Ülkücüler - Belgesel Film
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
belgesel güzel olur ama halkımız belgesel izlemez dizi yapmak lazım :)
-----------------------------+1 onuda biz yaparız inş.
-
Eyvallah saolasın hocam yıllardır yapılması gereken yapılmıyordu işte bu güzel oldu
-
Dikkat ettiniz mi türkçeye hic dikkat etmemişler yazılarda özellikle de da eklerinde
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Dikkat ettiniz mi türkçeye hic dikkat etmemişler yazılarda özellikle de da eklerinde
-----------------------------aynen acayip dikkatimi çekti ama neden böyle bir hata yapılmış anlamadım.
-
Ve islam vurgusu çok fazla yapılıyor gerçekten ülkücülük bu mu ? Çünkü çok kişi gördüm burda ben ülkücüyüm diyip peygambere Allaha küfr edenler
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Ve islam vurgusu çok fazla yapılıyor gerçekten ülkücülük bu mu ? Çünkü çok kişi gördüm burda ben ülkücüyüm diyip peygambere Allaha küfr edenler
-----------------------------bu ülkü Türk-İslam ülküsüdür. her ülkücüyüm diyen ülkücü müdür?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
----------------------------- -
Merak ettim ülkücülük komünizm(ekonomik sistem olarak) karşıtlığı mıdır? Ülkücülerle komünistler 2 zıt kutup diye biliyorum da.
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------bu ülkü Türk-İslam ülküsüdür. her ülkücüyüm diyen ülkücü müdür?
İyi demişsin güzel demişsin de, imzandaki "Kanını taşıyandan başkasına inanma!" cümlesi ile biraz çelişiyor hani.
Fatih bunu yazdı:
Merak ettim ülkücülük komünizm karşıtlığı mıdır? Ülkücülerle komünistler 2 zıt kutup diye biliyorum da
Sadece "komunizm karşıtlığı" değildir fakat o da vardır. Malum biri sağ biri sol görüş. -
NigraSilva bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
İyi demişsin güzel demişsin de, imzandaki "Kanını taşıyandan başkasına inanma!" cümlesi ile biraz çelişiyor hani.neresi çelişiyor?ayrıca her ülkücüyüm diyen ülkücü müdür?