Ubuntu 8.10 Bluetooth Sorunu
-
arkadaşlar toshiba a200 23u satellite laptobumda ubuntu 8.10 kurulu ama bluetooth kullanılmıyor sanırsam bluetoothu yazılımla açmak gerekiyormuş bu sorunun nasıl çözülceğini bilen varmı
-
benim makinede linux yüklü o yüzden senin verdiğin link de windows için olanı var o yüzden işe yaramaz saol
-
Makinede windows ta kurulumu?
-
h4cky0u bunu yazdı:
-----------------------------
Makinede windows ta kurulumu?
hayır sadece linux -
ya bluesoil se adam linkini vermiş indir kullan laptop un kendisininse driver sitesine bakıcaksın üreticinin
-
Alpn bunu yazdı:
ya bluesoil se adam linkini vermiş indir kullan laptop un kendisininse driver sitesine bakıcaksın üreticinin
-----------------------------kardeş laptobun kendisine ait bluetooth amk linux kurulu toshibanın sitesine bakmak aklıma gelmedi deeğil baktımda adamlar şerefsiz linuxu takmıyolar bile
-
Bluetooth la ilgili sistem programlarını kurcala üç tane olması gerekiyor önce bluetooth u tanıdımı onu anlaman lazım.Sistemde varolan bluetooth programlarına girdiğinde ne yazıyor?Tarama falan yaptırıp cihazımı bulamıyor yoksa başka türlü mü?
-
bluetoothu görüyor ve açık fakat bu toshibanın bluetoothları yazılımsal olarak açılıyormuş linuxdada omnibook diye bi yazılım bu halta yarıyomuş ama benim bilgisayarda olmadı
-
Bir bilgim yok yazılımsal açma konusunda fakat şöyle yapsan windows kuruluymuş gibi windows için olan driver ı indirip wine ile denesen.Senden başka bu sorunu yasayanlar yok mu ubuntu forumlarında sende çalışmamasının bir mantığı olmalı
-
wine ile denemedim ama olacağınıda hiç sanmıyorum
-
Wine'la olmaz.
Toplam Hit: 4040 Toplam Mesaj: 13