Üniversite İçin Laptop
-
akmarky bunu yazdıomery bunu yazdı
Neden Lenovo yazmadı kimse merak ettim? HP almada ne alırsan al yakında üstüne yumurta kırıp pişircem ofiste ki laptopda.
keke yapta ibreti alem olsun
Harbi işsizmiş bu adamlarda :D 50dk uzun sürmüş 10-15 dakikalık işi var benimkin de :)
-
Oyun oynamayı unut :)
Macbook'lar pahalı, dock ile kullanacaksan dell normal kullancaksan packard bell'in klavyesi şöyle olanlarını öneririm.
-
asuslara bak. gatada okuyup da oyun oynayanlar asus alıyomuş diye duymuştum
-
Laptopda benim tavsiyem Lenovo'dır.
-
mataramasuko bunu yazdı
asuslara bak. gatada okuyup da oyun oynayanlar asus alıyomuş diye duymuştum
asdasd.
benim gatayı kazanamayan arkadasım Acer aldı sakın sen alma.
-
marka sölemiyimde hocam mağzadan almanı tavsiye etmiyorum zira mağzada vereceğin paraya pcdepoda daha iyisini alırsın ben pc depodan aldım memnunum daha 1yıl dolmadı 10 ay oldu daha hiç soru çıkmadı tabi alacağın ürünün serisinde genel bir sorun olup olmadını araştır genelbir sorun varsa en garantili mazadan alsanbile başın arıycak ki türkiyedeki teknik hizmetin seviyesi malum
-
asus-toshiba-lenovo sırasıyla bakarsan kazançlı olacağını düşünüyorum. 2 yıldır asus n53sn sz024v kullanıyorum, allaha çok şükür:))
-
asiminnesli bunu yazdı
universiteyi gata da okucam pc lazim laptop almayi planliyorumoyun oynamak istiyorum ona gore saglam sogutan dayanikli cihaz tavsiyesi olan var mi max butce 2000-2200
Ya kendini hiç ifade edemiyorsun ya da psikolojik problemlerin var.
Nadiren siteye girmeme rağmen iki üç defa gata muhabbetine denk geldim. En kel alaka olanı da bu.
-
o değil de ben boğaziçi istiyorum hangi laptobu almalıyım ? üniyi kazanmamda kolaylık sağlar mı ?
-
Kocaelide okuyacağım Asus u ben kaptım yaz başında. Başka markalara bak lütfen..