folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Türkiyeye Ürün Gönderimi Sorunsuz Olan Amazon Tarzı Siteler

Türkiyeye Ürün Gönderimi Sorunsuz Olan Amazon Tarzı Siteler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Türkiyeye ürün gönderimi problemsiz olan amazon tarzı veya ebay tarzı siteleri öğrenebilirmiyim ?

mesela alibaba sorunsuz gönderirmi trye ? genel anlamda alışveriş için uygun veya bir amaca yönelik siteleri sıralarsak iyi olur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

banada lazım arkadaşlar free shipping ve banka kartıyla ödemeyi kabul eden

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/Forum-Ucretsiz-Kargo-Alisveris-Siteleri-Hepsi-Tek-Baslikta-Arsiv-139602

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    http://www.tahribat.com/Forum-Ucretsiz-Kargo-Alisveris-Siteleri-Hepsi-Tek-Baslikta-Arsiv-139602

ücretsiz kargo istemiyorum ben kargo ücreti olsada olur sadece türkiyeye gönderim problemi yaşatmıyan siteleri istiyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı
    heza bunu yazdı

ücretsiz kargo istemiyorum ben kargo ücreti olsada olur sadece türkiyeye gönderim problemi yaşatmıyan siteleri istiyorum

ya hocam bi konuya girip baksan, içinde onlarda var.....

batı menşeli pek site yok Doğu menşelilerin çoğu orada. ioffer var birde site dandik ama satıcı ile iletişime geçip istediğin gibi alış veriş yaparsın.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

sorunsuz gönderen yoktur bence, olsa girişimciler full getirtir. gümrük vergisine takılır. belli bir miktarın üstü. olsa iyi olurdu.

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı

sorunsuz gönderen yoktur bence, olsa girişimciler full getirtir. gümrük vergisine takılır. belli bir miktarın üstü. olsa iyi olurdu.

kardeş ben 100 ton getirtmiyicemki alacağım 100 tl yi geçmiyecek ürünler ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

air mail yolluyla 5$gibi bir ücretle gönderiyorlarmış problem yaşarmıyım acaba ? tahtadan ufak bir yapıt alıcam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Perihelion
    Perihelion's avatar
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı

air mail yolluyla 5$gibi bir ücretle gönderiyorlarmış problem yaşarmıyım acaba ? tahtadan ufak bir yapıt alıcam

ne sorunu yaşayacan hocam zaten 5 $ ;) sana tavsiyem paypal ile ödeme yap bi sıkıntı olursa geri alabilirsin. ben dx.com dan farklı alış verişlerde 100 $ in üzerinde para iadesi aldım ürünü de geri yollamadan.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

ne sorunu yaşayacan hocam zaten 5 $ ;) sana tavsiyem paypal ile ödeme yap bi sıkıntı olursa geri alabilirsin. ben dx.com dan farklı alış verişlerde 100 $ in üzerinde para iadesi aldım ürünü de geri yollamadan.

bi deniyeyim ama kargo ücreti 5$ ürünün kendisi 50$

Toplam Hit: 1845 Toplam Mesaj: 14