folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ukrayna Hakkında Herşey

Ukrayna Hakkında Herşey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı
    haci telden yaziyorum dusuncelerin henuz cig oldugu icin yanlis bilgi verdigin dogru henuz kievi bile tam anlami ile bilmiyorsun bu sebepten dolayi yanlis bilgi veriyorsun uzun bi yazi yazarim sizin icin ama aksam yazabilirim ancak bu arada yanlislarindan 2 tanesini yazayim bilgin olsun en azindan 1. si ukraynada buyuk alisveris merkezi sayisi benim bildigim kadaribi soyleyeyim daha fazlasida vardi 7 tane senin soledigin ocean plaza daha yeni bitti 1 hafta once acildi. 2. si buranin ekonomisi yatirimlik bir yer degil cok tehlikeli bir ulke kari kiz konusunda ise cenk arkadasin solediklerine katiliorum giyibmeyi bil azin laf yapsin kendi evin olsun 2 tanede kokteyl ismarla cikaramayacagin hatun neredeyse yok benden sana tavsiye bi vodkabara bi bionicaya bi deluxe git bak bakalim yapabiliomusun haci kimseyi kandirmaya gerek yok bunlarin karisi kizi ciddi anlamda rahat onemli olan dogru ata oynamak ayrica haftada 4 kari atabilmek icin ole hayvan gibi para harcamaya gerek yok tek tabanca olucaksin ve giyinmeyi bileceksin kalite oldugunu goster muhabbetinde acsin olay bitmistir restaurant konusunda bildigim turk restauranti sayisi 6 tane gerisini sen hesapla daha cok hatan var dedigim gibi daha cigsin ben okadar gezip gormeme ragmen ben bile eksik bilgi verebilirim o yuzden bukadar atak olma ayrica bilgi sahibi olmadan fikir sahibide olma once ogren sonra konus

Ben kievden bahsettim yazımın zaten genelinde.Ben büyük alışveriş merkezi gidip Odessadakini yada Harkovdakini yazacak değilim.Bilmediğime bilmiyorum yazıyorum çünkü öbür şehirleri gezmedim.

Disko konusu doğru ama Ukraynadaki her kız diskoda mı geziyor? Yani sokakdaki bir hatuna hadi tanışalım diyip akşam yatakda mı bitiriyorsun işi ? Czech street falan mı burası yoksa :D Ben diskolara gitmesemde oralardan çıkmayan bir sürü arkadaşım var herkezin söylediği aynı şeyler.Rahat olmasına rahat hatunlar ben zaten rahat değil demiyorum ama kesinlikle Türkiyede anlatıldığı kadar bir ortam yok.Diskoyu falan geçtim yani istediğin karıyı istediğin yerden alıp götürebileceğin biryer değil ha sen aksini iddaa ediyorsan sen millete yapayanlış bilgi veriyorsun kusura bakma.Rahat olmaya bakarsan zaten bütün avrupadaki hatunlar rahat.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/97190/100-kisiyi-dudaktan-opmek

Bir örnek.

Yatırım konusuna gelince benim gözlemim bu şekildeydi. O konuda senin yazdığın doğru olabilir bilgi sahibi değilim ama fikir yazmışım ( Onuda yazma sebebim burda dışardan gördüğüm kadarı ).

Onun dışında ne yazdıysam aynen katılıyorum hiçbirinde bir yanlış yok.Bir buçuk sene ile 4 sene arasında dağ taş fark yok.Nasıl bir yerde 20 senedir yaşıyan insanla 30 senedir yaşıyan insanın arasında çok fark yoksa öyle.Sonuçda bende buraya 1 aylık turistik tatile gelip bu yazıyı yazmadım hacı : )

Edit:Bu arkadaşı gerçekde de tanıyorum.Ben buraya gelmeden önce beni çok bilgilendirdi sağolsun çok soruma cevap oldu.Kendisinden daha fazla tecrübem yoktur burda.Ben kendi gözlemlediklerimi yazdım ve doğru olduklarını düşünüyorum kendisi çok ısrar ediyorsa bu doğrudur diye bir konuda ben daha fazla üstelemiyorum.

haci ozur diliyorum alis veris merkezi konusunda bu yazdiklarim kiev icin gecerliydi ukrayna yazmisim duzeltiyorum. kari kiz konusu ile ilgili su var eger soylediklerimi yapip kari cikaramayan adam varsa oda onun okuzlugu olur baska birsey demem. geriye kalanlari ben yukariya yazdim bide sen oku yanlislarim varsa duzelt

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı
    haci telden yaziyorum dusuncelerin henuz cig oldugu icin yanlis bilgi verdigin dogru henuz kievi bile tam anlami ile bilmiyorsun bu sebepten dolayi yanlis bilgi veriyorsun uzun bi yazi yazarim sizin icin ama aksam yazabilirim ancak bu arada yanlislarindan 2 tanesini yazayim bilgin olsun en azindan 1. si ukraynada buyuk alisveris merkezi sayisi benim bildigim kadaribi soyleyeyim daha fazlasida vardi 7 tane senin soledigin ocean plaza daha yeni bitti 1 hafta once acildi. 2. si buranin ekonomisi yatirimlik bir yer degil cok tehlikeli bir ulke kari kiz konusunda ise cenk arkadasin solediklerine katiliorum giyibmeyi bil azin laf yapsin kendi evin olsun 2 tanede kokteyl ismarla cikaramayacagin hatun neredeyse yok benden sana tavsiye bi vodkabara bi bionicaya bi deluxe git bak bakalim yapabiliomusun haci kimseyi kandirmaya gerek yok bunlarin karisi kizi ciddi anlamda rahat onemli olan dogru ata oynamak ayrica haftada 4 kari atabilmek icin ole hayvan gibi para harcamaya gerek yok tek tabanca olucaksin ve giyinmeyi bileceksin kalite oldugunu goster muhabbetinde acsin olay bitmistir restaurant konusunda bildigim turk restauranti sayisi 6 tane gerisini sen hesapla daha cok hatan var dedigim gibi daha cigsin ben okadar gezip gormeme ragmen ben bile eksik bilgi verebilirim o yuzden bukadar atak olma ayrica bilgi sahibi olmadan fikir sahibide olma once ogren sonra konus

Ben kievden bahsettim yazımın zaten genelinde.Ben büyük alışveriş merkezi gidip Odessadakini yada Harkovdakini yazacak değilim.Bilmediğime bilmiyorum yazıyorum çünkü öbür şehirleri gezmedim.

Disko konusu doğru ama Ukraynadaki her kız diskoda mı geziyor? Yani sokakdaki bir hatuna hadi tanışalım diyip akşam yatakda mı bitiriyorsun işi ? Czech street falan mı burası yoksa :D Ben diskolara gitmesemde oralardan çıkmayan bir sürü arkadaşım var herkezin söylediği aynı şeyler.Rahat olmasına rahat hatunlar ben zaten rahat değil demiyorum ama kesinlikle Türkiyede anlatıldığı kadar bir ortam yok.Diskoyu falan geçtim yani istediğin karıyı istediğin yerden alıp götürebileceğin biryer değil ha sen aksini iddaa ediyorsan sen millete yapayanlış bilgi veriyorsun kusura bakma.Rahat olmaya bakarsan zaten bütün avrupadaki hatunlar rahat.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/97190/100-kisiyi-dudaktan-opmek

Bir örnek.

Yatırım konusuna gelince benim gözlemim bu şekildeydi. O konuda senin yazdığın doğru olabilir bilgi sahibi değilim ama fikir yazmışım ( Onuda yazma sebebim burda dışardan gördüğüm kadarı ).

Onun dışında ne yazdıysam aynen katılıyorum hiçbirinde bir yanlış yok.Bir buçuk sene ile 4 sene arasında dağ taş fark yok.Nasıl bir yerde 20 senedir yaşıyan insanla 30 senedir yaşıyan insanın arasında çok fark yoksa öyle.Sonuçda bende buraya 1 aylık turistik tatile gelip bu yazıyı yazmadım hacı : )

Edit:Bu arkadaşı gerçekde de tanıyorum.Ben buraya gelmeden önce beni çok bilgilendirdi sağolsun çok soruma cevap oldu.Kendisinden daha fazla tecrübem yoktur burda.Ben kendi gözlemlediklerimi yazdım ve doğru olduklarını düşünüyorum kendisi çok ısrar ediyorsa bu doğrudur diye bir konuda ben daha fazla üstelemiyorum.

haci ozur diliyorum alis veris merkezi konusunda bu yazdiklarim kiev icin gecerliydi ukrayna yazmisim duzeltiyorum. kari kiz konusu ile ilgili su var eger soylediklerimi yapip kari cikaramayan adam varsa oda onun okuzlugu olur baska birsey demem. geriye kalanlari ben yukariya yazdim bide sen oku yanlislarim varsa duzelt

hacı gerçekden başka neresi var bilmiyorum Oceandan başka (Büyük AVM diyince bi capitol,Akmerkezden aşağı olanları saymıyorum zaten).

Diskoya geldim geleli hiç gitmedim zaten öle bir alışkanlığımda yok.Benim kastettiğim normal ortamlar normal durumlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

haci bi bak bakalim sunlara bi ara git dreamtown skymall karavan bolshovik bunlari gez

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

haci bi bak bakalim sunlara bi ara git dreamtown skymall karavan bolshovik bunlari gez

bolshoviği biliyorum burdan 10 dakika.Dreamtownla skymalı bilmiyordum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gnygnr
    gnygnr's avatar
    Erkek

basinda belirtiyim ukraynadaki bayanlar orospu deildir her bayan hemen cat diye donunu siyirip verecek dusuncesini silin kafanizdan. Gece hayati konusuna gelicek olursak burda alkol ve sigaranin ucuzlugundan dolayi gece hayati arkadaslarinda sogledigi gibi cok ucuz ve turkiyeden cok cok saglam ortamlari yakalamak mumkun. yasam konusuna gelicek olursak tabiki bu her insana gore degisir ben aylik yaklasik 1000 dolar civarinda para yiyorum. Bu mebla tabiki fazla arkadas ortaminiz  ve surekli takilan insansaniz cok normal.Ticaret konusuna gelicek olursak cok degisik bir ekonomisi var her an her sey olabilir dolar bi anda yarin 2 katina bile cikabilir))) yiyeck icecek olarak yine turkiyeye oranla birazcik pahali gibi disarida yemek yemek keza ayni. ayrica kultur farkindan dolayi damak tadiniza uygun yemek bulmakta ilk baslarda zorluk cekebilirsiniz. ayrica kislarida cok soguk oldugunu belirtmek isterim (2 gun once disarida 1 metre kar vardi) ulasim olarak biraz sikintilarin olmasiyla birlikte metro ulasimi birazcik rahatlatiyor. Toparlarsam artisiyla eksisiyle ukraynayi seviyorum))) Gelecek olan ve gelmek insanlara kesinlikle hic bisi solemiyorum cunku ilk alisma deveresi biraz zor geciyor beni buraya cagiran insanlara alisma doneminde bende baya bi kufur ettim...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Bi an aklıma şu vidyo geldi....

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2008/kiev-otobusu

Ukrayna'ya gidersem kesin bu otobüsü bulup öyle gidecem.

+ adam ücretsiz stand up yapıyor :)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Ukrayna hakkında sorularım olacak (:

Ağustosta Kazantip'e gidiyoruz, yedi gün kalacağız. Simferopol'a ineceğiz, ordan Popovka'ya geçip kalacak yer olayını orda çözelim diye düşündük. Büyük oteller şu an için pahalı görünüyor gözümüze, ingilizce aramalarda küçük oteller pansiyon vb bulamadık adamların dilini de anlamıyoruz. Popovka'da konaklama konusunda fikri olan var mı? Şöyle kişi başı 20-25 euroluk bir konaklama yapabilirsek şahane olacak.

Bir diğer seçenek Myrnyj'de konaklamak ama Kazantip'e yaklaşık 30 km uzaklığındaymış. Toplu taşıma olayı nasıldır orda konaklarsak istediğimiz saatte gidip gelebilir miyiz? Taksi ücretleri ne durumda? O taraflarda kalabilmek için başka şehir/bölge önerebilir misiniz ya da alternatif sunabilir misiniz? Kamp alanı falan varsa öyle bir şeyler de olabilir her şeye açığız.

Bütçeyi duyduklarımıza göre ucuz ülke diye göründüğü için kişi başı 1500 lira civarında tutmayı düşündük. 400 lira zaten uçak, 1100 liraya 7 gün kalıp yiyip içebilir miyiz orda? Göründüğü kadarıyla bir öğün 2-3 eurodan 9-10 euroya kadar tutabiliyormuş, bir bira 2 euro bir votka 4 euro civarındaymış.. Doğru mudur?

İngilizce anlaşabilir miyiz herkesle? Kazantip'e gidenimiz var mı aramızda?

Başka bilgi/öneri varsa da dinlemeyi çok isterim..

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

25 Mb interneti 30 tl ye satın alabiliyorsunuz.Cep telefonuna aylık 10 tl yüklemek yetiyor her yönden.

Bu çok pahalı değil mi? 25 gb olacak herhade?

ride or die..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

25 Mb interneti 30 tl ye satın alabiliyorsunuz.Cep telefonuna aylık 10 tl yüklemek yetiyor her yönden.

bağlantı hızıdır herhalde.  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    itfaiyeci bunu yazdı
    banneduser bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

bağlantı hızıdır herhalde.  

25 mbps internet 12 tl beyler ben kullanıyorum suan.O önceden yazdığım fiyat başka bir firmanındı.Kota mota zaten hiçbirinde yok.

Toplam Hit: 9399 Toplam Mesaj: 80