folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Unbalanced Video Link Collector (Youtube-Vimeo İçin)

Unbalanced Video Link Collector (Youtube-Vimeo İçin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar,  buradaki konuda arkadaşın bi programa ihtiyacı varmış ben de biraz daha geliştirip bi şeyler yapmaya çalıştım ve bunu

sizlerle paylaşmak istedim. bilmiyorum ne kadar işinize yarar.. çok zamanım yoktu daha gelişmiş şeyler yapılabilirdi .. 

framework 4.0 kullandım o yüzden programın çalışması için en az .net framework 4.0 yüklü olması lazım. kullandığım dll ler 4.0 ile derlenmiş

olduğu için 3.0 da sıkıntı çıktı..

# Onun dışında program sizden her hangi bir şifre falan istemiyor, direk aratabilirsiniz. API ve multi-threading kullandığım için mümkün mertebe

performanslı çalışıyor, tabi bu biraz da bilgisayarınıza bağlı. Biraz daha düzenlenebilirdi ama çok uğraşacak vaktim yoktu.

#Youtube da taglara bakarak, vimeo da kelimeden aratıyor. Ama vimeo birden fazla kelimede problem çıkarttı nedense. youtube da çoklu tag aramada aralara virgül koyarak aratın. 

#sağ üstteki tarihten en son hangi tarihe kadar yüklü olan videoların alınacağını seçiyorsunuz. Tarih geriye gittikçe video sayısı artacaktır

haliyle iş daha geç bitecektir.

#videolar api nin blokları yüzünden 50 şer 50 şer geliyor, ben direk listeye ekletmedim o zaman performans kaybı yaşandı o yüzden tüm

videoların alınması bittikten sonra listeye ekleniyor (vimeo ve youtube bağımsız çalışıyor ama aynı listeye ekleniyor) 

# kaydederken iki seçenek sundum. 1. sadece video linki, 2.si de o listede görülen bilgiler.. txt ye kaydedildiğinde biraz karışık görünüyor. Excel e yapmak istedim ama uğraşamadım.. 

#programı çok test edemedim, ama win 7 ultimate ve win 8 pro da sıkıntısız çalıştı. programda hatalar olabilir. bildirirseniz uygun bi

zamanda düzenlerim

# sadece iki tane video paylaşım sitesi var diğerleriyle uğraşamam ve lütfen video da indirsin, watermark da eklesin upload da etsin gibi

şeyler istemeyin.. 

neyse hayırlı olsun cümlemize..  programdan bi kaç görüntü

Download 

şifre: tahribat.com

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

exeymis tamam :)

win7 64 bit sorunsuz

Spyware__007 tarafından 19/Eyl/13 00:09 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Bende win7 ultimate kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor

Eline sağlık hocam.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bilmeyenler için belirteyim, 32 bit olarak derledim , hem 32 hem 64 bitte çalışır. teşekkürler

unbalanced tarafından 19/Eyl/13 00:13 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

eline sağlık hocu.

yalnız bilinçli olarak mı ingilizce yaptın yoksa bu şekilde mi oluyor

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kendim yazdım hocam. alışkanlık ... kodları da öyle yazarım.. bizimkiler anlar büyük ihtimal o yüzden sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. ing. olmasının

sebebi bazı arkadaşlar var onlar yabancı ülkede kullanırlar-kullandırırlar diye..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KozMoz
    KozMoz's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

kendim yazdım hocam. alışkanlık ... kodları da öyle yazarım.. bizimkiler anlar büyük ihtimal o yüzden sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. ing. olmasının

sebebi bazı arkadaşlar var onlar yabancı ülkede kullanırlar-kullandırırlar diye..

hocam herşey için sana teşekkür ederim beni kırmayıp bana yardım edip bu programı yaptığın için senin gibi adamlar zor bulunur gerçekten.Eline koluna sağlık çok büyük dertten kurtardın beni 

Sevdiğin Kadın Seni Sevmiyorsa Sende Seni Seveni sev ozaman Abi. / www.waterwall.com.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

eyv. hocam işine yararsa ne mutlu bana :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KozMoz
    KozMoz's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

eyv. hocam işine yararsa ne mutlu bana :)

yaramaz olurmu hocam altın gibi değerli benim için :)

Sevdiğin Kadın Seni Sevmiyorsa Sende Seni Seveni sev ozaman Abi. / www.waterwall.com.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

hacım save all seçeneğinde dosya boş çıkıyor, birtek bende mi?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@daft, hocam boş çıkmasının sebebi, bi tane property null değer alıyor o yüzden hata veriyordu bazı kayıtlarda, o yüzden ben o durumlarda onun kaydını es geçiyordum.. demek ki aldığın videolarda aynı sıkıntı var. başka videolarda dener misin? eğer aynı şekilde oluyorsa anahtar kelimeyi ver ben de bakayım nedir? bir de eğer uac da sıkıntı varsa dosya oluşturmuyor olabilir?

Toplam Hit: 2553 Toplam Mesaj: 22