Ulkemizden (Bi) Haber
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
seninde arkanda basbakan olsa sende aynisini yaparsin.
Bu picleri azitan o tayyip denilen it heriftir.
"Yetmez ama Evet" ciler, Haziran secimlerinde %50 verenler acaba bu resme bakinca yureginiz sizladimi?
-----------------------------12 eylül referandumunda neye oy verildiğini öğren de sonra böyle saçma yorumlar yapma.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Birde tören yapılır 2 rekat namaz kılınır şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atılır ve olay unutulur gider,
-----------------------------Hani bir filimde diyor ya 45 saniye süslü bir karı anons eder diye..
Ben şahidim trt de bingöl de şehit düşen polis için abartmıyorum 8 saniye görüntü olmayan sözlü bir haber geçti yakın zamanda. tam tamına 8 saniyeeeeee......!!!
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Asıl bence konuşulması gereken konu şu
bunları profesyonel asker olarak alırken sosyal haklar lojman hakkı v.s vaatlerle aldınız bunlar niye lojmanlarda değil?
korunaksız bölgede kalıyorlar
lojman olayı var fakat belirli bir puanlama sistemine göre daha önceki görevlerinde lojmanda belirli bir süre oturan puanını doldurmuş oluyor tayinlerdede lojman çıkmıyor Devlet kurumlarının hiçbirinde yeteri kadar lojman yoktur ki o yğzdende bu puanlama sistemi vardır he ama kritik bölgeler için ayrı bir kanun çıkarılmalı bencede konu parasıyla kalmak istese bile bir uzman ordu evi veya sosyal tesislerde sırada astsubay ve subay varsa uzmanın pek şansı yoktur malesef
uzmanların özlük haklarına kadar gider bu bir astsubay veya subaya nazaran uzmanların durumu çok kötü adamalr üniverste mezunu olsa bile ilkokul mezunu gözükğyorlar devlet gözünde varmı böyle bir şey ve uzmanlık kadroları tsk nın tüm sınıflarında sözleşmeli bir tek jandarmada kiler muvazzaf bu da varTüm sözleşmeli memurlar yakın bir zamanda eylül sanırım kadroya geçirilçek söleşmeli uzman erbaşlar acaba bu kanuna tabi tutulacakmı yoksa siz askeriyesiniz kendi ayrı hukunuz var deyip pas mı geçilecekler
Bir terörist cenaze törenin de binler milyona varan kalabalık toplanıyorsa kusura bakmasın kimse ben orada ki o halka bu ülkenin vatandaşı gözüyle bakmam bakamam alayı terörsit yandaşı olduğundan sokakta uzmanlarımızın askeri personelimiz çok rahat şehit edilmesi muhtemel
bir takım sıkıntılr yaşanabilr ama çözümü terörde arayanlar kalkıp insan haklarından şundan bundan özgürlükten bahsetmesinler -
diamonique bunu yazdı:
12 eylül referandumunda neye oy verildiğini öğren de sonra böyle saçma yorumlar yapma.
-----------------------------la bi ... git.
Biz neden bahsediyoruz. AQP yandasi neden bahsediyor. 12 eylununde AQ, referandumunda AQ referandumda evet...
bu itler AQP hukumeti ve tayyip iti basa geldigi 2002(hangi yilsa artik. lanet olsun o tarihe) yilinda kadar ne sikim yapiyorlardi.
It gibi o dagdan bu daga dolanip duruyorlardi. Simdi it gibi bagiran cagiran kurtcu milletvekilleri neredeydi? sesleri cikiyormuydu? taaaaki bu it basa gelene kadar.
AK ibneleri artik Ankara'nin gobeginde yola mayin dosuyorlar man kafa.
Acaba bunu o ufacik beynin idrak edebiliyormu?
Yaz ulan referandumada millete sunulan seceneklerin tamamini.
Madde madde yaz bakalim millet neye EVET - HAYIR oyu kullandi
-
Ahahaha konudan saparak ne derece haklı olduğun ortaya çıktığı. Bye
-
sniperscope bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Asıl bence konuşulması gereken konu şu
bunları profesyonel asker olarak alırken sosyal haklar lojman hakkı v.s vaatlerle aldınız bunlar niye lojmanlarda değil?
korunaksız bölgede kalıyorlar
-----------------------------Dostum sorun lojman ile cozulecek cinsten degil.
Hadi diyelim bu adamlara lojman verdin, ya bunlar hicmi carsiya cikmayacak. hicmi bi yerde oturup yemek yemeyecek.
Sorun bu tayyip denilen itin ve onun AQ partisinin bir an once Turkiye'nin basindan defedilmesiyle cozulur.
Baykal ve Bahceli nin amk tayyibi Turkiye'nin basina bela ettiler.
Buda video
http://askerhaber.com/video.php?id=600&title=evlat-acisinin-yureklere-du%C5%9Etu%C4%9Eu-an
başbakana hakaret ettin hacı lafına dikkat et salyalarını sil konuyu siyasi polemige çekme -
vitamin bunu yazdı:
başbakana hakaret ettin hacı lafına dikkat et salyalarını sil konuyu siyasi polemige çekme-----------------------------
Dikkat edersen orada tayyip iti yaziyor Basbakan kelimesi gormedim. Gorduysen resimli olarak acikla.
Yok gerek yok aciklama hemen oz denilen ite durumu bildir benide HERGELEKON'un japonya ayagi diye iceri alsinlar.
-
sniperscope bunu yazdı:
vitamin bunu yazdı:
başbakana hakaret ettin hacı lafına dikkat et salyalarını sil konuyu siyasi polemige çekme
-----------------------------Dikkat edersen orada tayyip iti yaziyor Basbakan kelimesi gormedim. Gorduysen resimli olarak acikla.
he doğru dedin herkes salak bi sen akıllısın amk. -
kavga çıkacak ben uzar beyler :))
-
vitamin bunu yazdı:
he doğru dedin herkes salak bi sen akıllısın amk.
-----------------------------Galiba gidisat onu gosteriyor.
Neyse haci cevap yazma. Konu tayyip iti falan degil. Konu Hakkari'de sehit olan askerler ve onlar hakkinda (Bi) haber.
@Alper: Yok hacim cikmaz. bir yere gitme.