Ucuz Yıllık VPN Satan Biryer ?
-
Siteler yavaş yavaş engellenmeye başladı ucuz ve kaliteli bir vpn firması bilen warmı ? fuyll sınırsız olcak
-
Ayda 7 dolara ABD'den VPN kullanıyorum. Fiyatı beğendiysen ismini paylaşayım.
-
Beleş VPN arıyorum hoca bende sevabına varsa verecek çok iyi olur. .
-
-
hidemyass en popüler vpn hizmeti veren yerlerden biri yıllık alırsan aylık fiyatı 6.5$ falan geliyo
http://hidemyass.com
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------
Ayda 7 dolara ABD'den VPN kullanıyorum. Fiyatı beğendiysen ismini paylaşayım.
-----------------------------neresi hocam hızı felan iyimi ?
-
anakara bunu yazdı:
neresi hocam hızı felan iyimi ?
-----------------------------Strong VPN. HD film izleyebiliyorum, speedtest sonuçlarında 3.5-4 Mbps çkıyor. Adsl'im normalde 5.5 Mbps civarında.
-
MaviEkran bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
neresi hocam hızı felan iyimi ?
-----------------------------Strong VPN. HD film izleyebiliyorum, speedtest sonuçlarında 3.5-4 Mbps çkıyor. Adsl'im normalde 5.5 Mbps civarında.
-----------------------------normal internet hzın kaç mb ? vpn aktif değilken testlerde kaça kadar çıkıyor hız vpn aktif iken kaçta ? bi söyliyebilirmisin
-
Hız kaybı yaşamıyacağım bir vpn arıyorum bende ?
-
anakara bunu yazdı:
normal internet hzın kaç mb ? vpn aktif değilken testlerde kaça kadar çıkıyor hız vpn aktif iken kaçta ? bi söyliyebilirmisin
-----------------------------Normal hızım 5.5 Mbps,
VPN aktifken 3.5 Mbps. Temel kullanım amacım Netflix'ten film izlemek. HD filmleri izleyebiliyorum.Torrent de çalışıyor.
Bazen TTNET'in yurtdışı çıkışlarında sorun oluyor sanırım, o zaman 1 gün falan yavaşlık oluyor. 4-5 aydır kullanıyorum 2 sefer bu durumla karşılaştım.
-
MaviEkran bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
normal internet hzın kaç mb ? vpn aktif değilken testlerde kaça kadar çıkıyor hız vpn aktif iken kaçta ? bi söyliyebilirmisin
-----------------------------Normal hızım 5.5 Mbps,
VPN aktifken 3.5 Mbps. Temel kullanım amacım Netflix'ten film izlemek. HD filmleri izleyebiliyorum.Torrent de çalışıyor.
Bazen TTNET'in yurtdışı çıkışlarında sorun oluyor sanırım, o zaman 1 gün falan yavaşlık oluyor. 4-5 aydır kullanıyorum 2 sefer bu durumla karşılaştım.
-----------------------------oha paralısında bile tam internet hızını verimli kullanamıyıcaksam hiç almam daha iyi ne bu aq 8 mbit internetin 2-3 ünü kullanırız :D paralı vpn le neymiş bu arkadaş böyle