folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Üniversite Hazırlık Okusam Okumasam Mı ?

Üniversite Hazırlık Okusam Okumasam Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suspicious
    suspicious's avatar
    Erkek

oku

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

okudum, ve yine sorsalar bir daha okurum!

4 yıl sonra beyin a*cıklaması geçirdiğinde bakalım ne kadar dille uğraşabileceksin iş derdine düşünce

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    HighElf bunu yazdı

okudum, ve yine sorsalar bir daha okurum!

4 yıl sonra beyin a*cıklaması geçirdiğinde bakalım ne kadar dille uğraşabileceksin iş derdine düşünce

Hazırlık okumazsam zaten 4 yılda ing görcemde 1. sınıfta zorlanırmıyım diye korkuyorum işte.İyi bi derece yapmak istiyorum hem öyle bedavaya okumak değil amacım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

açık konusuyorum okudugun uniye gore degısır ben uludagda okudum en son dayanamayıp hocam yapma allah askına ıng mi ogretiosunuz dedıgımde hayır sizi sen sonu olacak olan sınava hazırlıyoruz oldu cevabı sen dusun artık.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slam44
    slam44's avatar
    Erkek
    dyrnade bunu yazdı

Şöyle birşey duydum bir de hazırlıkta sınava girip geçersen 1. sınıf derslerini alabiliyormuşsun o nasıl oluyor?

İYTE de yüksek lisanslar için yarı yılda sıanav yapıyorlar bu sınava geçtiğimiz dönem lisans öğrencileride dilekçe vererek girdi, okulun bunu kabul etmesinin nedeni bir önceki öğretim yılında hazırlık öğrencilerinin yarısından fazlasının kalması yani bu sınav bir kez oldu okul bunu lisans öğrencileri için rutin hale getirmediyse her sene olmaya  bilir,eğer yarı yılda geçersende kredi sorunu yok diye biliyorum ister bir ders al ister on ders sana kalmış zaten bölüme göre açılan dersler değişir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

zamanın değerliyse okuma. hatta değerli değilsede okuma ikilemde olmanı gerektiren bişi yok :D  o kadar gereksiz yani.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

hacım bak sana yılların tecrubesı olarak cevap vereyım sen benı dınle kımseye kulak asma. sen eğer ki ben abi hazırlıgı yalnızca ingilizceyı ögrenmek ıcın okumak ıstıyorum dıyorsan var geç kursla mursla bır yerlerden öğrenırsın. hazırlıkta bılgılerının ustune pek fazla bır sey katacaklarını sanıyorsan yanılırsın, unıv yasamı boyunca zaten cogunu unutqacaksın kullanmaya kullanmaya....

yok kardesım ben gezıp tozmak eglenmek ıstıyorum unıversıtede dıyorsan o zaman oku. ben okumayı sectım zamanında hıc pısman degılım. sınıfta kalmadım bı sey etmedım bu yuzden kımse bana laf edemedı. gönlümce gezdım tozdum eglendım. kendımı gelıstırdım cevreye uyum sagladım agır tempolu derslere gecmeden önce öss çıkısı rahat edıp kafa topladım. bu açılardan olaya bakarsa o zaman affetme oku. hatta sana bir tavsıye sevıye tespıt sınavında yapabılecegının en kötüsünü yap. kötü kura git. bu sayede zaten var olan ıngılızcen ile 1 yıl o kadar rahat edersın kı eglenmekten gezmekten göbeğin çatlar :) 

dipnot:eger ki ben hacı okumaya karar verdım kötü kur olayı mantıklı geldı dıyorsan. o zaman kesınlıkle sevıye tespıt sınavına gır ve sıç sıva :) gırmezsen bazı unıversıtelerede ıyı kura atıyorlar. hanı kötü yapacam nasıl olsa girmeyeyım dersen sıçarsın. (: 

bu olayı yapan unıv sorarsan ege unıversıtesınde var bızzat yasadım :) sen benı dınle :)

edit: hocam senın okul yuzde yuz ıngılızceymıs gormemısım. sen kesınlıkle oku , hatta şu an düşünüyor olman dahi saçma kesin kesin kesin oku. kaç tane arkadasım ıngılızce anlatılan derslerden anlamadıgı ıcın okulu bıraktı bı bılsen şaşarsın yazık etme hayatına

drexler tarafından 29/Ağu/12 23:39 tarihinde düzenlenmiştir

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

okuma

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İngilizcen yoksa git oku.

O 2 dönemlik süreci hiç bir kursa göremezsin.

Biz okumadık hazırlık 1 yıl kaybederiz diye. İngilizcemiz tarzanca a.q  Kurstan falan ogrenilmiyor.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

ben de iytede okuyorum, öncelikle şunu bilmelisin ki ingilizce seviyen o kadar iyi değilse hazırlık oku, zaten başka türlü de hazırlığı kolay kolay geçemezsin, ara dönemde de muafiyet sınavı yaparlar mı meçhul, ama ingilizcen iyiyse boşuna zaman kaybetme derim, derslerde zorlanırsan hocalar türkçe de anlatıyor.

Toplam Hit: 4275 Toplam Mesaj: 39