Ucuz 6600 Nereden Alınır?
-
Beyler ucuza sıfır 6600 nereden alabilirim? Fiyatıyla beraber yazarsanız sevinirim.Veya tavsiye edeceğiniz telefonları yazın fiyatlarıyla beraber.
-
valla 6600 ın fiyatı yaklasık 900 milyon lira bak burda yani sivasta 600 milyona veriyorlar 1 yıl garantılı benden söylemsi kendine iyi bak
-
www.ebay.com yaklaşık 400milyon
-
hem de garantili
ama 18 yaşında olman gerek -
bizim arkadaş dubai"den kaçak getiriyo inanmıycak sınız ama 300 milyon ben 5 tane aldım isteyene 350"den satarım (asteri_x_5@hotmail.com)
-
ARKADAS BAK 600 MİLYONLUK YERİ TERİF EDİYORUM SİVASTA 50.YIL SİTESİNİN KARSISINDA KONGRE LİSESİNE DOGRU GİDERKEN SAGDA KOSKOCA YAZIYO BİZDE YALAN YOK KENDİNİZE İYİ BAKIN...GÜZEL TELEFON HARBİDEN.
-
wala 350 milyona varsa bende isterim hemen...getir alayım..atmayın yaw...gerçekse fiyat benle mail ile bağlantıya geç..hemen alıcam trink para..
-
verdiğim adreste açık artırmayla satılyor ve ben almanyada oturduğum için cok ucuza geliyor ve nickimyok cccookkk kkoonnuusssmaaa
-
EbaY Is the Best!
StamGast -
hocam nasil 300 milyon oluyor dubaiden ben 500 milyona aldim yaklasik 400$ ediyor. fakat 3-4 ay oldu. alali. normaldede bakiyorum 400 dolar civarinda.
-
Ben 670"e burdan aldım. kvk"dan genpa"dan falan garantisiz ama aldığım yerden garantili. Bi problem olduğunda bozuk telefonu ver yenisini koy cebine git, öyle bişey. Kvk"dan iyi değil mi? 670 güzel fiyat.
Kolay Gelsin
Toplam Hit: 6826 Toplam Mesaj: 22