayi ameliyat etmeyi kabul etmemelisin, daha ilk gunden "kelepce takalim" diye atlamamalisin, vefati halinde "yine bize katil pislik diyecekler" diye cemkirmek yerine azicik sorumluluk almayi ogrenmelisin.
Bülent'in hoşuma giden bir sözünü de yazıyım istedim.
Portu Müdafa Yoktur, Hostu Müdafa Vardır!