Ülkem İçin Ne Yapabilirim...
-
Türkiye cumhuriyeti sizinle gurur duyuyo
-
güzel yazmışsın ellerine saglk.
-
Koministide ,şeriatçısıda, cumhuriyetçiside ,sağcısıda solcusuda anlayacagınız herkes ülkem için ne yapabilirim diyor.
ben şukadarını söyleyeyim.
önce kurulu düzene saygı duyun.ortada bir cumhuriyet var bunu yıkmaya çalışırken bindiğiniz dalı kesmeyin.
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------Koministide ,şeriatçısıda, cumhuriyetçiside ,sağcısıda solcusuda anlayacagınız herkes ülkem için ne yapabilirim diyor.
ben şukadarını söyleyeyim.
önce kurulu düzene saygı duyun.ortada bir cumhuriyet var bunu yıkmaya çalışırken bindiğiniz dalı kesmeyin.
-----------------------------
cumhuriyeti yıkmak mı ne diyon hacı (bunu yıkmaya çalışırken bindiğiniz dalı kesmeyin ne alaka amk) düzene saygılı olun diyon kimsenin düzene itirazı yok ki bi düzen kurulmuş (akp nin)gidiyooo amk -
emir hocam çok doğru yazmışsın, yapabileceğin şey bir türlü zengin olup iş hayatına girip ülke siyasetine yön vermek olabilir, tabi bu söylediklerim kolaymı,hayır,hatta imkansız gibi :| şu an aklıma gelen tek şey bu :S bu arada buzul dtp ye saldıralım demişsin, aq günlerdir aynısını sölüorum kimse destek vermio kimsenin götü yemio a.q :| adam bulamadığım için askıya aldım bi süreliğine :S
-
fenerist07 bunu yazdı:
----------------------------Vatanını en çok seven,işini en iyi yapandır
katılıyor ve hayatıma uyguluyom. -
bu ülke için okuyalım çalışalım arkadaşlar
-
yapa bileceğimiz tek bişe var herhalde ona profesyone orduya başvurmak
-
ülkem için emperyalizmle savasabilirim. yagmacıları faşistleri para babalarını ve kapitalist patronların ülkemi bir rant kapısı olarak kullanmalarına izin vermeyebilirim.. daha uzar da uzar bu mesela..
-
BuZuL bunu yazdı:
dtp yi bombalayalım ? ciddiyim !
-----------------------------siz bu kafayla vatana ancak ihanet edersiniz.