Ubuntu & Eclipse & Android Sdk [Yardıma İhtiyacım Var]
-
Eclipse'i yükledim. Android sdkyı indirdim kuracam diye uraşıyorum olmuyo bitürlü beceremiyorum delirmek üzereyim.
eclipse'in help kısmında install new software penceresini açıp cdt linkini yazdım kurmuyor c++ için olan eklentiyi...
android sdkyı dizine çıkartıp çalıştırıyorum şu verisiyonların sdkları ayrı ayrı geliyor önüme seçiyorum inmek bilmiyor...
internetten araştırayım dedim herkes farklı farklı şeyler yapıyor neredeyse...
youtubedan arattım eclipse & android sdk install ubuntu diye,net yüzünden vidyo dolmuyor ve downthemallı yükledim vidyoyu indirmek için onlada vidyoyu indiremiyorum...
sıyırmak üzereyim birisi şu kurulumu tam olarak açıklayabilirmi?
opensourcedan nefret ediyorum böyle durumlarda...
-
daha 2-3 hafta önce işteyken merak edip kurduydum, blog un tekinde anlatıodu tekl tek ordan faydalandıydım yarına kadar çözüm bulmazsan siteyi atarm sana muhtemlen sık kullanılanalra eklemişmdir.
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------daha 2-3 hafta önce işteyken merak edip kurduydum, blog un tekinde anlatıodu tekl tek ordan faydalandıydım yarına kadar çözüm bulmazsan siteyi atarm sana muhtemlen sık kullanılanalra eklemişmdir.
-----------------------------ya bende bakıyorumda çorba oluyor herşey...aramaya devam
-
4 GB civarında boyutu var hacı, sabırlı olmak lazım biraz.
-
takıldığın yerin caps versene bi bakalım?
-
JPriest bunu yazdı:
-----------------------------4 GB civarında boyutu var hacı, sabırlı olmak lazım biraz.
-----------------------------:| offline kurulum paketi yokmu bunun? ben bu yurdun netiyle onu bıraksam 2-3gün sürer. Yarın İzmire gidiyorum evde net kotalı 15 tatilinde uraşmayı planlıyodum,yokmu direk çekebileceğim biyer?
EDİT:
erbogan bunu yazdı:
-----------------------------takıldığın yerin caps versene bi bakalım?
-----------------------------ya takıldığım yer kurulum kısmı,tgzden çıkartıyo çalıştırıyo ordan sürüm işaretleyip başla diyorum indire indire bitiremiyo
-
İstanbuldaysan gitmeden gel bi çayımı iç kurulumu halledelim birlikte. Çanakkale'ye yakınsan da şu yukardaki adam muhakkak yardımcı olur :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------JPriest bunu yazdı:
-----------------------------4 GB civarında boyutu var hacı, sabırlı olmak lazım biraz.
-----------------------------:| offline kurulum paketi yokmu bunun? ben bu yurdun netiyle onu bıraksam 2-3gün sürer. Yarın İzmire gidiyorum evde net kotalı 15 tatilinde uraşmayı planlıyodum,yokmu direk çekebileceğim biyer?
EDİT:
erbogan bunu yazdı:
-----------------------------takıldığın yerin caps versene bi bakalım?
-----------------------------ya takıldığım yer kurulum kısmı,tgzden çıkartıyo çalıştırıyo ordan sürüm işaretleyip başla diyorum indire indire bitiremiyo
-----------------------------orası normal, ben 3 saatten fazla beklemiştim. Orda bir sürü paket indiriyor. 4 GB kadar sanırım. Yeni eklemeler de vardır allah bilir. Beklemek lazım o aşamadaysa.
Opensource'den nefret etmen için bi sebep olmasın bu. Sonuçta kimse parayla yapmıyor. Bi hizmet beklersin, karşılığını verirsin neyse. Ama amme hizmeti var ortada :)
Sabretmek lazım...
-
JPriest bunu yazdı:
-----------------------------İstanbuldaysan gitmeden gel bi çayımı iç kurulumu halledelim birlikte. Çanakkale'ye yakınsan da şu yukardaki adam muhakkak yardımcı olur :)
-----------------------------sakaryadayım,neyse halledicem artık bişekilde.Bigün yolum düşerse gelir bi çayını içerim ama :)
-
erbogan bunu yazdı:
-----------------------------orası normal, ben 3 saatten fazla beklemiştim. Orda bir sürü paket indiriyor. 4 GB kadar sanırım. Yeni eklemeler de vardır allah bilir. Beklemek lazım o aşamadaysa.
Opensource'den nefret etmen için bi sebep olmasın bu. Sonuçta kimse parayla yapmıyor. Bi hizmet beklersin, karşılığını verirsin neyse. Ama amme hizmeti var ortada :)
Sabretmek lazım...
-----------------------------iyi diyon doğru diyonda ne bileyim,adamlar kurulumu anlatmış geçmişler. Ben bikaç path göstericez biticek sanıyom nerden bileyim böyle olduğunu :D teşekkür ettim bilgilendirme için ikinizede :)
-
surumlerin hepsini kurma direk 4 u gec kur lazim olursa sonra doner kurarsin baska surumleri
eclipse de kurulum yaparken resimlerle gosterdim All avaliable sites de
http://imgur.com/PknMT,VJVax,KPl1u
sonra Programming Languages seciminden sec CDT yi kur.
eger hata veriyorsa site adresini degistir