folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Türkleri Nasıl Tanırsınız Türk Olduğunu Nerden Anlarsınız.

Türkleri Nasıl Tanırsınız Türk Olduğunu Nerden Anlarsınız.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

* Ancak bir Türk kadını, denize dikkat çekmemek için elbiseleriyle girip, bütün dikkatleri üzerine çekebilir.
    * Çayi, çay tabagina döküp içen bir Türk degil midir?
    * Ancak bir Türk aracın sinyal lambaları dururken kolunu çıkararak "dönüyorum" hareketi yapabilir.

abartmış kim yazdıysa yukardakileri aranızda yapan varmı ben şimdiye kadar bole bişiyi hiç görmedim kim kolunu araba kullanırken 2 km dışarı çıkarıp sinyal verirki ?

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

CHaRMaNDeR bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya bıkmadınızmı türkleri alçak göstererek resmen dış ülkelerinin amaçlarına hizmet etmekten ya!! Bıktım varya bıktım. Türk milletine türk milletini alçak göstere göstere türk milletinin kendine olan güvenini 0'a indirdiniz be! ayıp artık ayıp!

harbiden derdiniz ne ? yapıyoruz bunada kültür farkı deniyor:@ayrıca herkes istediğini yapar,özgürlük budur yoksa avrupa'lı yapmıyor diye yapmıyor olmak salaklık(eet sizin bu yazınız bence bir avrupa'lını gözünden yazılmış bence ve o yapmadığı ve değişik gelen şeyi yargılayıp aptalca olduğu hükmünü vermiş.) 

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

* Ancak bir Türk kadını, denize dikkat çekmemek için elbiseleriyle girip, bütün dikkatleri üzerine çekebilir.

bu olay yazları sık sık rastlanıyr..arkdaslar.. 

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Gülme amaçlı bir yazıdan bile alınıyor, bunu kendine dert ediyor, milletinin faziletlerini övmeye başlıyorsa Türk'tür :)

O çay olayı ne yazık ki gerçektir, kahvede çalışmış biri olarak söylüyorum :)

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    İstanbulman' a Kırıldım. :(((( Resmen saçmalamış kardeşimiz, nedenki ney bunların bi kısmını ben bile yapıyorum ben o zaman alçak birimi oluyorum. Bu kadar olamaz arkadaşlar cidden bu kadarı olamaz. .... !!!!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tahrikat
    Tahrikat's avatar
    Erkek
    bence haklı türklerde nerde böle şeyler var hep türk oluyor:C

Bırakın birgün hekes beşiktaşlı olmasın o da bizim bir ayrıntımız olsun!!!:c
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    madem konu tartışmaya geri getirilmiş alın size tartışma piysada bu konu hakkında o kdar çok kitap vardı mizah yazarı olanda olmayanda para kazanırım umuyduyla yazıyor şöyle bir gerçek varki burda verilen maddelerin çoğunda olduğu gibi bu oalyların sadece türkiyede olduğunu kimse söyleyemez başka yerlerdede ve yaşanmıştır bunları sadece para kazanma yada ne bilyim hit amacıyla yazıp yayınlayan arkadaşlar bence insanları gerizekalı gibi göstererek haksızlık etmiş oluyolar örnek olarak prize parmak sokma olayını alalım sadece türkiyedemi oulyo hayır onun yerine başka bi madde verilebilirdi mesela etraf soğuk olduğu için çalışmayan aletleri işeyerek çalıştırma(bazılarınıza iğrenç gelebilir ama burdada bi tür zeka war)kısaca demeye çalıştığım mizah yapcam diye bokunu çıkarıyolar türkler hakkında söylenebilcek o kadar güzel şey var iken(hazır cevaplık vb...)ısrarla bunları seçmeleri insanı sinirlendirmiyor değil

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yahu Fazilet kısmını hepimiz biliriz, Cana yakınlık, Aç birini görünce Doyurmak, Allaha inancımız, Düşmana aman vermememiz, felan filan bunları zaten biliyoruz değilmi, o halde bunları biliyorz isek salak yok aramızda demektir, şimdi arkadaşlar Mizah konusunda dahi bu kadar abartılı olarak gurur kibire kapılınıyorsa büyük bir arızada başlamış demektir.

O açıdan da olayı ele almak gereklidir. öncelikle iyi meziyetlerimizden biri olan alçak Gönüllülük ve Hoş görüyü kaybediyor olabilirmiyiz acaba. Bi espiri edeyim dedim bu gün girdim bi eski konuları baktım Anaaaa oda ne konu saçılmışta nerelere gitmiş. Resmen Tartışma sahası gibi olmuş. Yapılması gereken Tek yorum vardı, Koptum Sağol Güzeldi Sağol Vesaire. ne bu ya Yazık değilmi banada espiri edem dedim azımın tadı kalmadı.

Çay mesela benim temel besin maddemdir dersem gülermisiniz bilmem ama Çay Robotum ve ben ayrılmaz ikili gibiyiz. Az yemek yer Çok çay içerim. Prizide Elle Kontrol ederim harika anlaşıyoruz Elektrikle. :)

Bu dediklerim bizim kötü meziyetlerimiz değilki hayatı istediğimiz gibi yaşayabilen insanlar olduğumuzun açık göstergesidir, hayatımızı onun bunun istediği yada dar bir çerçevede ki terbiye edilmiş hareketler le değilde, nasıl rahat ediyorsak o şekilde yaşamak isteyişimizden kaynaklanan çarpıcı espiri karışık olgulardır bunlar.

İçinde alçaltıcı her hangi bir konu yoktur ve olamazda. Eleştiren arkadaşlarada ne yazıkki teşekkür edemeyecem çünkü mizah eleştiriye kapalıdır. Mizah gülersin yada gülmezsin böyle bir şeydir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

CHaRMaNDeR bunu yazdı:
    ya bıkmadınızmı türkleri alçak göstererek resmen dış ülkelerinin amaçlarına hizmet etmekten ya!! Bıktım varya bıktım. Türk milletine türk milletini alçak göstere göstere türk milletinin kendine olan güvenini 0'a indirdiniz be! ayıp artık ayıp!
    katılıyorum... milli eziklik oluşuyor işte böyle yavaş yavaş... bizim insanımız aptaldır, cahildir, yapamaz gibi...

son sprite kampanyası da(acımasız gerçekler) bu amaçla yapılmıştı bence...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ARIZALI
    ARIZALI's avatar
    Erkek
    bu dergiden benim niye haberim yok? alala
Toplam Hit: 4508 Toplam Mesaj: 23