Ucuz Telefon Tavsiyeleri Konusu Part 2
-
ontedi bunu yazdımkyb bunu yazdıontedi bunu yazdı
800 liraya kadar telefon tavsiyesi alabilir miyim? İkinci el (sıfır diyecem ama hesap makinesi dersiniz herhalde :))
Aynen sıfır bulamazsın. İkinci el Samsung S5 veya Note 3'lere bak hocam. İki cihazda zamanının efsanelerinden. Eğer önceki sahibi düzgün kullandıysa 2-3 sene daha giderleri var.
@SaviorAngel farketmiyor. Xiaomilerde bootloader açılınca 800 mhz bandı otomatikman iptal oluyor telefon görmüyor. Operatörler eskiden kırsal kesimde kullanırdı bu bandı. Çünkü kapsaması yüksek ve engellerde sinyal gücü zayıflamıyor. Ancak artık şehirlerde çok betonorme yapı olan yerlerdede kullanmaya başladılar.
Note 3 var bende fakat batarya bitik. Artık bir de beni değiştir diyor telefon.
İkinci el olarak sıralaman nasıl olur
Note, J, A vs.. (Bu fiyat bandında)
hocam bütçeni biraz daha artırabilirsen orta ve biraz alt segment xiaomi verebilirim sana
-
ontedi bunu yazdı
Sen beni dinle o zaman. Deji batarya al birde telefona Lineage OS rom çak. Çiçek gibi olur telefon. Hani bu iPhonelarda batarya öldükçe telefonun yavaşlama muhabbeti var ya o Androidlerdede oluyor. Androidler kullanıcıya bildirmiyor. Çoğu kişi telefonun vadesi doldu değiştireyim diye düşünüyor.
-
RitmFarbRacourci bunu yazdımkyb bunu yazdı
Xiaomi Hindistan, Türkiye ,Sovyet ülkelerini kapınca adamlara Afrika kalmış. Afrika'da sağlam oturtmuşlar bu markayı. Hindistan, Bangladeş, Endonezya'da ise Xiaomi ile kapışıyor. Anlaşılan bu kapışmayı ülkemize de getirmek istiyorlar.
Markayı küçümsemeyin ufak ülkelerde dehşet satan bir marka. Transsion Holdings diye Ana Firması'nı aratabilirsiniz.
Diğer markalar, Samsung'un Note serisinin kalemini taklit etmeyip, sadece Note markasını çalarken bknz:Xiaomi Note 8 vs. Adamlar, kaleme kadar taklit etmiş.
..
@@, ) bre ben bunu nasıl izlemişim.gözümde Akkan mı vardı nedir.,
vay babayın kemüğüne ^^D` hâlen gülüyorum ya. ^^D` aralıklarla,
180$ *8TL=1440TL '+2500TL de İmei Kayıt,Vergi,Ekstra'lar desek, 3000TL yapar.
RitmFarbRacourci tarafından 04/Oca/21 19:30 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıontedi bunu yazdı
Sen beni dinle o zaman. Deji batarya al birde telefona Lineage OS rom çak. Çiçek gibi olur telefon. Hani bu iPhonelarda batarya öldükçe telefonun yavaşlama muhabbeti var ya o Androidlerdede oluyor. Androidler kullanıcıya bildirmiyor. Çoğu kişi telefonun vadesi doldu değiştireyim diye düşünüyor.
Mevcut durumda bariz yavaş. Dediğini yapmaya calisacam. Ama sen yine de sıralama yaparsan sevinirim. Hatta direkt önerdiği o fiyatlarda tel varsa daha iyi olur. Letgoda favorilere ekleyeyim.
-
2500 civarı samsung + samsung garantili olması şart . Yurt dışı bende şans yok 1. Ayda alev alır .
Yada TR garantili ne önerirsiniz
-
samaccc bunu yazdı
2500 civarı samsung + samsung garantili olması şart . Yurt dışı bende şans yok 1. Ayda alev alır .
Yada TR garantili ne önerirsiniz
Samsung M21
-
ontedi bunu yazdımkyb bunu yazdıontedi bunu yazdı
Mevcut durumda bariz yavaş. Dediğini yapmaya calisacam. Ama sen yine de sıralama yaparsan sevinirim. Hatta direkt önerdiği o fiyatlarda tel varsa daha iyi olur. Letgoda favorilere ekleyeyim.
Tecno ve Infinix'in kaçaklarına bak istersen bi.
-
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m51-128-gb-samsung-turkiye-garantili-pm-HB00000X735C
HB kendisinde geçerli alt limitsiz 250 lira hediye çeki veriyor. Telefon 3.280 liraya geliyor.
-
Aha buldum sonunda konuyu;
Kaçak köçek şaomi note 9 pro aklımdan geçiyor veya max. 2500'e taksitle alabileceğim(k.kartından başka birşey almış gibi göstererek) telefon ne önerirsiniz?
Telefondan beklentilerim;
-En azından 4-5 yıl kullanabileyim
-en az 64 çikolayt bellek ve 4-6 çikolayt rem
-en az 4 amper pil(gidebiliyorsa 2 gün gitsin, oyun oynamıyorum)
- en az full hd 50 hz kayıt yapabilen bir kamera(30 olanlar kırpışma yapıyor sanki)
-6' civarı ekran
-olursa hızlı şarj, daha da olursa kablosuz şarj
Siz elit beylerin her türlü önerisini bekliyorum. Hatta aramızda dükkanı olup k. kartı ile satabilecek varsa ve yazarsa çok makbule geçer. @Efsane212 arkadaşın dükkan vardı ama gece vakti mesaj atmaya çekindim rahatsız etmemeyim dedim, umarım görüp cevap verir.
-
antivir-US bunu yazdı
Aha buldum sonunda konuyu;
Kaçak köçek şaomi note 9 pro aklımdan geçiyor veya max. 2500'e taksitle alabileceğim(k.kartından başka birşey almış gibi göstererek) telefon ne önerirsiniz?
Telefondan beklentilerim;
-En azından 4-5 yıl kullanabileyim
-en az 64 çikolayt bellek ve 4-6 çikolayt rem
-en az 4 amper pil(gidebiliyorsa 2 gün gitsin, oyun oynamıyorum)
- en az full hd 50 hz kayıt yapabilen bir kamera(30 olanlar kırpışma yapıyor sanki)
-6' civarı ekran
-olursa hızlı şarj, daha da olursa kablosuz şarj
Siz elit beylerin her türlü önerisini bekliyorum. Hatta aramızda dükkanı olup k. kartı ile satabilecek varsa ve yazarsa çok makbule geçer. @Efsane212 arkadaşın dükkan vardı ama gece vakti mesaj atmaya çekindim rahatsız etmemeyim dedim, umarım görüp cevap verir.
hocam o fiyatlara note 9 pro
redmi 10x
ve infinix zero 8 alabilirsin
kart konusunda şöyle yardımcı olabilirim eğer komisyonu karşılarım dersen bir müride çektirirsin o da bana aktarır ben de kargo yaparım
zero 8 i öneririm her ihtiyacını görecektir