Ubuntu CD‘M Geldi
-
Ptt ile geldi 2 gün önce, 2 lira verdim ben de.
-
2 kere gitti mesaj özür dilerim.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Ptt ile geldi 2 gün önce, 2 lira verdim ben de.
-----------------------------
demekki bi bana geçirmemişler.neymiş içinde TT olan herşey bize ters
-
bende istiyimmi la?
-
Pawlow bunu yazdı:
peki hocalar bende samsung r620 notebook war bunun driverlarını nasıl bulabilirim ubuntu için bi fikri olan wamrı??
-----------------------------gerek yok o kadar kasmaya büyük ihtimal tanır kendisi :)
tanımazsada synaptic guncellemelerle bulur yukler :)
-
Pawlow bunu yazdı:
peki hocalar bende samsung r620 notebook war bunun driverlarını nasıl bulabilirim ubuntu için bi fikri olan wamrı??
-----------------------------Simdiye kadar tanımadığı hiç bir driver görmedim :)
-
BAnada 2 gün önce geldi her hangi bi ücret neyim ödemedim D::D
-
Fotoğraflara bakınca sağlam iş çıkarıyormuş Ubuntu ekibi.
-
benim de ubuntu cdm geldi.. para falan istemediler.
babama buna para vermeden fransadan geldiğini söylediğimde garip karşıladı..
-
Açık kaynak, bir ürünün (yazılım mesela) bedava olması değil o ürünün paylaşıma açık olması anlamına gelir. Adsl kullanan tüm TT aboneleri Ubuntuyu rahatlıkla indirebilir. Kotamı aşarım diyenler sınırsız Adsl kullanan herhangi birinden rahatlıkla Ubuntu'yu indirebilir. Cd uygulaması sadece internet hizmetinden yararlanamayabilecek olanlar için, mesela üçüncü dünya ülkeleri için, düşünülmüş bir güzellik.
Birer, ikişer veya ellişer tane Ubuntu cd sini getirtenler farklı bir şeyler biliyor da ben mi bilmiyorum?
Cd lerinizi güle güle kullanın.
http://www.ubuntu.com/products/whatisubuntu
What does Ubuntu mean?
Ubuntu is an African word meaning 'Humanity to others', or 'I am what I am because of who we all are'. The Ubuntu distribution brings the spirit of Ubuntu to the software world.
"Ubuntu 'diğerlerine karşı [olan] insaniyet' veya 'Biz olduğumuz için ben benim' anlamına gelen Afrika [kökenli] bir kelimedir. Ubuntu dağıtımı, 'Ubuntu' kelimesinin ruhunu yazılım dünyasına getirir. "