folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ukrayna Ucuz Ucak Bileti (Lazm)

Ukrayna Ucuz Ucak Bileti (Lazm)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar internette uzun sureli bakınmamın sonunda bi haltı beceremeyip burdaki muritlere sorıyım istedim baslıktanda anladıgınız uzere ukrayna kiev için uygun fiyatlı bilete ihtşiyacım var ve belki burada acentacı arkadasların olabileceğini dusunerekden konu acayım dedim malumunuz ogrenciyiz ve birde işin içinde yurtdısı olunca ucak bileti fiyatları biraz ucuk kacık oluo suana kadar bulabildiğim en ucuz bilet 200€ ve daha uygun bişeler bulmam gerekiyor ikamet yerim antalya olup eger burdan bulabilirsem daha iyi olur ancak dediğim gibi fiyatının uygunluguda benim için daha onemli eger bilen bi arkadasım varsa yardımcı olursa simdiden cok tesekkur ederim

ucus tarihi olarak 25 agustosu dusunuyorum veya +/- 2 gunde beniim için uygun olur cunku vize tarihim 1 eylulde son buluyor ve gidince tekrar vize yaptırmak zorundayım bu yuzden yardımcı olursanız cok minnettar olurum

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Tarih yalaştıkça bilet ucuzlar. Bende Paris'e bilet baktım 1 Eylül'e 225 yuro iken 24 Temmuz'a 50 yuro idi. Adam 15 Ağustos'tan sonra gel o da ucuzlar dedi.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

Hocam şuan itibari ile temmuz ayı için 200 dolara bilet bulabilirim ama 25 ağustosa ait biletin fiyatını sorgulayamıyorum. 15 ağustosta bir daha bakalım. Ağustos ayı fiyatları farklı olabilir.

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

tam turizm zamanı oldugu için korkuyorum fiyatların artmasından acaba dediğiniz gibi beklesemmi yoksa alsammı yada rezervasyon falanmı yaptırsam bilemedim

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

ayhun bunu yazdı:
    -----------------------------

tam turizm zamanı oldugu için korkuyorum fiyatların artmasından acaba dediğiniz gibi beklesemmi yoksa alsammı yada rezervasyon falanmı yaptırsam bilemedim

-----------------------------

Usta benım bıldıgım son zamana yaklastıkca bılet fıyatları artıyor ama yurtdısını tam bılmıyorum :S

Yurtıcınde ne kadar erken alırsan o kadar kar dıye aceleden alıyoz ama dedıgım gıbı demekkı yurtdısı farklı :)

Allah büyüktür vesselam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

bende o sekilde biliyorum ama bakalım hayırlısı

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

www.kayak.com

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Arkadasım ben su anda ukraine odessadayım ben aerosvit le geldim ama bıletı burdan babam aldı burdan cok ucuz dıye bılıyorum ıstersen arastırıyım ama THY Onur air falan pahalı diye biliyorum ama ben gelırken benden 2 bılet ıstedıler yanı bana kod vermıslerdı onunla alıcaktım bıletı donus bıletıde olması gerekıyomus donus bıletıde aldık oyle gelebildim. ama sen ne için geliceksin o da var ?

Zamanı durduramazsın.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

valla arkadasım ogrenciyim ben kievde o yuzden donus pek lazım değil eger olursada 30 mayısa yazdırabilirim

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

sen herseferinde hangi firmayla geliyordun?

Zamanı durduramazsın.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

aa bu arada hangi gune dusunuyorsun sordurayım

Zamanı durduramazsın.
Toplam Hit: 1598 Toplam Mesaj: 14