Türküm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek
    neyle motive oluyorsunuz? : ney'le :)

isyanda sergerde....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

bu zikindirik konular bir tek turkiyede var.. ben kurdum he bu pkkli.ben aleviyim he bu belirsiz.yok laz akli kisa zaza guvensiz ermeni dusman yezidi dinsiz yahudi gavur hiristiyan zikilmeye mahkum tuk fasist gocmen vatansiz vs vs vs

neden kendi kendinize bir gazete parcasiyla bir tv programi ile bir dallamanin osuruktan sozleri ile kendinizi uzup kendinize sanci ediyorsunuz anlamam..

cikak amk o zaman bizde ayaklanmami yapalim birbirimizimi zikelim zihniyet bumu olsun cocuk pipisi ilemi isiyelim..

ben kurdum simdi ben pkk limi oldum...he diyen akliyla sorunu vardir...herzaman sunu derim kurt asilli bir turkum ... kurt olmaktan turk eri olmaktan gurur duyuyorum.turk milleti-topragi-bayragi-ilkesi-ahlaki-dini vs icin verecegim birtek canim vardir herzaman icin feda etmeye hazirimdir..!

endisemi...! son zamanlarda dusunuyorum 3-4 yil arapca ilmi okudum 6 yasimdan 10 yasima kadar...yarim gun arapca yarim gun okul.. ve buyuklerimizin oteden duyduklari kalipli sozlerle gelecege dair o kitaplarda okuduklarim bugun bir bir gerceklesiyor..

dunya yasanilmaz insan gecinilmez hayat endise verici hal aliyor..iyiyemi elbet kotuye..

ama dusunmuyorum olacak olan olur hicbirseyi degistirme imkanim yoktur ve hic bir imkanim yoktur bir ani geri cevirmeye hersey adina..

o zaman zikime kadar diyor neresi iyise oraya yerlesiyorum...omur bir il gibidir bittigi yerde atilir atildigi yerde curur...

turkluk konusumu....arkadas seven allahina kadar sever sevmeyen ziktirolur gider kimse zorla tutulmuyor hicbir memlekette..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

bu laflar bana mı?

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

Ne mutlu insanım, yaşasın halkların kardeşliği zırvalarının ardına sığınıp, kahbelik-bölücülük yapıp, ATATÜRK'çü geçinen PİÇLER kendilerini iyi biliyor...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

ATATÜRKİYE

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

NE MUTLU NUTUK U İYİ ANLAYABİLENE.

NE MUTLU EMPERYALİST DEVLETRİNİN İÇİMİZE SOKTUPU NİFAK İDEOLOJİLERİNİ BENİMSEYİP HALK KARDEŞLİĞİ, HALKLARIN ÖZGÜRLÜĞÜ ZIRVALARIYLA BEYİNLERİ YIKANMAYABİLENE.

NE MUTLU SINIR BÜTÜNLÜĞÜMÜZE ÜNİTER VE ULUS DEVLET YAPISINA İNANANA.

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Bazı arkadaslar demişki Türküm herkes diyebilir bununlada ovunebılır AMA olcuyu kacırmamak sartıyla!

NE demek ölçüyü kaçırmamak?

BEN TÜRKÜM.istedigim zaman istedigim ölçüde TÜRKLÜGÜM ile gurur duyar ve övünürüm.

Bu konunun ölçüsü olamaz! Sınırsızdır.Her kim TÜRKLÜGÜ ile ovunurse de benim kardeşimdir,canım cigerimdir.

Senin ırkın kürt olabilir,ama sen ben kürdüm diyemezsin!

TÜRKÜM demelisin aksi takdirde uzgunum ama senın hakkında iyi düşünmemi benden bekleme.

Türkiye Devleti üzerinde yaşayan ve bu devletin sayesinde yemeye ekmek bulan herkes ben TÜRKÜM DEMEK ZO-RUN-DA...!

Türk'üm demek zoruna gidiyorsa,bu ulkeyı terkedeceksın!

Kımse yedıgın kaba pısletmene ızın vermeedi,vermiyor ve vermeyecekte...!

Allah büyüktür vesselam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

COURAGE_x bunu yazdı:

bu zikindirik konular bir tek turkiyede var.. ben kurdum he bu pkkli.ben aleviyim he bu belirsiz.yok laz akli kisa zaza guvensiz ermeni dusman yezidi dinsiz yahudi gavur hiristiyan zikilmeye mahkum tuk fasist gocmen vatansiz vs vs vs

neden kendi kendinize bir gazete parcasiyla bir tv programi ile bir dallamanin osuruktan sozleri ile kendinizi uzup kendinize sanci ediyorsunuz anlamam..

cikak amk o zaman bizde ayaklanmami yapalim birbirimizimi zikelim zihniyet bumu olsun cocuk pipisi ilemi isiyelim..

ben kurdum simdi ben pkk limi oldum...he diyen akliyla sorunu vardir...herzaman sunu derim kurt asilli bir turkum ... kurt olmaktan turk eri olmaktan gurur duyuyorum.turk milleti-topragi-bayragi-ilkesi-ahlaki-dini vs icin verecegim birtek canim vardir herzaman icin feda etmeye hazirimdir..!

endisemi...! son zamanlarda dusunuyorum 3-4 yil arapca ilmi okudum 6 yasimdan 10 yasima kadar...yarim gun arapca yarim gun okul.. ve buyuklerimizin oteden duyduklari kalipli sozlerle gelecege dair o kitaplarda okuduklarim bugun bir bir gerceklesiyor..

dunya yasanilmaz insan gecinilmez hayat endise verici hal aliyor..iyiyemi elbet kotuye..

ama dusunmuyorum olacak olan olur hicbirseyi degistirme imkanim yoktur ve hic bir imkanim yoktur bir ani geri cevirmeye hersey adina..

o zaman zikime kadar diyor neresi iyise oraya yerlesiyorum...omur bir il gibidir bittigi yerde atilir atildigi yerde curur...

turkluk konusumu....arkadas seven allahina kadar sever sevmeyen ziktirolur gider kimse zorla tutulmuyor hicbir memlekette..

taşşağını yiyim senin.o zik kafalı zihniyeti bozuk arkadaşlar okusunda feyz alsın a.q kürdümde  türkümde 

alayına isyan :|

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    apokontek bunu yazdı:

Bazı arkadaslar demişki Türküm herkes diyebilir bununlada ovunebılır AMA olcuyu kacırmamak sartıyla!

BEN TÜRKÜM.istedigim zaman istedigim ölçüde TÜRKLÜGÜM ile gurur duyar ve övünürüm.

Bu konunun ölçüsü olamaz! Sınırsızdır.Her kim TÜRKLÜGÜ ile ovunurse de benim kardeşimdir,canım cigerimdir.

TÜRKÜM demelisin aksi takdirde uzgunum ama senın hakkında iyi düşünmemi benden bekleme.

Türkiye Devleti üzerinde yaşayan ve bu devletin sayesinde yemeye ekmek bulan herkes ben TÜRKÜM DEMEK ZO-RUN-DA...!

Ben Kürdüm. Dedim işte, her yerde de diyorum. Kimseden 1 gram korkum yok. Hatta senin gibileri gördükçe inatla Kürt olduğumu söylüyorum.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

bir ogrenciyim ve gelecegim golgede, istemiyorum ben emeklilik 70inde.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı:
    apokontek bunu yazdı:

Ben Kürdüm. Dedim işte, her yerde de diyorum. Kimseden 1 gram korkum yok. Hatta senin gibileri gördükçe inatla Kürt olduğumu söylüyorum.

Övünecek bi tarihin mazin varsa övün paşa seni tutan mı var?

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Kurtcebe bunu yazdı:
    cuneyd bunu yazdı:
    apokontek bunu yazdı:

Övünecek bi tarihin mazin varsa övün paşa seni tutan mı var?

şu lafa gıcık oldum "Senin ırkın kürt olabilir,ama sen ben kürdüm diyemezsin!" övüneceğim konu da kimseyi bağlamaz :]

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 9466 Toplam Mesaj: 76