folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türk'üm Gururluyum.

Türk'üm Gururluyum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Türk‘üm Gururluyum.

Bende! hocam.

Senin oradakiler en azından Türklük nedir hiç bilmiyorlar, bizim gibi değiller, bu kültürle yetişmediler. Onları hor görmemek lazım. Onlarda da bi güdülenme var. ( Dedelerinin totoşları biraz terlediğinden mütevellit. ) Her şeye rağmen onlar çok masum da, ben Türk olup da bu kültürle yetişip sonradan yozlaşan ve bunlara benzeyenleri hiç anlayamıyorum asıl...

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    hollanda da kimyasal serbest :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Kendi Ülkesindeki Pisliği Çıkaranlar Hiç Temizlemeye Çalıştınız Mı ? Oturup Onu Bunu Eleştiriceğinize Bir Adımda Siz Attınız Mı ? Madem Bu Kadar Meraknız Hevesiiz Var YurtDışında Yaşamaya Size Vaad Edilmiş Topraklardan Gidin. ! Arkadaşın Biri Çok Doğru Sölemiş

Avrupa Türkün Daşşağını Yesin.! 

Benim Dedelerim Boşuna Ölmedi Bu Topraklar İçin Avrupadan Eksiğim mi Var Olsun mk. Avrupadan Hayli Hayli Fazla Medeniyetim Var. Türklerin İçinden Çıkmış Bir Kaç Piç Sürü Tuvalete Sıçıp Su Dökmemiş Yatağın Altına Sümüğünü Sürmüş. Bunları Bir Kaç Türk Yapıyor. Burada Bunları Herkes Yapıyor Beyler. Kız Yanımda Selpağı Delerek Sümkürüyor. Adam Nimeti Ağzı Yerine Kıçıyla Yiyor. Bırakın Bu Ayakları.

Gerekirse ON Gerekirse Yüz Kere Sölerim Kardeşim. Türküm Gururluyum. Bir Yere Gittiğinizde Anlarsınız Anca Vatanınızın Yerini. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhabalar.

Ne Zamandır Böle Bir Konu Açmak İstiyordum Konu Bugüne Nasipmiş. Bilen Arkadaşlar Bilir Bir Süredir Yurtdışındayım(İngiltere). Burda Üniversite Kampüsünde Dünyanın Her Yerinden İnsanlarla Tanıştım Ve Tanışmaya da Deva Ediyorum. Fransızın dan Tutun İspanyolu na Macaristandan Tutun Arabistanına Japonya dan Tutun Almanya Ya Kadar Farklı Farklı Kültürler de Farklı Yerlerde Yetişmiş Arkadaşlar Edindim. Geçirdiğim Şu Kadar Zaman İçinde Kendi Milletimi Kendi İnsanımı Bu Kadar Çok Seviceğimi Anlamazdım. Neden Mi ;

Kız Erkek Farketmiyor. Bir İnsan Edebinle Hapşurup Edebinle Pisliğini Temizler Bunlar Bando Ekibinde Görevliymiş Gibi Pisliklerini Temizlemekten Çekinmiyor.

Tuvalette Elbisesini Değiştirip Giymediği Elbiseyi Klozet Deliğine Sokmaya Çalışıyor.

Yemek Yediğinde ki Ses Çıkarışı Bir Hayvanın Ot Yediğindeki Sesi Çıkarışı Farksız.

Kendi Eşyasına Kendi Malına Kendi Ülkesine Sahip Çıkması Gerekirken Otobüsler Bacak Bacak Üstüne Geçtim Amuda Kalkmaya Çalışan İnsanları Gördüm.

Şu Kadar Zamandır Burdayım Daha Gördüğüm Ne Pislikler Var Anlatmaya Miğdem Kaldırmıyor. Birde Şu Kötü Huy Var Burda Türküz Dedik Mi Uzaylı Görmüş Mağaradan Çıkmış Hayvan Muamelesi Yapıyorlar Bu İster Kız Olsunİster Erkek. Her Gün Türk Ne Giymiş Her Gün Türk Mağazadan Ne Almış Diye Dedikoduların Bir Yana Kendi Yaptıkları Piliklere Aldanmayıp Kendilerini Üstün Gören Bu Kadar Aciz Bir İnsan Görmedim.

Burda Neredeyse Çoğu Ülkeden İnsanlarla Tanıştım Çoğu Ülkedeki İnsanlardan da Şunu Anladım.

Türkiye Gibi Yar Türkiye Gibi Vatan Olmaz.

Saygılarımla.

Edit: Yazdıklarım Tamamiyle Benim Düşüncemdir. Yaklaşık Olarak 1 Aydır İngilteredeyim Ve Sadece Gördüklerimi Yazıyorum. 

o adamlarında kültürünün öyle oldugunu seni beni bi türkü hayvandan farksız gördüğünü anlamicak kadar düşünemiyomusun hocam ? bu yobaz ülkede ülkene sahip çıksan ne olur askerin ölüme gönderilir bu olur otobüste bacak bacak üstüne atmış amuda kalkmış millete zararmı veriyolar ? adamlar özgür sonuna kadar kullanıyolar. adamlar kutu gibi yaşıyo herşey bi düzende kurulmuş. türkiye kadar serbest olamayabilir burda gece sokakta bağar rahatsız et sonra kaç git orda öyle bişey yok bunu yapıcak adam yok ama ne olursa olsun türkiyede yaşanmaz okadar yobaz varki

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Madcrazy bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

Merhabalar.

Ne Zamandır Böle Bir Konu Açmak İstiyordum Konu Bugüne Nasipmiş. Bilen Arkadaşlar Bilir Bir Süredir Yurtdışındayım(İngiltere). Burda Üniversite Kampüsünde Dünyanın Her Yerinden İnsanlarla Tanıştım Ve Tanışmaya da Deva Ediyorum. Fransızın dan Tutun İspanyolu na Macaristandan Tutun Arabistanına Japonya dan Tutun Almanya Ya Kadar Farklı Farklı Kültürler de Farklı Yerlerde Yetişmiş Arkadaşlar Edindim. Geçirdiğim Şu Kadar Zaman İçinde Kendi Milletimi Kendi İnsanımı Bu Kadar Çok Seviceğimi Anlamazdım. Neden Mi ;

Kız Erkek Farketmiyor. Bir İnsan Edebinle Hapşurup Edebinle Pisliğini Temizler Bunlar Bando Ekibinde Görevliymiş Gibi Pisliklerini Temizlemekten Çekinmiyor.

Tuvalette Elbisesini Değiştirip Giymediği Elbiseyi Klozet Deliğine Sokmaya Çalışıyor.

Yemek Yediğinde ki Ses Çıkarışı Bir Hayvanın Ot Yediğindeki Sesi Çıkarışı Farksız.

Kendi Eşyasına Kendi Malına Kendi Ülkesine Sahip Çıkması Gerekirken Otobüsler Bacak Bacak Üstüne Geçtim Amuda Kalkmaya Çalışan İnsanları Gördüm.

Şu Kadar Zamandır Burdayım Daha Gördüğüm Ne Pislikler Var Anlatmaya Miğdem Kaldırmıyor. Birde Şu Kötü Huy Var Burda Türküz Dedik Mi Uzaylı Görmüş Mağaradan Çıkmış Hayvan Muamelesi Yapıyorlar Bu İster Kız Olsunİster Erkek. Her Gün Türk Ne Giymiş Her Gün Türk Mağazadan Ne Almış Diye Dedikoduların Bir Yana Kendi Yaptıkları Piliklere Aldanmayıp Kendilerini Üstün Gören Bu Kadar Aciz Bir İnsan Görmedim.

Burda Neredeyse Çoğu Ülkeden İnsanlarla Tanıştım Çoğu Ülkedeki İnsanlardan da Şunu Anladım.

Saygılarımla.

Edit: Yazdıklarım Tamamiyle Benim Düşüncemdir. Yaklaşık Olarak 1 Aydır İngilteredeyim Ve Sadece Gördüklerimi Yazıyorum. 

o adamlarında kültürünün öyle oldugunu seni beni bi türkü hayvandan farksız gördüğünü anlamicak kadar düşünemiyomusun hocam ? bu yobaz ülkede ülkene sahip çıksan ne olur askerin ölüme gönderilir bu olur otobüste bacak bacak üstüne atmış amuda kalkmış millete zararmı veriyolar ? adamlar özgür sonuna kadar kullanıyolar. adamlar kutu gibi yaşıyo herşey bi düzende kurulmuş. türkiye kadar serbest olamayabilir burda gece sokakta bağar rahatsız et sonra kaç git orda öyle bişey yok bunu yapıcak adam yok ama ne olursa olsun türkiyede yaşanmaz okadar yobaz varki

diyorsun ki bunu düşünecek kadar bilgisizmisin yorumu alıntı yapıyorsunda kardeşim ben genelleme konuşuyorum kesin bir yargıyamı varıyorum ? diyorsunki adam amuda kalkıyor sana bir zararı mı var adamın amuda kalktığı koltuğa ben hergün oturuyorum sen bir wc ye giren atakkabıyı koltuğuna bastıktan sonra otururmusun ? sen türkün eve bile ayakakıbyla girmezsin. adamlar özgür diyorsun evet bizde onlar kadar özgürüz. ama şunu ısrarla sölüyorum. onların bizi nasıl gördüğü değil bizim onalrdan nasıl farklı olduğumuz önemli. BizimKültürümüz Kimsede Yok.

Türkiye Gibi Vatan Bulmuşssun Dediklerimle Askeriye yi Karıştıyorsunuz Ben Siyaset Değil Medeniyet Kültürü Ele Aldım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

Madcrazy bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

Merhabalar.

Saygılarımla.

diyorsun ki bunu düşünecek kadar bilgisizmisin yorumu alıntı yapıyorsunda kardeşim ben genelleme konuşuyorum kesin bir yargıyamı varıyorum ? diyorsunki adam amuda kalkıyor sana bir zararı mı var adamın amuda kalktığı koltuğa ben hergün oturuyorum sen bir wc ye giren atakkabıyı koltuğuna bastıktan sonra otururmusun ? sen türkün eve bile ayakakıbyla girmezsin. adamlar özgür diyorsun evet bizde onlar kadar özgürüz. ama şunu ısrarla sölüyorum. onların bizi nasıl gördüğü değil bizim onalrdan nasıl farklı olduğumuz önemli. BizimKültürümüz Kimsede Yok.

Türkiye Gibi Vatan Bulmuşssun Dediklerimle Askeriye yi Karıştıyorsunuz Ben Siyaset Değil Medeniyet Kültürü Ele Aldım.

bende siyasi bişey sölemek istemedim hocam her görüşe saygım var ben gitmedim yurtıdışıan sen gitmişsin bi bildiğin varki konuşuyosun ama bence bu kadar abartılıcak bişeyde yok burda ya dışarısı kesinlikle daha iyi olmalı bizim gözümüzde yurtdışı iyi diye abartıyolar illaki ama bi nebzede olsa hayat standardı burdan daha iyi olmalı bence :/ görüşüne saygı duyuyorum yanlıs anladıysan affola..

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

Geçen konu açtım silindi,konu başlığı ülkemi sevmiyorumdu bu konuyada dünya daşamızı yesin gibi bi yorum yaptım ama gece gece esti gerçek fikirlerimi paylaşmak istedim.Yoksa Taşamızdada bişi yok artık :)

-Elin avrupalısı kusar sıçar ne bok yerse yer ama arkanı döndüğünde biter olay bu bir problem bile değildir aslında.Arkanı dönünce biten şeye bence problemde denmez.O adam gece burnunu sokakta temizlesin ararsın polisi gelir alır,Türkiyede gece sokaktaki sese polisi ara polis gelir kimliklere bakar gönderir bizde yasa denen şey bile yok.Adalet zaten yok..

-Türk diyince yobaz gibi bakıyorlarmış,dön götünü buda bitti.Adam en azından ülkesinden olmayana karşı bu ülkenin doğusuyla batısı birbirine düşman şimdi gelir biri 1000 yıllık kardeşiz der ama gerçekçi olursak durum budur.Biz kendi içimizde düşmanız birbirimize.Bu ülkede ben sünniyim alevi gelin gelse ailemin içine sinmez,abim evlenecek kızın babası ( AKP aday adayıydı ) en iyi kürt ölü kürt dedi gönderdi :)

-Sen bu ülkede düşünemezsin kardeşim.Çok düşünürsen kominist olursun,dinsiz olursun.Devletin sıçar ağızına eyleme gidemezsin.Gidersen bir jopta ordan gelir çünkü burası bir polis devletidir.Finlandiyada polis eyleme katıldı geçenlerde bizde halk devletten korkar onlarda devlet halktan korkuyor.

-Aslında bu konuda yazmama neden olay şey acizliğimiz.Adamların bilimini fenini anlatmıyoruz,adam burnunu sesli silebilir bu bir kültürdür basit bir olay.Ama burnunu sesli silip yanında oturan adamlar üretir.. Dış borçları bizden fazladır ama biride çıkıp bu borç ne demez.Çünkü borç üretime endexlidir bizdeki gibi her deliğe bir devlet kurumunu satarak yama yapılmaz.

-Onların gençleride sürünmüyor bizim gibi,gidip adam gibi okullarda okuyor.Biz 15bin ihtiyaç olan bölüme 70 bin mezun veriyoruz sonrada kpssde 100 üzerinden 98 al memur ol diyoruz.Hala gider allahın dağına aynı bölümü açarız,dostlar alışverişte görsün hesabı maksat işsiz görüneceğine üniversite mezunu görünsün bakın oda patladı üniversite mezunu işsiz ordumuz var.Laf değil harbi ordu,bir çok ülkeyle sok savaşa yıkar  :)

Velasıl kelam: Bu ülkeden bu saatten sonra 1. sınıf köle olur amerika höt der pantalonu indiririz,köle olmak istemeyende bu ülkede yapamaz ama bir bakarsınız ki farkında olmadan sizde köle olmuşsunuz.Haydi hayırlı geceler selametle.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek
    avrupanin bokunu yiyin amk, onlar olmasaydi ne haldeydiniz dusunun, her boku icat eden onlar, her turlu teknoloji vs. Bir kac kisiyi gorup turkum gururluyum avrupalilar bok vb sakirtvari yaklasimlarda bulunup olayi irk boyutuna cekiyorsun ama turkiyede cok daha beterleri var o adamlarin.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

Türk'ü söyler türküler.

Ey Türk genci;

Önce Alp, sonra Eren olasın.

Allah Türktür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

bence içine çekip hhaaaggg diye agzına getirip tükürmektense sümkürmek daha iyi ve edebi benim görüşümm hem daha saglıklı...

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 9060 Toplam Mesaj: 66