Twitter Bi Şekil Olmuş
-
bende 2 aydır falan böyle olması lazım. bugun arkadaşta değişti değişti diyor dedim ne değişti ss attı. bende bayadır böyle
-
FCN bunu yazdı
bende 2 aydır falan böyle olması lazım. bugun arkadaşta değişti değişti diyor dedim ne değişti ss attı. bende bayadır böyle
Aynen benim de 1 aydır böyle.
Dün ya da bugün geçilmiş bir tasarım değil. Uzun zaman oldu.
-
abi tüm firmalar minimal tasarım fursayına ayak uyduruyor işte. gayet doğal ve güzel.
-
PanxeR bunu yazdı
abi tüm firmalar minimal tasarım fursayına ayak uyduruyor işte. gayet doğal ve güzel.
minimal iyidir severim hem müziği güzel hem tasarımları ^.^
-
DaSpOnGe bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
miniMAL tasarım adı altında insanları öyle mikiyorlarki olmaz böyle bir şey ya.
Bir tane berjer veya koltuğa 5000 TL isteyenini gördüm miniMAL tasarım adı altında :) -
Jubei bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
miniMAL tasarım adı altında insanları öyle mikiyorlarki olmaz böyle bir şey ya.
Bir tane berjer veya koltuğa 5000 TL isteyenini gördüm miniMAL tasarım adı altında :)hocam zevk meselesi sonuçta bu 5k yada koltuk var 50k yada bu sana kalmış bişey neyi alıp almıycağın ama tasarımsal olarak çok başarılı işler çıkaranlar var. bazen tumblrda çok güzel minimal çizimlere denk geliyorum mesela çok hoşuma gidiyo. mesela şöyle de bişey var ilk minimal müzik çıktığında abimin dj bi arkadaşı zengin piçleri dinliyo onlardan duydum demişti. bende dinliyorum zengin miyim? yoğğ. yani o kadar para dökmeden de minimalist şeyler bulunur :)
artı olarak bu aralar bu butik mutik şeyleri çok revaçta gözlemlediğim kadarıyla oralarda ev eşyalarına ne kitlemeler gidiyo ağzım açık kalıyo. adam eski dede sandelyesini almış bi cila bi kılıf değişimi vs 3binlira istiyodu altın kaplama felan sanmıştım koltuk başlıklarını
-
kaç aydır böyle zaten, herkeste öyle değil miymiş?
bence hiç özgün bir şey olmamış. bütün firmalar aynı tarzda yapmaya başladı ve hoş gözükmüyor bence.
-
bi ben alışamadım ya la bu tivitira
-
bence güzel olmuş. kim bilir kaç tane subliminal mesaj vardır tasarımın içinde, keyiflerinden değiştireceklerini sanmıyorum..
-
"Twitter Bi Şekil Olmuş"
Başlık bir an komik geldi ve güldüm hocam :)
Mobil yapmaya çalışmışlar evet ama ufak düzenlemeler gerek daha gibi.