UFO'lar 120 Türk'ü Kaçırdı !
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
narcobs bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
narcobs bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
narcobs bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
keşke gelseler artık ya sıkıldım valla :)
bu arada @castael in yorumu çok yerinde her kısıtlı beyinli anlamayabilir lakin eğer gerçekten bir belirti olursa ofu lara dair herkesin görebileceği şekilde, gizli gizli cemaat toplaşması sonrasında yeni bir din akımı ortaya çıkabilir.
Kısıtlı beyinlilikle ne alaka ? Ataist adam senaryo yazmıcakda ne yapacak. Biraz mantığını çalıştır...
Ateist olmakla ne alaka? Zaten dünya genelindeki new age akımıyla yeni bir din yoluna girilmiş bir nevi.Eğer uzaylılar gerçekse yeni bir dinin doğması büyük ihtimal.
İstediğiniz akımla istediğinize tapın. Gidin öküze, güneşe, ateşe tapın, isterseniz gidin uzaylılara tapın. Herkes istediğine tapıp istediğine inanabilir. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılır..
O zaman konuda ateistlikle bir bağdaşım yapmayacan hoca.Ateist insan hiçbirşeye tapmaz ayrıca.Sen Allaha tapıyosan öküze tapanada sygı duyacaksın.Çünkü aranızdaki tek fark senin göremediğin bir şeye onun ise görünen bir şeye tapması..
Al işte neden savunduğu belli oldu. Senin taptığın gördüğün öküz öküzmü yarattı seni ? Ateş mi yarattı. ALLAH'ı görmüyo olabiliriz ama varlığından eminiz. (Kur'an'ı Kerim) Ayetleri okursan sende inanırsın. Bilimsel olarak bakıyosan herşeye 2 denizin yanyana olupda sularının karışmamasına ne diceksin ??
Ayet okuyacağın kadar aklındaki soruların bilimsel yönlerini ayırmaya harca vaktini hoca.Yada en basitinden tbt arama özellğini kullan =) Klasik şeyleri tekrar tekrar tartışmanın bir manası yok.
Madem bilimi çok iyi biliyorsun açıkla o zaman denizin birleşmeme olayını ve daha birsürü şeyi ? -
Doğrudur doğru.Ajdar ve yılmaz morgülün neden böyle olduklarini şimdi anlamaya başladım =)
-
narcobs bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
narcobs bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
narcobs bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
narcobs bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
bu arada @castael in yorumu çok yerinde her kısıtlı beyinli anlamayabilir lakin eğer gerçekten bir belirti olursa ofu lara dair herkesin görebileceği şekilde, gizli gizli cemaat toplaşması sonrasında yeni bir din akımı ortaya çıkabilir.
Kısıtlı beyinlilikle ne alaka ? Ataist adam senaryo yazmıcakda ne yapacak. Biraz mantığını çalıştır...
Ateist olmakla ne alaka? Zaten dünya genelindeki new age akımıyla yeni bir din yoluna girilmiş bir nevi.Eğer uzaylılar gerçekse yeni bir dinin doğması büyük ihtimal.
İstediğiniz akımla istediğinize tapın. Gidin öküze, güneşe, ateşe tapın, isterseniz gidin uzaylılara tapın. Herkes istediğine tapıp istediğine inanabilir. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılır..
O zaman konuda ateistlikle bir bağdaşım yapmayacan hoca.Ateist insan hiçbirşeye tapmaz ayrıca.Sen Allaha tapıyosan öküze tapanada sygı duyacaksın.Çünkü aranızdaki tek fark senin göremediğin bir şeye onun ise görünen bir şeye tapması..
Al işte neden savunduğu belli oldu. Senin taptığın gördüğün öküz öküzmü yarattı seni ? Ateş mi yarattı. ALLAH'ı görmüyo olabiliriz ama varlığından eminiz. (Kur'an'ı Kerim) Ayetleri okursan sende inanırsın. Bilimsel olarak bakıyosan herşeye 2 denizin yanyana olupda sularının karışmamasına ne diceksin ??
Ayet okuyacağın kadar aklındaki soruların bilimsel yönlerini ayırmaya harca vaktini hoca.Yada en basitinden tbt arama özellğini kullan =) Klasik şeyleri tekrar tekrar tartışmanın bir manası yok.
Madem bilimi çok iyi biliyorsun açıkla o zaman denizin birleşmeme olayını ve daha birsürü şeyi ?
Hoca dininiz size oku emrini vermedi mi.Gidip cevapları kendin arasana :S Ama dinsel safsatalara inanmak bilimsel açıklamaları araştırıp okumaktan daha kolay olduğu için bu tür zahmetlere girmiyorsunuz. Peşine takılıp gittiğiniz hocaefendileriniz evrimi 100 sayfa bile tutmayan içi boş ve safsata olan kitapçıklarla çürüttüğünü iddia ederken,siz bunlara inanıp binlerce sayfalık bilimsel dökümanı,kitabı hiçe sayıyorsunuz,okumuyorsunuz.Ondan sonra deniz neden karışmıyo açıkla =) Herşeyin bir cevabı var fakat önemli olan bilimsel argümanlarla zahmet edip araştırmaya girişmek.. -
Uzaylıları dişi olarak düşünürken başka şeyler çıkmasın :P Herkes düdükleme peşinde yavs..
-
HolySeclorum bunu yazdı:
narcobs bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
narcobs bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
narcobs bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
narcobs bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
Madem bilimi çok iyi biliyorsun açıkla o zaman denizin birleşmeme olayını ve daha birsürü şeyi ?
Hoca dininiz size oku emrini vermedi mi.Gidip cevapları kendin arasana :S Ama dinsel safsatalara inanmak bilimsel açıklamaları araştırıp okumaktan daha kolay olduğu için bu tür zahmetlere girmiyorsunuz. Peşine takılıp gittiğiniz hocaefendileriniz evrimi 100 sayfa bile tutmayan içi boş ve safsata olan kitapçıklarla çürüttüğünü iddia ederken,siz bunlara inanıp binlerce sayfalık bilimsel dökümanı,kitabı hiçe sayıyorsunuz,okumuyorsunuz.Ondan sonra deniz neden karışmıyo açıkla =) Herşeyin bir cevabı var fakat önemli olan bilimsel argümanlarla zahmet edip araştırmaya girişmek..
Ben senin bildiğin hoca peşinde koşan tarikatçılardan değilim. Hiç bi zamanda olmadım. 5 Vakit namaz kılan bi insanda değilim. Ben sadece bizi yaratanın ALLAH olduğuna inanıyorum ve ALLAH'ın tek olduğuna inanıyorum. Siz gibi öküzün bizi yarattığını ateşin yarattığını düşünmüyorum. Ha eğer dersenki ben hiçbirine inanmıyorum kimseye tapmıyorum diye ilk insan Hz Adem'le Havvayı leylekler getirdi ;) Yoluna böyle devam et .. -
narcobs bunu yazdı:
Ha eğer dersenki ben hiçbirine inanmıyorum kimseye tapmıyorum diye ilk insan Hz Adem'le Havvayı leylekler getirdi ;) Yoluna böyle devam et ..-----------------------------Hoca sana kimse öküze ateşe tapıyoruz demedi ki =)
Yok leylekler getirmedi,evrim teorisi diye birşey var hani merak edersinde araştırırsın diye söylüyorum.
-
HolySeclorum bunu yazdı:
narcobs bunu yazdı:
Ha eğer dersenki ben hiçbirine inanmıyorum kimseye tapmıyorum diye ilk insan Hz Adem'le Havvayı leylekler getirdi ;) Yoluna böyle devam et ..-----------------------------Hoca sana kimse öküze ateşe tapıyoruz demedi ki =)
Yok leylekler getirmedi,evrim teorisi diye birşey var hani merak edersinde araştırırsın diye söylüyorum.
Yazıların tamamını okucak kapasiteye gel ne yazdığımı iyi görürsün. Evrim teorisinde limon kadar yerden nasıl çıktığında bellidir, Hz Adem'in durup dururken canı sıkılıp neyden oluştuğuda bellidir neyse haklısın haklısın.
Ne zaman bir cahille tartışmaya girdiysem hep haksız çıktım - MEVLANA -
narcobs bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
narcobs bunu yazdı:
Yazıların tamamını okucak kapasiteye gel ne yazdığımı iyi görürsün. Evrim teorisinde limon kadar yerden nasıl çıktığında bellidir, Hz Adem'in durup dururken canı sıkılıp neyden oluştuğuda bellidir neyse haklısın haklısın.
Ne zaman bir cahille tartışmaya girdiysem hep haksız çıktım - MEVLANA
Hahaha başta türlü bir cevap versen şaşırırdım zaten =) Yazdıklarında çok sembolik anlatımlar içeren derin bilgiler mevcuttur eminim ve ezoterik bilgiye inisiye olmamış biz sıradan insanlar anlayamıyoruz çok pardon =) -
ulan ben mutfağımdaki fareyle uğraşıyom milleti uzaylılar kaçırıyo. böyle hayat mı olur :D
-
bence şimdi boku yediler olm gezegene türk alınırmı yakında orayı işgal ederiz görün.
Herk türkün geninde hızlı bir hatun iç güdüsü vardır eee birde uzayda abaza kalında önüne gelini düdükler biraz kırma olur ama çıkanlar.sonradan safkan bir türk çıkar ortaya bir gün bir bakmışsın gökyüzünden bir ufo geliyor..
bizim en büyük hazinemiz olan R.T.E kaçırmasın bence koruma sayısını dahada artırmalı. Ki kaçıramısınlar Katılanlar EWT desin bana :D