Ucuz Hosting Arıyorum
-
Kebirhost
-
hostinger?
bedava veriyor
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
hostinger?
bedava veriyor
Onun kadar o çoçuğu firma görmedim nefret ediyorum
-
TheAvenqer bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
hostinger?
bedava veriyor
tam hostinger in fiyati iyiymis diyecektim ki (:
ne oldu anlatabilirmisin ? ona gore uzak duralim
ek: hostgator un indirimlerini yakalarsan ucuza kaliteli hosting alirsin
underzero tarafından 23/Eyl/16 10:47 tarihinde düzenlenmiştir -
TheAvenqer bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
hostinger?
bedava veriyor
Şimdi o klavyeyi yerine bırakıp bir soluklan ve o lanet olası pisliklerin sana neler yaptığını anlat :)
-
KaptaN bunu yazdı
Kebirhost
eski firmadır. ucuzdur.
RockZs tarafından 23/Eyl/16 11:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Kafasına göre trafiğin fazla üst pakete geç, 3 iş gününde geçmiyorsan hesabını askıya alıyorum diyebiliyorlar rahatlıkla. Hatta müşteri temsilcim gürkan diye biriydi, para kazanmaya dayalı mailler atıyordu. cpu kullanımın çok fazla diyorlar mesela ne kadar söyleyin diyorum fazla işte ya üst paket ya da güle güle diyorlar aslında bi nevi satış politikaları öyle adamların. Bir arkadaşımında domainine el koydular resmen, günlük 50k üzeri bir sitesi vardı adamın, başka bir yere geçmek için yazışmaya başladı en son domaini askıya aldılar. Uluslararası ve Türkiye'de merkezi olmadığı için bişi de yapamadı en sonunda işi çözdü ama çok uğraştı. O yüzden hostinger gibi ne idüğü belirsiz şeylerden uzak durun. Hostgrator, bluehost, 1&1, GoDaddy gibi şirketleri gözünüz kapalı tercih edin çünkü asla yarı yolda bırakmazlar. Türkiye'de de hemen hemen birçok şirketle çalıştım; Güzel Hosting, Netinternet, Alastyr, İhs bu şirketleride gözün kapalı tercih edebilirsin sıkıntısız şirketlerdir.
Önerim; merkezi Kıbrıs / Gazimağusa'da bulunan şirketleri seçin çünkü tier3 teşviki var avrupa topraklarında ve vergi olmadığı için fiyatları çok çok uygun oluyor.
-
sene olmuş 2016 hala türk firmalarıyla iş yapmak isteyenler var
-
serdo bunu yazdı
1 yıllık domainim var edebiyat,felsefe,tarih,psikoloji sitesi olacak ama ucuz hostig bulamıyorum yardımcı olurmusunuz?
Hocam hala bulamadıysan mesaj at yardımcı olayım.
-
died bunu yazdıserdo bunu yazdı
1 yıllık domainim var edebiyat,felsefe,tarih,psikoloji sitesi olacak ama ucuz hostig bulamıyorum yardımcı olurmusunuz?
Hocam hala bulamadıysan mesaj at yardımcı olayım.
yok hocam halen bulamadım.