Ücretsiz Türkçe Web Tasarım Programı Help Pls
-
arkadaşlar ücretsiz türkçe web tasarım programı indirebileceğim bildiğiniz siteler warmı .
YARDIMCI OLABALİRSENİZ SEVİNİRİM -
baba valla benim bildiğim türkçe web tasarım programı bi frontpage var. başka da görmedim. o da office cd lerinden çıkıyor zaten (ayrıca kendi cd si de var). nette aramaya gerek yok bence.
ama web tasarım konusunu öğrenmek için türkçe prog. arıyorsan bence arama çok komik terimler kullanılıyo.
sen yine ingilizce kullan derim. örn: dreamweaver mx.
hem ingilizcen de gelişir. -
moremotion var. moryazılım yapmıştı. biraz ararsan bulursun..
-
bnce de ing kullan ilerde zorluk cekmessin
-
iyi de bunnların nasıl kullanılacağı hakkında da bilgi verseniz daha ,iyi olacak....Bu arada ben bölümüm için bir site yapmak istiyorum bana yardımcı olcak düşüncelerinizi beklyiyorum...Hazırlamayı düşündüğüm site normal bir kimya müh öğrencisi girdiğinde faydalanacağı dökümanlarla dolu ve diğerleri gibi ....standart olsun istiyorum ban yardım edin plss ...nasıl başlayım ...
-
daha önce hiç site hazırlamadıysan bitane hazır site indir, onun üstünde değişiklikler yap, hem pratik yapmış olursun, hem html kodlarını tanımış olursun...
türkçe değil ama ben dreamweaver tavsiye ederim, çok hoş ve basit bir program -
pekı bu sıtelerı ındırmek ıcın kullanacagımız bı programda soylesen makbule gecer hanı..
-
google da free template die arattın mı istemediin kdr bulursunn...
-
Ülkemiz de Lisans'lı olarak alınan web tasarım programları neredeyse çok az olduğu için Macromedia gibi tasarım programlarını yapan şirketler türkçe paketlerini çıkarmamaktadırlar. Bu bizi üzüyor muhtemelen.
Türkçe olarak Microsoft'un piyasada bulunan Frontpage progamı tamamen ilk tasarıma başlayan arkadaşlar için ideal.
Onun dışında yerli yazılım türkçe web tasarım programlarınıda bulmak münkün. Ancak belirli bir ödemeye tabi tutmaktadırlar.
Sana önermek istediğim ingilizcede olsa "Macromedia HomeSite" programını denemen.
" qlluq: google da free template die arattın mı istemediin kdr bulursunn... "
Arkadşın da dediği gibi ücretsiz web paketlerinden de yararlanabilirsin. Bunun içinde forumda bu isimli bir başlık var bakabilirsin. Kolay gelsin...
-
hotdog bulabilirsin. www.inndir.com a bakıver derim....
-
yaa bunları indirdim napmam gerekio bunları bilen gelsin yardım pls bunlar cok gusel bende yararlanmak isterim yardım pLs msn mehmethan_14@hotmail.com !! cevapını buraya yazarsanızda cok makbule gecer !!!