Twitter Büyük Saldırı Alıyor
-
facebooku salladılar şimdi twitterda agır saldırı altında girebilen varmı bende açılmıyor çok agır
-
ben üye değilim ama anasayfa açılıyor bende
-
facebook u salladılar?
ne sallaması amk 2-3 sayfaya 2-3 resim koydular diye twittera mı çöküyolar amk ne kafasında yaşıyosun merak ettim sumu çarptı naptı
edit: çatır çatırda giriyo amk
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 00:28'da DaSpOnGe tarafından düzenlendi. -
kararti bunu yazdı:
-----------------------------ben üye değilim ama anasayfa açılıyor bende
----------------------------- -
Şuan kasma gibi bir durum yok bende, üyeyim
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 00:28'da Sleep tarafından düzenlendi. -
aman Twitter kapanmasin..
Genclerimiz intihar eder..
erken yaşda kaybetmeyelim Genclerimizi ..
-
Şahsen bugün hesabıma erişme sorunu yaşamadım. Genel bir sıkıntı yaşanmış olabilir. Facebook, Twitter gibi sayfaların altyapısı bizim uyduruk TTNet'ten daha güçlü. Zilyon tane serverı, hattı, güvenlik sistemi var. Her şeyi bir kenara bırak günde milyonlarca liselinin isyanını kaldıran bir siteden bahsediyoruz.
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 03:09'da FireX tarafından düzenlendi. -
onu bunu bırakın facebooku kim sallamış? Haberimiz yok :D Bu anonymouscular tarih filan veriyordu facebooku hacklicez diye ondan mı bahsediyorsun :D Kandırmışlar seni hocam. Hatta sana 'baksana oğlum yavaşladı bile site adamlar saldırıyor' dediklerine eminim :) Zırvalık tamamen bi zikim yapamazlar.
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------facebook u salladılar?
ne sallaması amk 2-3 sayfaya 2-3 resim koydular diye twittera mı çöküyolar amk ne kafasında yaşıyosun merak ettim sumu çarptı naptı
edit: çatır çatırda giriyo amk
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 00:28'da DaSpOnGe tarafından düzenlendi.
-----------------------------twitter a girilmiyordu hata yı paylaşacaktım da şimdi giriyor artık
-
facebook çok fena sallandı twitter gg suanda arkadaşlar google'ada saldırıcaklr fln diyolar cok korkyuorum noluyo :S
-
Face i kim salladı ? Twitter a ne olacak ? hikaye bunlar...