Türkiyenin İlk Ve Tek Cinsellik Sosyal Ağı + Logo İhtiyacı
-
şu derya hanginizsiniz ya? irwa mı gumusservi mi?
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
toplist kodları maffetmiş ağa :=)
-----------------------------hoca zamanlka oturacak :) saat sabah 11 de açılan site bukadar olur :D
domain hakkında söyleyen arkadaşlar haklılar ama önemli değil domaişn sonradan değişilir
fazla bir hit beklentimiz yok aslında benim yok ben sağlam kişiler gelsin bana yeter yani bayanda gidecek erkekde girecek ama şimdilik böyle sonra aklımda farklı şeyler var elite olacak ortam dışarıda kapanacak kendi içinde olacak
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
hepsibeles.net in logosunu ben yapmıştım hatırlarsan :) insan bi haber verir hocam yazık yazık :)
-----------------------------,bende diyom kim yapmıştı bide onun orglusunu yapsan :)) çok makbul geçer :D
-----------------------------biri logomu dedi:)
-
flybatwin bunu yazdı:
hocam bu senmisin
-----------------------------yok bende bilmiyorum inan ben daha bukadar zayıflayamadım ben kumral yeşil gözlüyümdür :)
siteye adminlık dışında üye değilşim :)
-
BuzZz bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
pek hayırlı bir iş değil ama hayırlı olsun.. :D tutar bu site ahan da buraya yazdım :))
-----------------------------tr gibi biyerde tutmaması imkansız stn :)
-----------------------------:)) evet bende onu dedim..admin işi biliyor.. :D
@ByTechno ben üye değilim..
-
dostum 10 kız 10 erkek seçersin parti yaparsın bi bakarsın 20 erkek var partide sonrası malum :D
-
XpertVision bunu yazdı:
dostum 10 kız 10 erkek seçersin parti yaparsın bi bakarsın 20 erkek var partide sonrası malum :D
-----------------------------hoca benim burdaki amaç şu bütün üyeler birbirii tanıyacak yarın öbürgün chat de açarım şehirlere göre üyelere organizasyonlar yapacağız felan
bana 1k tekil gelsin 100 tane full aktif üyem olsun yeter
-
baba hakakten gercek kız üye varsa, bize çıtlat, fakeleri kafalıcaz derken canımız çııkmasın :)
-
alper hocam site rayına oturmaya başlamadan önce hemen domaini dğiştir .com veya .net olarak..Fikir güzel gerçekten farklı bi sistem kullan üye olmayanlar için farklı bi index hazırla diğer kişiler üyeleri ve içeriği göremesinler ki daha fazla merak ve istek uyansın...Dediğim gibi üye olmayan kimse üyeleri ve içeriği göremesin
-
Ne diyelim hayırlı olsun,