folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder UNDERNETE BIR TOKAT :)) TOPICI BASTIK,TAHRIBATI ANDIK :))

UNDERNETE BIR TOKAT :)) TOPICI BASTIK,TAHRIBATI ANDIK :))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi manyaksınız ya :)

ama harbi bu codex felan olayına kırıldım ona göre...

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

abi moonstar dan arattim ben codex i .. eski ya da kutsal bir kitabın orjinali imiş )) sanirim arkadas eski olan irc nin orjinalinden bahsediyor ))

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

konuya cevap vermiyerek kapatmistim. yanliz uzamis.
    neyse,
    codexin aciklamasini yapayim,
    codex cetelerde , gizli örgütlerde SIR tutma kuralina verilmis bir terimdir.
    her cetenin codexleri vardir, yani kurallari.
    codex birseyin sifrelenmis, sadece o timin mensuplarinin bilebilecegi birseydir.
    yani encrypted files diyebiliriz.

Cok bilmislik yapip terim ürettin diyenler, ne sacmaladiklarini bilmemektedirler.
    shell diyerek linuxtanmi bahsediyorsun demisler :) yok baska bisiden bahsediyorum.
    tabiiki linuxun shell consolesiyle yapilan bir islevdir bu.
    Shell clienti üzerinden codex transferi cümlesinden anlasilabilinecek sey nedir?
    - shell client = shell hesabi , shell accountu ( client server terimlerini bilmeyenlere ben ne diyeyimki)
    - transfer = veri alisverisi
    - codex = sifrelenmis dosyalar

simdi cok zeki ve ukala arkadaslar derdiniz nedir bilmiyorum...
    ugrasmakta istemiyorum zamaninda teklif getirmistim :) dedim gelin irc secin hackliyek diye.
    simdi onuda demiyorum...
    kapatin konuyu paylastigimiza pisman ettiniz.

ingilizcenizi ve genel hacking terimleri bilginizi genisletin diyorum,baskada birsey demiyorum.

mort olan oldu.

rastgele

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

crashboy helal olsun valla aferin (!?)

Türkçen iyidir umarım...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sonuna kadar okudum :) hiçbişi yazmıcaktımda kim mort oldu kardeşim snein gene kafan güsel galiba:) baq bide ben açıklayayım
    ir2 nin annatmak istediği;
    sen shell olarak linux tan bahsediorsun ? evet
    ordan codex leri kırdın ( bravo)
    KOSKOCA CODEX leri kırmana rağmen sadece topic bastın ( bende kırıdm o codex leri:D )
    hıı sen bunnarı shell üstünden yaptığını idda ediosun ir in demek istediği ircd sadece shell e kurulmaz win dede çalışışır şimdi win e kurulu olması dahamı güvenli sence: ) ( hiç sanmıorum adam akıllı services yok win için )
    ----
    şimdi ben sana bir iki şey sorcam cahillime ver: ) bu codex ler nerde neyi şifrelio bunları kırmayı geçtim nasıl ulaşırım?: )
    bunları kırınca sadece topic mi atabilirim?..

mümkünse ayık kafa ile cevap yaz:D  
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

abi kopdum ya şerefsizim gözümden yaş geldi çetelere girdik tamam bak arkadaşın mantığını anladım ben;
    şimdi irc dediğimiz şey uzayda asılı duran bir manyak objedir çeteler bunu atmışdır çok gizli olduğuı içinde sır codex denir buna ( codec(video sıkıştırma standartlarına verilen isim)'in codecs olduundaki karizmatik yazılışı codex değil bu yanılıyoruz sır demek saçmalamayın :) ) bu sırı çözende +t olmayan kanalları parçalar dünyanın en büyük heykırı olur fbi arar sonra çeteler fbi ararken yolunu keser fbi ajanı siyah gözlüklü

-ne yapıyon la sen hıyarmısın dangalak
    çete:-konuşma lan biz hekırı şey edioz amcaoğluna söylerim seni ef bi aydan aldırır
    -lan sigigit ayamın altına alırım he

falan bölye işde bu adam büyük hekır kaçalım biz kend haline bırakalım (uzatmayın adam mafyaya bağlayacak olayı yakında )

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nuker
    Nuker's avatar
    Erkek

ir2> muhaha olm ben koptum ya bu elemanın okuduklarını muahha millet "aşmış" sencede oyle degilmi neyse

crashboy> allah aşkına bana gidip yabancı dil öğretme senden daha fazla yabancı forumlarda takılıyorum ben;) IRC Server ve Services kodlamıs bir kisi olarak codex kavramını ilk kez senden duydum

1) IRCde asla sifrelenmis paket yollanmaz (SSL haric)

2) IRC server sadece ve sadece eger IP tokenlar senin anlican dilde ipleri mask yapmak icin bir sifreleme kullanir kaldiki bunu bulursan ve serverin kullandigi ircddeki algoritmayida biliyorsan IPleri unmask edebilirsin.

koc allah askına bide sifrelenmis dedin ya sunu acıkla ciddi ilgincsin yani hangi sifreleme methodu kullanılmıs bu kodekslerde onuda soyle bize biz cahiliz ya

sana bir deger verim madem usta bi decryptersın bana bunu coz basit bu cerez senin icin

Client data:6D222 Server reply:DB080 evet burdaki algoritmayı bana yaz ;) oke? hadi allaha emanet

ir2>adam efbiay ekşiyn yaww :Pp

I wish you bear with me , stay near me a.k.a nukedx
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

arkadaş burayı cw falan sandı heralde bak olaylar silsilesi;
    -elemanımız undernete girer x botu falan şaşırır
    -/nickserv falan dener ısrarla services hiç yokdur ama eleman kendi düşürdü sanar heralde
    -girer kanalın birine çift tıklar anaaa topic değişiyo lan?! hönk nasıl oldu der!
    -t modu olmayan kanalları gezer falan neyse topicleri değiştirir (bi yandanda  nası oldu lan bu iş geçen bilgisayar açılırken "HEYK HEYK" yazdım kesin ondan der)
    -tahribatıda cw falan gibi biyer sanar kimse bi sikden çakmıyo ya ortam boş salla babam salla
    -açar bi topik millet soru sorar "ulan ne desem şindi bi bakdım topik deişio denmez daşak geçerler lan.. hay aallah topicde açdık artık tüh neyse"
    -sonra kafaya dank eder "lan ben bunlara bişeyler salııym nası olsa anlamaz anlamış numarası yaparlar benim gibi bende anlamıyom brav abi falan diom hmm ne desem ne desem lan geçen bi cd de codex yazısı gördüm ne o anlamadım kesin hekle ilgili bişeydir irc yide şel denen şeye kuruolardı 'shell üstünden codex çükü' yok olmadı hmm 'shell üstünden codex transferi' heh işde budur amına koyim kimse anlamaz bunu oh bee" der.
    -tahribat yermi... yemez... cevaplar gelir "lan yattı balık yan gider sıçtım bari sıvıyım codex gizli bişey konuşmayın lan filan diyimde karizmayı kurtarim amına koyim çizdiler ya" der....
    -tahribat bunu yermi... bunu hiç yemez :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    susunx
    susunx's avatar
    Erkek
    kodec benim anladıgım kadarı ile video kodec "video compresor decompresor " açıcı ve sıkıştırıcı anlamlarına geliyor  şifrelenmiş data ise o şifreleri kırmak için 100 bilgisayar ile 1 yıl içinde belki çözebilir oda imkansız  bende muhahaha yarıldım ama neden olmasın bir birgün codec ile hack bile yapılabilir  arkadaşın hayal gücünü kıskanıyorum dogrusu !

Geleceğin webmasteri by s.u.s.u.nx
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivory1453
    ivory1453's avatar
    Erkek
    hehe... :)))  helal..

-------- ------------------ www.bozuksite.com EĞLENCENİN ORGAZM OLDUĞU TEK MEKAN
Toplam Hit: 18677 Toplam Mesaj: 32