Turknet Candır Yav

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

6 ad. turknet aboneliğini sonlandırdım.

sorunlu bir bölgede iseniz turknet ekstra sorun oluyor size.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

1 ay oldu ofis icin. Halen bekliyoruz

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

türk telekom taahüt alırkenki ali cengiz oyunundan 67 liralık tarifeyi 81 liraya kilitlemiş ve ben üç dört ay sonra farkedip görüştüm. faturalarında her ay farklı farklı gelmesi cabası. sınırsız internetin faturası neden fazla gelebilir ? :) dinleyin ses kayıtlarını dedikten sonra ne arayan oldu ne soran. turkneti aradım. tertemiz geçiş yaptım. turk telekomdan şimdiye kadar almadığım internet hızını alıyorum. taahütümü karşıladıkları için 6 ay boyuncada 60 yerine 40 lira fatura gelecek. gıcır gıcır. bir kaç kerede arayıp bir sorununuz var mı die sorması beni benden aldı. şimdilik hiç sorunum yok internet ile ilgili. turk telekomun lüzumsuzluklarından yıllarca iyice dolmuş taşmışım. taahtününde internetininde diyip bağlantımı kestim. tertemiz o iş bitti. Thank you taahütsüz turknet :)

#karipçin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    VagaTroy bunu yazdı

türk telekom taahüt alırkenki ali cengiz oyunundan 67 liralık tarifeyi 81 liraya kilitlemiş ve ben üç dört ay sonra farkedip görüştüm. faturalarında her ay farklı farklı gelmesi cabası. sınırsız internetin faturası neden fazla gelebilir ? :) dinleyin ses kayıtlarını dedikten sonra ne arayan oldu ne soran. turkneti aradım. tertemiz geçiş yaptım. turk telekomdan şimdiye kadar almadığım internet hızını alıyorum. taahütümü karşıladıkları için 6 ay boyuncada 60 yerine 40 lira fatura gelecek. gıcır gıcır. bir kaç kerede arayıp bir sorununuz var mı die sorması beni benden aldı. şimdilik hiç sorunum yok internet ile ilgili. turk telekomun lüzumsuzluklarından yıllarca iyice dolmuş taşmışım. taahtününde internetininde diyip bağlantımı kestim. tertemiz o iş bitti. Thank you taahütsüz turknet :)

akk derdine mecburen zuper kullanıyordum 109 lıra 8 mb   yalvarıyodum adamlara 200 alın 16 mb olsun dıye 

hattınız desteklemıyor dıyolardı

el oglu geldı 35 mb 60 tl ye verdi   

bılsem tahahut cezasını ceker daha once gecerdım   

şimdi en buyuk derdım zuperonline  ın modemını nereye teslım edıcem  nete baktım mantıklı bı cevap bulamadım bilen varsa yazsın 

kady tarafından 18/Şub/18 14:00 tarihinde düzenlenmiştir

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

La şimdi bir daha aradım 1 dakikada açtılar. Sesli onay için bekliyormuş. Kayıt oluşturdu tekrardan hafta içi çalışıyorlarmış arıcaklarmış. Bir değişik elleam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Bi de modem bulsam çok kıyak olacak :D Yok mu elinde fazladan modemi olan?

Şafak 1152!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    CaniSokucu bunu yazdı

Ben gittim 300 liraya ASUS AC51 aldım. Kredi kartım olmadığı için kampanyadan yararlanamadım. TTNET bağlı şuanda. Henüz bağlamadılar. Öncesinde ttnetin verdiği modem vardı. Direk etki etti modem kalitesi. Akıllı tv de filan film izleyemiyorduk donuyordu. Meğersem modemdenmiş. Şimdi AKN siz 14 mbit filan alabiliyorum. Paraya kıy sağlam modem al. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    CaniSokucu bunu yazdı

Ben gittim 300 liraya ASUS AC51 aldım. Kredi kartım olmadığı için kampanyadan yararlanamadım. TTNET bağlı şuanda. Henüz bağlamadılar. Öncesinde ttnetin verdiği modem vardı. Direk etki etti modem kalitesi. Akıllı tv de filan film izleyemiyorduk donuyordu. Meğersem modemdenmiş. Şimdi AKN siz 14 mbit filan alabiliyorum. Paraya kıy sağlam modem al. 

Superonline'ın verdiği modemle 25mbit alabiliyorum daha fazlasını da alıcam da uğraşmak istemedim artıyo bile :D Hem modem ücretini faturaya ek ödedik hem de geri istiyorlar amk olaya bak. @ari41 de mesajıma cevap vermedi en sonunda en ucuzundan 200 lira girecek galiba.

Şafak 1152!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Biraz önce aradılar 48 saat içinde geçireceklermiş. Aradı bi tc sordu, bilgi verdi, onayladım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

Sabit fiyat garantisi var mı? Ek ücret alınmayacağına neden inanıyım?

Gibi bir sayfalari var. Bu nasil bir usluptur? :D

https://turk.net/destek/sss/ozgur-iletisim-paketi/sabit-fiyat-garantisi-var-mi-ek-ucret-alinmayacagina-neden-inaniyim.html 

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 92713 Toplam Mesaj: 165
turknet