Türkiyenin İp Aralıkları
-
vay anasını 14 saniyede 3986 tarıyom
Stats: 0:00:14 elapsed; 3986 hosts completed (110 up), 4096 undergoing Ping Scan
hemde 10 kb internet hızımla :)
-
-----------
-
ne işle meşgulsun hacım anlat hele :D benim makina mallarsa gelir bulurum seni ona göre :D
-
bu türkiye ip lerinden ibm nin sitesi cıkması normal i
-
cok manyak bişe ordan oraya atlıyom :)
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
cok manyak bişe ordan oraya atlıyom :)
-----------------------------ho ho ho :D anlat hele naptığını :D valla meraktan ölücem burda. işi gücü bıraktım seni takip ediyorum valla :D
-
netbios açıgı heralde yada dns
-
inetnum: 78.181.0.0 - 78.181.255.255
netname: TurkTelekom descr: TT ADSL-TTnet_dynamic_gay country: tr admin-c: TTBA1-RIPE tech-c: TTBA1-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: as9121-mnt source: RIPE # Filtered
role: TT Administrative Contact Role address: Turk Telekom address: Network Direktorlugu address: Aydinlikevler address: 06103 ANKARA phone: +90 312 555 1927 fax-no: +90 312 313 1924 e-mail: abuse@ttnet.net.tr
Bunlar sabit Ip'ler Kanımca
-
19x lar ulaknetin ipleri universiteler kullanir fazla umutlanmayin cok saglamdirlar :)
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------
hocam çok değişken yahu :| ben biri adsl kullanıyorum 46.2.6./// şeklinde bir ip adresi vermiş dhcp bana . 212.***.***.***'liler ağırlıkta ama onun farkındayım ...
-----------------------------aynen hacı bende biri kullanıyorum garip garip ipler veriyor :D