Ukrayna Ucuz Ucak Bileti (Lazm)
-
merhaba arkadaslar internette uzun sureli bakınmamın sonunda bi haltı beceremeyip burdaki muritlere sorıyım istedim baslıktanda anladıgınız uzere ukrayna kiev için uygun fiyatlı bilete ihtşiyacım var ve belki burada acentacı arkadasların olabileceğini dusunerekden konu acayım dedim malumunuz ogrenciyiz ve birde işin içinde yurtdısı olunca ucak bileti fiyatları biraz ucuk kacık oluo suana kadar bulabildiğim en ucuz bilet 200€ ve daha uygun bişeler bulmam gerekiyor ikamet yerim antalya olup eger burdan bulabilirsem daha iyi olur ancak dediğim gibi fiyatının uygunluguda benim için daha onemli eger bilen bi arkadasım varsa yardımcı olursa simdiden cok tesekkur ederim
ucus tarihi olarak 25 agustosu dusunuyorum veya +/- 2 gunde beniim için uygun olur cunku vize tarihim 1 eylulde son buluyor ve gidince tekrar vize yaptırmak zorundayım bu yuzden yardımcı olursanız cok minnettar olurum
-
Tarih yalaştıkça bilet ucuzlar. Bende Paris'e bilet baktım 1 Eylül'e 225 yuro iken 24 Temmuz'a 50 yuro idi. Adam 15 Ağustos'tan sonra gel o da ucuzlar dedi.
-
Hocam şuan itibari ile temmuz ayı için 200 dolara bilet bulabilirim ama 25 ağustosa ait biletin fiyatını sorgulayamıyorum. 15 ağustosta bir daha bakalım. Ağustos ayı fiyatları farklı olabilir.
-
tam turizm zamanı oldugu için korkuyorum fiyatların artmasından acaba dediğiniz gibi beklesemmi yoksa alsammı yada rezervasyon falanmı yaptırsam bilemedim
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
tam turizm zamanı oldugu için korkuyorum fiyatların artmasından acaba dediğiniz gibi beklesemmi yoksa alsammı yada rezervasyon falanmı yaptırsam bilemedim
-----------------------------Usta benım bıldıgım son zamana yaklastıkca bılet fıyatları artıyor ama yurtdısını tam bılmıyorum :S
Yurtıcınde ne kadar erken alırsan o kadar kar dıye aceleden alıyoz ama dedıgım gıbı demekkı yurtdısı farklı :)
-
bende o sekilde biliyorum ama bakalım hayırlısı
-
www.kayak.com
-
Arkadasım ben su anda ukraine odessadayım ben aerosvit le geldim ama bıletı burdan babam aldı burdan cok ucuz dıye bılıyorum ıstersen arastırıyım ama THY Onur air falan pahalı diye biliyorum ama ben gelırken benden 2 bılet ıstedıler yanı bana kod vermıslerdı onunla alıcaktım bıletı donus bıletıde olması gerekıyomus donus bıletıde aldık oyle gelebildim. ama sen ne için geliceksin o da var ?
-
valla arkadasım ogrenciyim ben kievde o yuzden donus pek lazım değil eger olursada 30 mayısa yazdırabilirim
-
sen herseferinde hangi firmayla geliyordun?
-
aa bu arada hangi gune dusunuyorsun sordurayım