folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder UFO‘Lar , UFO‘Cular (Fikir Alışverişi)

UFO‘Lar , UFO‘Cular (Fikir Alışverişi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

-seti aramaları kapsamında dünyaya wow(vay canına) adlı bir sinyal gönderildi.

-marsta ilkel kurt fosilleri bulundu.

-jupiterin uydusu eurapada dünyadakinin 3 katı kadar su var ve bu gezegenin üst yüzeyi buzlarla kaplı.

-ece marsa gönderildi.

-80 lerde amerika ve rusya arasında ay yarışı olduğu gibi 2000 lerden beri ufo ve alien yarışı var

-şu an uzayın binlerce köşesinde dünya gibi gezegenler var bunların 2-3 tanesi tespit edildi.

-seti aramaları kapsamında  DNA bilgilerimizi ekosistemiz gibi önemli şeyler uzaya gönderiliyor.

-mısırlılar,sümerler hepsi inanmış ve bu uzaylılara daha yakın olabilmek için yüksek binalar dikmişlerdir.bu 2 uygarlık astroloji dalında çok öndeydiler.

hala inanmazmısınız?

şurda ufak bir düzeltme yapmak istiyorum astroloji değil astronomi . astrolojinin bilimle yakından uzaktan bir alakası yoktur.gök cisimlerine dayanan bir inanç sistemidir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    ugurben bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Selam Muritler. Bugün sizden her zamankinden daha farklı bir şey isteyecegim. 

Ufolar yani undefined flying object denen şeylere gökyüzünü incelerken 2-3 kez rastladım. 

sacmalamıssın da  tıtreesım hareketı ne onu anlmadım ben _?

Saçmalama yok olanı diyorum. Yerden daha fazla gökyüzünü seyrettigim zamanlar oldu. Eğer bakarsan bakmak istersen görmek istersen görürsün. Inanmak ile alakali. Ayrıca titresim hareketi o gördüğüm Uçan cisime aitti

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Küçüklüğümden beri Jacques Cousteau'dan dolayı Oşinografiyle; Eski Mısır'dan dolayı Ejiptolojiyle ve dünya dışı yaşama inandığımdan dolayı Astrobiyolojiyle yakından ilgilenmiş biri olarak öncelikle ufolara, dünya dışı varlıkların dünyamızı ziyaret ettiklerine ezelden beri inanmışımdır. Ancak evrende tirilyonlarca gezegen varken yaşamın izlerinin olmaması da saçmalık.

Ancak şuan sadece dünya benzeri yaşam koşulları aranmaktadır. Mesela yeni keşfedilen Gliese 581 adlı cüce yıldızın etrafında dönen bir gezegenin yüzey sıcaklığı 0 ila 40 derece arasında olduğu tahmin ediliyo. Bu durumda su sıvı haldedir. Ayrıca güneş sistemizdeki Jüpiter gezegeninin Euro adlı gezegeninin üstü buzlarla kaplı olduğu saptanmış fakat buzun altında sıvı metan olduğu tahmin edilmekte. Ancak bu uyduya mevcut teknolojilerle gitmek bile 70 yıl sürmekte.

Geçmiş medeniyetlerin yıldızlara olan inancı yadsınamaz tabi ki. Mesela Robert Bauval ve Adrian Gilbert'e göre Gize Piramitleri Orion takım Yıldızı'na göre konumlandırılmıştır (Her nekdar Ejiptologlar tarafından kabul edilmese de). Tanrıların Evi Orion'da adlı bu kitabı okumanızı tavsiye ederim şiddetle.

Ancak bu bilimsel olarak ilgilenmenin ötesinde değildir. Yani piramitleri uzaylıların yaptığı yalanı veya Mayaların uzaylılarla iletişime geçtiği savsatası.

Kısaca araştırmaya devam. Immanuel Kant'ın mezar taşında yazdığı gibi:

‘İnsan ruhunu sürekli olarak hayranlık ve saygıyla dolduran iki şey vardır: Üzerimdeki yıldızlı gökyüzü, içimdeki ahlak yasası'

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Bu arada arkadaşlar Galaktik Federasyon ilk temas olayları falan ne oldu bilgisi olan var mı ?

Onca insan merakla bekledi ama bir şey olmadı 

Sitede en son mesaj 4 Haziran da gönderilmiş

http://www.galacticmessages.com/blog/category/galactic-federation/

KNOWLEDGE IS POWER!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı

-seti aramaları kapsamında dünyaya wow(vay canına) adlı bir sinyal gönderildi.

-marsta ilkel kurt fosilleri bulundu.

-jupiterin uydusu eurapada dünyadakinin 3 katı kadar su var ve bu gezegenin üst yüzeyi buzlarla kaplı.

-ece marsa gönderildi.

-80 lerde amerika ve rusya arasında ay yarışı olduğu gibi 2000 lerden beri ufo ve alien yarışı var

-şu an uzayın binlerce köşesinde dünya gibi gezegenler var bunların 2-3 tanesi tespit edildi.

-seti aramaları kapsamında  DNA bilgilerimizi ekosistemiz gibi önemli şeyler uzaya gönderiliyor.

-mısırlılar,sümerler hepsi inanmış ve bu uzaylılara daha yakın olabilmek için yüksek binalar dikmişlerdir.bu 2 uygarlık astroloji dalında çok öndeydiler.

hala inanmazmısınız?

şurda ufak bir düzeltme yapmak istiyorum astroloji değil astronomi . astrolojinin bilimle yakından uzaktan bir alakası yoktur.gök cisimlerine dayanan bir inanç sistemidir.

ağzuma sokayım :D kafa gitmiş bi an benim zaten ben astroloji gibi saçma sapan bi şeye inanmam :D

Converse giyen uzaylı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    OCEANUS bunu yazdı

Bu arada arkadaşlar Galaktik Federasyon ilk temas olayları falan ne oldu bilgisi olan var mı ?

Onca insan merakla bekledi ama bir şey olmadı 

Sitede en son mesaj 4 Haziran da gönderilmiş

http://www.galacticmessages.com/blog/category/galactic-federation/

Gerizekalı Amerikalıların safsatalarindan biri

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

ben bunu gormusum fotorafini cekmiimmi? :) (Arif Işık) :D

saka bir yana 2010 ilinda çin mali telefonumun kamerasiyla cektigim bir goruntuyu paylasayim. gece gece corbaciya giderken gordum. arabayi durdurdum kaydetmeye basladim, 1-2 kisi daha kayit yapiyodu. ilginc parlak ve yakin bir gozlemdi. ses fln yoktu.

http://youtu.be/EmTbvjYF5js

Dj_DooM3 tarafından 03/Oca/14 11:18 tarihinde düzenlenmiştir

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    biri de sormaz şunu.
    sözde uzaylilar isiktan hizli hareket ederek milyarlarca kilometrelik yol aliyo ama geceleri insanlar bizi gorsun, resimlerimizi ceksin, beni kacirip bana vurdular desinler diye isik yayiyo
    ba ba ba ba

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı
    biri de sormaz şunu.
    sözde uzaylilar isiktan hizli hareket ederek milyarlarca kilometrelik yol aliyo ama geceleri insanlar bizi gorsun, resimlerimizi ceksin, beni kacirip bana vurdular desinler diye isik yayiyo
    ba ba ba ba

o sozde uzaylilar yalan dolan hocam. o yuzden sozdeler zaten. ayrica hepsi kati-madde objeleri degiller.

Shaban Interactive Pro.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Ben de yalnız olmadığımıza inanıyorum ama bir alt video gibi şeyleri hazırlayıp egosunu tatmin edenler yüzünden inandırıcılığını yitiriyor işte. Video da çok amatörce hazırlanmış kabak gibi 20 30 metre de duruyor ne zoom yapıyor ne başka birşey.

http://www.youtube.com/watch?v=DnrLTuDRLks

Toplam Hit: 5324 Toplam Mesaj: 43