UFO‘Lar , UFO‘Cular (Fikir Alışverişi)
-
c0nverse bunu yazdı
-seti aramaları kapsamında dünyaya wow(vay canına) adlı bir sinyal gönderildi.
-marsta ilkel kurt fosilleri bulundu.
-jupiterin uydusu eurapada dünyadakinin 3 katı kadar su var ve bu gezegenin üst yüzeyi buzlarla kaplı.
-ece marsa gönderildi.
-80 lerde amerika ve rusya arasında ay yarışı olduğu gibi 2000 lerden beri ufo ve alien yarışı var
-şu an uzayın binlerce köşesinde dünya gibi gezegenler var bunların 2-3 tanesi tespit edildi.
-seti aramaları kapsamında DNA bilgilerimizi ekosistemiz gibi önemli şeyler uzaya gönderiliyor.
-mısırlılar,sümerler hepsi inanmış ve bu uzaylılara daha yakın olabilmek için yüksek binalar dikmişlerdir.bu 2 uygarlık astroloji dalında çok öndeydiler.
hala inanmazmısınız?
şurda ufak bir düzeltme yapmak istiyorum astroloji değil astronomi . astrolojinin bilimle yakından uzaktan bir alakası yoktur.gök cisimlerine dayanan bir inanç sistemidir.
-
ugurben bunu yazdıETRoot bunu yazdı
Selam Muritler. Bugün sizden her zamankinden daha farklı bir şey isteyecegim.
Ufolar yani undefined flying object denen şeylere gökyüzünü incelerken 2-3 kez rastladım.
sacmalamıssın da tıtreesım hareketı ne onu anlmadım ben _?
Saçmalama yok olanı diyorum. Yerden daha fazla gökyüzünü seyrettigim zamanlar oldu. Eğer bakarsan bakmak istersen görmek istersen görürsün. Inanmak ile alakali. Ayrıca titresim hareketi o gördüğüm Uçan cisime aitti
-
Küçüklüğümden beri Jacques Cousteau'dan dolayı Oşinografiyle; Eski Mısır'dan dolayı Ejiptolojiyle ve dünya dışı yaşama inandığımdan dolayı Astrobiyolojiyle yakından ilgilenmiş biri olarak öncelikle ufolara, dünya dışı varlıkların dünyamızı ziyaret ettiklerine ezelden beri inanmışımdır. Ancak evrende tirilyonlarca gezegen varken yaşamın izlerinin olmaması da saçmalık.
Ancak şuan sadece dünya benzeri yaşam koşulları aranmaktadır. Mesela yeni keşfedilen Gliese 581 adlı cüce yıldızın etrafında dönen bir gezegenin yüzey sıcaklığı 0 ila 40 derece arasında olduğu tahmin ediliyo. Bu durumda su sıvı haldedir. Ayrıca güneş sistemizdeki Jüpiter gezegeninin Euro adlı gezegeninin üstü buzlarla kaplı olduğu saptanmış fakat buzun altında sıvı metan olduğu tahmin edilmekte. Ancak bu uyduya mevcut teknolojilerle gitmek bile 70 yıl sürmekte.
Geçmiş medeniyetlerin yıldızlara olan inancı yadsınamaz tabi ki. Mesela Robert Bauval ve Adrian Gilbert'e göre Gize Piramitleri Orion takım Yıldızı'na göre konumlandırılmıştır (Her nekdar Ejiptologlar tarafından kabul edilmese de). Tanrıların Evi Orion'da adlı bu kitabı okumanızı tavsiye ederim şiddetle.
Ancak bu bilimsel olarak ilgilenmenin ötesinde değildir. Yani piramitleri uzaylıların yaptığı yalanı veya Mayaların uzaylılarla iletişime geçtiği savsatası.
Kısaca araştırmaya devam. Immanuel Kant'ın mezar taşında yazdığı gibi:
‘İnsan ruhunu sürekli olarak hayranlık ve saygıyla dolduran iki şey vardır: Üzerimdeki yıldızlı gökyüzü, içimdeki ahlak yasası'
-
Bu arada arkadaşlar Galaktik Federasyon ilk temas olayları falan ne oldu bilgisi olan var mı ?
Onca insan merakla bekledi ama bir şey olmadı
Sitede en son mesaj 4 Haziran da gönderilmiş
http://www.galacticmessages.com/blog/category/galactic-federation/
-
FCN bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
-seti aramaları kapsamında dünyaya wow(vay canına) adlı bir sinyal gönderildi.
-marsta ilkel kurt fosilleri bulundu.
-jupiterin uydusu eurapada dünyadakinin 3 katı kadar su var ve bu gezegenin üst yüzeyi buzlarla kaplı.
-ece marsa gönderildi.
-80 lerde amerika ve rusya arasında ay yarışı olduğu gibi 2000 lerden beri ufo ve alien yarışı var
-şu an uzayın binlerce köşesinde dünya gibi gezegenler var bunların 2-3 tanesi tespit edildi.
-seti aramaları kapsamında DNA bilgilerimizi ekosistemiz gibi önemli şeyler uzaya gönderiliyor.
-mısırlılar,sümerler hepsi inanmış ve bu uzaylılara daha yakın olabilmek için yüksek binalar dikmişlerdir.bu 2 uygarlık astroloji dalında çok öndeydiler.
hala inanmazmısınız?
şurda ufak bir düzeltme yapmak istiyorum astroloji değil astronomi . astrolojinin bilimle yakından uzaktan bir alakası yoktur.gök cisimlerine dayanan bir inanç sistemidir.
ağzuma sokayım :D kafa gitmiş bi an benim zaten ben astroloji gibi saçma sapan bi şeye inanmam :D
-
OCEANUS bunu yazdı
Bu arada arkadaşlar Galaktik Federasyon ilk temas olayları falan ne oldu bilgisi olan var mı ?
Onca insan merakla bekledi ama bir şey olmadı
Sitede en son mesaj 4 Haziran da gönderilmiş
http://www.galacticmessages.com/blog/category/galactic-federation/
Gerizekalı Amerikalıların safsatalarindan biri
-
ben bunu gormusum fotorafini cekmiimmi? :) (Arif Işık) :D
saka bir yana 2010 ilinda çin mali telefonumun kamerasiyla cektigim bir goruntuyu paylasayim. gece gece corbaciya giderken gordum. arabayi durdurdum kaydetmeye basladim, 1-2 kisi daha kayit yapiyodu. ilginc parlak ve yakin bir gozlemdi. ses fln yoktu.
-
biri de sormaz şunu.
sözde uzaylilar isiktan hizli hareket ederek milyarlarca kilometrelik yol aliyo ama geceleri insanlar bizi gorsun, resimlerimizi ceksin, beni kacirip bana vurdular desinler diye isik yayiyo
ba ba ba ba -
ValentinoRossi bunu yazdıbiri de sormaz şunu.
sözde uzaylilar isiktan hizli hareket ederek milyarlarca kilometrelik yol aliyo ama geceleri insanlar bizi gorsun, resimlerimizi ceksin, beni kacirip bana vurdular desinler diye isik yayiyo
ba ba ba bao sozde uzaylilar yalan dolan hocam. o yuzden sozdeler zaten. ayrica hepsi kati-madde objeleri degiller.
-
Ben de yalnız olmadığımıza inanıyorum ama bir alt video gibi şeyleri hazırlayıp egosunu tatmin edenler yüzünden inandırıcılığını yitiriyor işte. Video da çok amatörce hazırlanmış kabak gibi 20 30 metre de duruyor ne zoom yapıyor ne başka birşey.
http://www.youtube.com/watch?v=DnrLTuDRLks